Reclamă

Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta s-a lăsat de mai multe ori pe mâna medicilor esteticieni. Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley de-a lungul anilor.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:46

Priscilla Presley pare că s-a temut de efectele îmbătrânii și a mers de mai multe ori în cabinetele medicilor esteticieni. Cu toate acestea, potrivit Newsbeezer, rezultatele nu au fost mereu plăcute, unii spunând că intervențiile i-au distrus chipul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley

Conform Radar Online, totuși, există o altă explicație pentru operațiunile recente ale Priscillei Presley. Potrivit unui articol scris de publicația menționată mai sus, în vara anului 2018 a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din cauza diagnosticului, țesutul tumoral a fost îndepărtat de pe față. După operație, Priscilla Presley a fost nevoită să apeleze la medicii esteticieni pentru a ascunde cicatricile. După ce a scăpat de cancerul de piele, ea a trecut prin mai multe intervenții estetice.

„Priscila a fost întotdeauna deschisă când a venit vorba de operație. Ea vizitează în mod cabinetele estetice pentru a cere o intervenție suplimentară. Și-a distrus chipul”, informează Radar Online.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Priscilla Presley, îmbrăcată elegant, în albastru, cu masca pe față, în aprilie 2021
Priscilla Presley avea doar puțin peste 20 de ani când s-a căsătorit cu Elvis Presley / Profimedia Images
Reclamă

O altă femeie la fel de puternică, dar care a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și recăpăta chipul este Katie Piper. Povestea ei de viață e extrem de emoționantă.

Elvis nu a văzut-o niciodată pe Priscila fără machiaj

Priscilla Presley a declarat în trecut că fața i-a fost distrusă de un medic necalificat, care i-a injectat silicon industrial, același care este folosit pentru automobile. În urma acestei intervenții, Priscilla s-a confruntat cu dureri mari, paralizie a feței și gâtului, dar și gâlme.

Reclamă

„Investigațiile făcute au dus la condamnarea cu închisoarea pentru medicul în cauză. Doamna Presley s-a ocupat de asta și acum totul este în regulă”, a spus purtătorul ei de cuvânt pentru Daily Mail în 2008.

De asemenea, potrivit Closer, medicul Vartan Mardirossian a analizat mai multe fotografii cu vedeta și a spus că ea nu a intervenit niciodată în zona pomeților. Speculațiile există însă pentru facelift, injecții cu Botox, dar și rinoplastie. Deși nu mai arată ca în tinerețe, Priscilla Presley nu își arată vârsta. Ea va rămâne mereu emblematică pentru rolul din Dallas, dar și pentru povestea de dragoste cu marele Elvis Presley.

În talk-show-ul britanic „Loose Woman”, Priscilla Presley a dezvăluit că Elvis nu i-a văzut niciodată fața fără machiaj în timpul celor 12 ani petrecuți împreună. Priscilla Presley avea doar puțin peste 20 de ani când s-a căsătorit cu Elvis Presley. Priscilla l-a cunoscut pentru prima dată pe Elvis când avea numai 15 ani. Cei doi s-au întâlnit în Germania, iar în anul 1967 a venit și căsătoria lor. Deși abia terminase studiile universitare, mariajul lor a durat 6 ani și au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale vremii. Împreună au o fiică, pe Lisa-Marie, acum în vârstă de 53 de ani.

După decesul artistului, Priscilla Presley a moștenit o avere imensă, dar și locuința Graceland din Memphis. În anul 1982, Priscilla a trasformat proprietatea într-un muzeu dedicat fostului soț, legenda Elvis Presley.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×