Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta s-a lăsat de mai multe ori pe mâna medicilor esteticieni. Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley de-a lungul anilor.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:46 / Actualizat: 9 iunie 2021, 9:54

Priscilla Presley pare că s-a temut de efectele îmbătrânii și a mers de mai multe ori în cabinetele medicilor esteticieni. Cu toate acestea, potrivit Newsbeezer, rezultatele nu au fost mereu plăcute, unii spunând că intervențiile i-au distrus chipul.

Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley

Conform Radar Online, totuși, există o altă explicație pentru operațiunile recente ale Priscillei Presley. Potrivit unui articol scris de publicația menționată mai sus, în vara anului 2018 a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din cauza diagnosticului, țesutul tumoral a fost îndepărtat de pe față. După operație, Priscilla Presley a fost nevoită să apeleze la medicii esteticieni pentru a ascunde cicatricile. După ce a scăpat de cancerul de piele, ea a trecut prin mai multe intervenții estetice.

„Priscila a fost întotdeauna deschisă când a venit vorba de operație. Ea vizitează în mod cabinetele estetice pentru a cere o intervenție suplimentară. Și-a distrus chipul”, informează Radar Online.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Priscilla Presley, îmbrăcată elegant, în albastru, cu masca pe față, în aprilie 2021
Priscilla Presley avea doar puțin peste 20 de ani când s-a căsătorit cu Elvis Presley / Profimedia Images

O altă femeie la fel de puternică, dar care a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și recăpăta chipul este Katie Piper. Povestea ei de viață e extrem de emoționantă.

Elvis nu a văzut-o niciodată pe Priscila fără machiaj

Priscilla Presley a declarat în trecut că fața i-a fost distrusă de un medic necalificat, care i-a injectat silicon industrial, același care este folosit pentru automobile. În urma acestei intervenții, Priscilla s-a confruntat cu dureri mari, paralizie a feței și gâtului, dar și gâlme.

„Investigațiile făcute au dus la condamnarea cu închisoarea pentru medicul în cauză. Doamna Presley s-a ocupat de asta și acum totul este în regulă”, a spus purtătorul ei de cuvânt pentru Daily Mail în 2008.

De asemenea, potrivit Closer, medicul Vartan Mardirossian a analizat mai multe fotografii cu vedeta și a spus că ea nu a intervenit niciodată în zona pomeților. Speculațiile există însă pentru facelift, injecții cu Botox, dar și rinoplastie. Deși nu mai arată ca în tinerețe, Priscilla Presley nu își arată vârsta. Ea va rămâne mereu emblematică pentru rolul din Dallas, dar și pentru povestea de dragoste cu marele Elvis Presley.

În talk-show-ul britanic „Loose Woman”, Priscilla Presley a dezvăluit că Elvis nu i-a văzut niciodată fața fără machiaj în timpul celor 12 ani petrecuți împreună. Priscilla Presley avea doar puțin peste 20 de ani când s-a căsătorit cu Elvis Presley. Priscilla l-a cunoscut pentru prima dată pe Elvis când avea numai 15 ani. Cei doi s-au întâlnit în Germania, iar în anul 1967 a venit și căsătoria lor. Deși abia terminase studiile universitare, mariajul lor a durat 6 ani și au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale vremii. Împreună au o fiică, pe Lisa-Marie, acum în vârstă de 53 de ani.

După decesul artistului, Priscilla Presley a moștenit o avere imensă, dar și locuința Graceland din Memphis. În anul 1982, Priscilla a trasformat proprietatea într-un muzeu dedicat fostului soț, legenda Elvis Presley.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×