Reclamă

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis: „Am aflat cât de nocivă poate fi presiunea publică”

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis. Vedeta a vorbit deschis dând detalii despre impactul extrem al controlului public „nociv”. Acesta s-a confruntat cu el imediat după ce s-a căsătorit la vârsta fragedă de 21 de ani.

Publicat: 4 aprilie 2022, 7:27

Actrița de 76 de ani, care l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani, a vorbit despre primele zile ale căsătoriei lor. Mărturisirile au fost făcute în timp ce vizita o nouă expoziție, Elvis: Direct From Graceland, la Galeria de Artă Bendigo din Australia, scrie DailyMail.com.

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis

„Am aflat cât de răutăcioși ar putea fi oamenii. Au existat zvonuri că sunt însărcinată și de aceea s-a căsătorit cu mine. Atunci mi-am spus pentru prima dată că nu poate să iasă nimic bun din asta”.

Priscilla a fost opt ani într-o relație cu Elvis înainte de a se căsători într-o ceremonie din Las Vegas în 1967. Aceasta l-a întâlnit pentru prima oară pe Regele muzicii, care era cu zece ani mai mare decât ea, în Germania, când el își făcea stagiul militar.

Vezi mai multe imagini cu Priscilla în GALERIA FOTO!

Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley / Profimedia Images
Reclamă

Acum recunoaște că anii petrecuți cu Regele Rock and Roll-ului înainte de căsătoria lor au ajutat-o să-și dea seama cum ar putea fi viața după ce se vor căsători. Cu toate acestea, actrița spune că nu i-a fost deloc ușor să fie alături de un om atât de iubit și de apreciat.

„Începutul căsătoriei a fost foarte dificil. Știam în ce m-am băgat pentru că am făcut asta la o vârstă foarte fragedă”, a mai spus ea.

Priscilla a fost nevoită la un moment dat să renunțe la ziare, reviste sau orice fel de articol pentru că toate acestea îi făceau foarte mult rău. Ea a adăugat: „A fost greu să fiu acceptată. Dar îmi spunea mereu să nu fiu atentă la ce se spune în jurul meu. Să nu ascult și să nu mă uit în tabloide”.

Reclamă

O altă vedetă care a vorbit recent despre divorț este Ben Affleck. Acesta se află în prezent într-o relație cu JLo, dar a acuzat-o pe fosta soție că l-a făcut să se simtă „captiv”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Priscilla era încă la școală când l-a cunoscut pe Elvis. Acesta fusese recrutat în armata SUA și era militar într-o bază din Germania, lângă locul unde locuia familia ei. După ce s-a întors acasă în SUA, ei au păstrat legătura prin apeluri telefonice. În cele din urmă, Priscilla și-a convins părinții să o lase să se mute în Tennessee pentru a fi cu el. Acest lucru s-a întâmplat în 1963.

Priscilla și-a amintit cum aveau să părăsească Graceland la scurt timp după începerea emisiunii de talk-show de noapte a lui Johnny Carson, spunând: „Ieșeam la teatru. Uneori veneam acasă la trei, patru sau cinci dimineața. Apropo, la vremea aceea, mergeam la școală, așa că mă duceam la culcare și apoi mă trezeam la 7.30. Nu mă descurcam bine cu notele”.

Spre deosebire de personajul său plin de farmec, Priscilla a dezvăluit, de asemenea, că Elvis era dornic de informație. Citea adesea până dimineața: „Veneam acasă la ora două dimineața sau mai târziu. El se ducea direct la cărți și începea să citească. Și îmi citea cu voce tare și eram atât de obosiți”.

Priscilla a detaliat anterior cum a renunțat la anii adolescenței. A făcut acest lucru pentru a se „adapta” la stilul de viață al lui Elvis. Ea a dezvăluit că o parte din motivul divorțului lor a fost dorința ei de a experimenta lumea pe cont propriu.

„I-am trăit viața. Nu am trăit propria viață, așa că m-am cam pierdut”, a spus ea în timpul unui interviu din 2016 pentru Loose Women de la ITV.

Care a fost motivul divorțului dintre Priscilla și Elvis Presley

Se știa că atât Elvis, cât și Priscilla s-au angajat în relații extraconjugale în timpul căsniciei lor. Actrița a spus în timpul interviului din 2016 că divorțul lor nu a venit ca urmare a lipsei de iubire. Ruptura s-a întâmplat mai degrabă din nevoia ei de a experimenta lumea pentru ea.

„Nu am divorțat de el pentru că nu l-am iubit. El a fost iubirea vieții mele, dar a trebuit să aflu mai multe despre lume”, a spus ea.

Cea mai recentă apariție a Priscillei în Australia vine în momentul în care a fost lansat un nou trailer pentru filmul biografic despre Elvis. Acesta este regizat de Baz Luhrmann. Austin Butler a preluat rolul Regelui Rock-n-Roll-ului alături de Tom Hanks, care îl interpretează pe colonelul Tom Parker. Elvis va fi lansat în cinematografe în această vară pe data de 24 iunie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×