Reclamă

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis: „Am aflat cât de nocivă poate fi presiunea publică”

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis. Vedeta a vorbit deschis dând detalii despre impactul extrem al controlului public „nociv”. Acesta s-a confruntat cu el imediat după ce s-a căsătorit la vârsta fragedă de 21 de ani.

Publicat: 4 aprilie 2022, 7:27

Actrița de 76 de ani, care l-a cunoscut pe Elvis când avea doar 14 ani, a vorbit despre primele zile ale căsătoriei lor. Mărturisirile au fost făcute în timp ce vizita o nouă expoziție, Elvis: Direct From Graceland, la Galeria de Artă Bendigo din Australia, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley a dezvăluit cum au fost primii ani de căsnicie cu Elvis

„Am aflat cât de răutăcioși ar putea fi oamenii. Au existat zvonuri că sunt însărcinată și de aceea s-a căsătorit cu mine. Atunci mi-am spus pentru prima dată că nu poate să iasă nimic bun din asta”.

Priscilla a fost opt ani într-o relație cu Elvis înainte de a se căsători într-o ceremonie din Las Vegas în 1967. Aceasta l-a întâlnit pentru prima oară pe Regele muzicii, care era cu zece ani mai mare decât ea, în Germania, când el își făcea stagiul militar.

Vezi mai multe imagini cu Priscilla în GALERIA FOTO!

Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley / Profimedia Images
Reclamă

Acum recunoaște că anii petrecuți cu Regele Rock and Roll-ului înainte de căsătoria lor au ajutat-o să-și dea seama cum ar putea fi viața după ce se vor căsători. Cu toate acestea, actrița spune că nu i-a fost deloc ușor să fie alături de un om atât de iubit și de apreciat.

„Începutul căsătoriei a fost foarte dificil. Știam în ce m-am băgat pentru că am făcut asta la o vârstă foarte fragedă”, a mai spus ea.

Priscilla a fost nevoită la un moment dat să renunțe la ziare, reviste sau orice fel de articol pentru că toate acestea îi făceau foarte mult rău. Ea a adăugat: „A fost greu să fiu acceptată. Dar îmi spunea mereu să nu fiu atentă la ce se spune în jurul meu. Să nu ascult și să nu mă uit în tabloide”.

Reclamă

O altă vedetă care a vorbit recent despre divorț este Ben Affleck. Acesta se află în prezent într-o relație cu JLo, dar a acuzat-o pe fosta soție că l-a făcut să se simtă „captiv”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Priscilla era încă la școală când l-a cunoscut pe Elvis. Acesta fusese recrutat în armata SUA și era militar într-o bază din Germania, lângă locul unde locuia familia ei. După ce s-a întors acasă în SUA, ei au păstrat legătura prin apeluri telefonice. În cele din urmă, Priscilla și-a convins părinții să o lase să se mute în Tennessee pentru a fi cu el. Acest lucru s-a întâmplat în 1963.

Priscilla și-a amintit cum aveau să părăsească Graceland la scurt timp după începerea emisiunii de talk-show de noapte a lui Johnny Carson, spunând: „Ieșeam la teatru. Uneori veneam acasă la trei, patru sau cinci dimineața. Apropo, la vremea aceea, mergeam la școală, așa că mă duceam la culcare și apoi mă trezeam la 7.30. Nu mă descurcam bine cu notele”.

Spre deosebire de personajul său plin de farmec, Priscilla a dezvăluit, de asemenea, că Elvis era dornic de informație. Citea adesea până dimineața: „Veneam acasă la ora două dimineața sau mai târziu. El se ducea direct la cărți și începea să citească. Și îmi citea cu voce tare și eram atât de obosiți”.

Priscilla a detaliat anterior cum a renunțat la anii adolescenței. A făcut acest lucru pentru a se „adapta” la stilul de viață al lui Elvis. Ea a dezvăluit că o parte din motivul divorțului lor a fost dorința ei de a experimenta lumea pe cont propriu.

„I-am trăit viața. Nu am trăit propria viață, așa că m-am cam pierdut”, a spus ea în timpul unui interviu din 2016 pentru Loose Women de la ITV.

Care a fost motivul divorțului dintre Priscilla și Elvis Presley

Se știa că atât Elvis, cât și Priscilla s-au angajat în relații extraconjugale în timpul căsniciei lor. Actrița a spus în timpul interviului din 2016 că divorțul lor nu a venit ca urmare a lipsei de iubire. Ruptura s-a întâmplat mai degrabă din nevoia ei de a experimenta lumea pentru ea.

„Nu am divorțat de el pentru că nu l-am iubit. El a fost iubirea vieții mele, dar a trebuit să aflu mai multe despre lume”, a spus ea.

Cea mai recentă apariție a Priscillei în Australia vine în momentul în care a fost lansat un nou trailer pentru filmul biografic despre Elvis. Acesta este regizat de Baz Luhrmann. Austin Butler a preluat rolul Regelui Rock-n-Roll-ului alături de Tom Hanks, care îl interpretează pe colonelul Tom Parker. Elvis va fi lansat în cinematografe în această vară pe data de 24 iunie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×