Reclamă

Lisa Marie Presley a vorbit despre pierderea fiului său, Benjamin Keough. Au trecut doi ani de la incidentul nefericit

Lisa Marie Presley a vorbit despre pierderea fiului său, Benjamin Keough. Incidentul nefericit s-a petrecut în anul 2020, când Benjamin avea doar 27 de ani. Acesta și-a pus capăt zilelor după ce a suferit mai mulți ani de depresie.

Publicat: 1 septembrie 2022, 7:52

Lisa Marie și-a deschis sufletul într-o scrisoare pe care a făcut-o publică pentru cei de la People. Aceasta a povestit despre durerea zilnică pe care o resimte de când fiul său nu mai este în viață. Fiica lui Elvis Presley are trei copii în prezent.

Riley Keough, este fiica Lisei și fostului partener, Danny Keough. Gemenele Finley Lockwood și Harper Lockwood s-au născut în urma mariajului dintre Lisa și Michael Lockwood. Totuși, cel care a lăsat un gol adânc în sufletul vedetei este unicul său fiu, Benjamin pe care l-a avut alături de Danny Keough.

Lisa Marie Presley a vorbit despre pierderea fiului său, Benjamin Keough

Nu este ușor să vorbești despre pierderea copilului tău. Lisa Marie știe cel mai bine acest lucru, dar își dorește să atragă atenția asupra acestei probleme. Durerea pe care o resimte se propagă în sufletul ei zilnic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Deși au trecut doi ani de când fiul său s-a stins din viață, Lisa rememorează acele momente și trăiește în continuare cu vinovăția că nu i-a fost alături. Singurul lucru care o ajută să meargă mai departe este gândul legat de cele trei fiice ale sale. Riley are deja 33 de ani, iar gemenele Finley și Harper au vârsta de 13 ani.

”Trăiesc o realitate oribilă de când mi-am pierdut fiul. Mi-am dorit să împărtășesc aceste gânduri cu voi. Toți cei care trec printr-un doliu pot înțelege această durere. Nu este un subiect confortabil, dar este parte din viețile noastre. Moartea este parte din viață, fie că ne place sau nu, la fel este și doliul.”

”Nu este ceva peste care poți trece, ceva ce uiți cu trecerea timpului. În ciuda faptului că oamenii încearcă să-ți fie alături, doar tu știi ce durere se află în sufletul tău. Dacă ai pierdut pe cineva, iar acea pierdere nu a fost naturală, de pildă este vorba de suicid, oamenii te vor judeca.”

Reclamă

”Sunt judecată de mulți chiar și în prezent, iar eu sunt cel mai asupr judecător al meu. Nimic, absolut nimic, nu poate să îndepărteze durerea pe care o simți, iar această bătălie o duci singură. Din fericire, există multe grupuri de sprijin unde poți găsi o mică alinare. Este cel mai mare coșmar pentru un părinte să-și piardă copilul”.

Lisa Marie Presley a vorbit despre pierderea fiului său, dar și despre modul în care încearcă să treacă peste acest lucru. Cele trei fiice ale sale i-au dat întotdeauna puterea de a merge mai departe.  

Motivul pentru care Benjamin Keough s-a stins din viață

Benjamin a fost deseori comparat cu bunicul său, Elvis Presley. Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, acesta era la fel de talentat că celebrul artist. Benjamin a încercat să-i calce pe urme bunicului său. La vârsta de 17 ani a semnat un contract cu o celebră casă de discuri pentru a înregistra mai multe cântece pentru un viitor album.

Cu toate acestea, niciunul din cântecele înregistrate nu au mai fost lansate.În perioada copilăriei a trăit departe de lumina reflectoarelor. Atunci când a devenit adolescent, acesta a început să se afișeze tot mai mult în mediul online, dar și la evenimente publice.

Avea doar 27 de ani atunci când și-a pus capăt zilelor. Prietenii artistului spun că acesta suferă de depresie, dar avea probleme și din cauza băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Se pare că Benjamin nu a putut suporta presiunea numelui pe care îl poartă.

Mulți se așteptau să calce pe urmele bunicului său, iar tânărul nu ar mai fi făcut față presiunii venite din exterior.

În momentul în care s-a sinucis, Benjamin se afla la o petrecere ținută pentru iubita sa din acea perioadă, Diana Pinto. Publicațiile externe spun că tânărul s-ar fi împușcat cu un pistol în piept. Cea care l-a găsit la pământ a fost chiar iubita sa, Diana Pinto.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de cumpănă. Aceștia trebuie să țină cont de faptul că astrele vor fi întotdeauna acolo să le ofere o mână de...
4
icon
Cătălin Cazacu, pe un fotoliu, în tricou și pantaloni scurți, la CaTine.ro
CaTine
Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu: „Sunt un dezastru și un haos controlat”
Cătălin Cazacu este unul dintre sportivii de renume din motociclism. Pasionat, el a dus pasiunea pentru acest sport la un nivel atât de mare, încât recunoaște că nu se vede făcând altceva în această...
5
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
PARTENERI
×