Katie Piper e o învingătoare. Cum arăta înainte de operațiile estetice

Katie Piper e o învingătoare și nimeni nu poate contrazice acest lucru. În ciuda faptului că are o poveste de viață dramatică, ea nu s-a lăsat învinsă. Acum este una dintre cele mai populare vedete din Marea Britanie.

Publicat: 5 februarie 2021, 13:34 / Actualizat: 6 februarie 2021, 5:17

Katie Piper este un exemplu pentru multe femei din întreaga lume. A supraviețuit unui atac cu acid, eveniment care a lăsat-o cu cicatrici pe viață și fără vedere la unul dintre ochi.

Acum, Katie arată impecabil. E o femeie apreciată pentru frumusețea sa, dar drumul până la aspectul fizic de acum nu a fost deloc ușor.

Cine e și cu ce se ocupă Katie Piper

Katie s-a născut în anul 1983, în Hampshire. Părinții săi, David și Diane, i-au oferit o educație frumoasă și au susținut-o mereu în viață. Pasionată de frumusețe, Katie a urmat cursuri pentru a se specializa în industria cosmetică. La scurt timp după aceea a luat însă drumul modelling-ului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katie Piper, în anul 2010, la emisiunea The Morning Show, filmată în timp ce explică intervențiile chirurgicale prin care a trecut
Katie Piper este o învingătoare și nimic din ce a pățit nu a doborât-o / Profimedia Images

Katie a intrat rapid în grațiile agențiilor de modelling, iar în anul 2006 chiar a câștigat un titlu de Miss. Mai apoi, cariera a adus-o în Londra, unde frumusețea și inteligența au propulsat-o în rolul de prezentator tv pentru mai multe emisiuni de divertisment.

Când totul părea că merge bine, în luna martie a anului 2008, viața lui Katie s-a schimbat radical și a luat o întorsătură dramatică. Ea a fost victima unui atac cu acid sulfuric, iar fața ei a fost arsă aproape în întregime.

Katie Piper e o învingătoare: cine sunt atacatorii ei

În luna februarie a anului 2008 Katie a început o relație cu Daniel Lynch, după ce s-au cunoscut pe Facebook. La numai două săptămâni de relație, Katie și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu bărbatul care îi devenise partener de cuplu și a dorit să pună punct relației. Bărbatul a sechestrat-o și i-a aplicat corecții fizice într-o cameră de hotel în Londra. Mai apoi Katie a reușit să se elibereze și s-a retras în locuința ei. La câteva zile bărbatul a insistat să se vadă din nou.

Acesta îi întinsese de fapt o capcană. Stefan Sylvestre, complicele lui, a așteptat-o pe Katie la locul întâlnirii și i-a aruncat acid sulfuric în față. Imediat după atac, Katie a fost dusă de urgență la spitalul din Chelse și a trecut prin mai multe tratamente, în încercarea de a-i vindeca rănile grave de pe față. Aceasta a fost în comă indusă pentru 12 zile și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale.

Katie Piper a trecut prin peste 400 de operații de reconstrucție la nivelul feței. Vedeta a povestit că mereu s-a lăsat cu încredere pe mâna medicilor. Povestea ei a făcut-o să lupte neîncetat pentru respect față de persoanele care au defecte fizice, dar și să lupte în fiecare clipă împotriva violenței domestice. Dar pentru că Katie Piper e o învingătoare, vedeta a avut curajul să-și spună povestea ori de câte ori avut ocazia.

Povestea ei poate fi urmărită în documentarul Katie: My Beautiful Face.

Ce s-a întâmplat cu atacatorii lui Katie Piper

Întregul atac a fost surprins pe camere, iar la scurt timp, Stefan Sylvestre a fost arestat. Și Lynch a fost închis, iar după proces amândoi au primit sentințe pe viață.

După mai multe încercări, Sylvestre a fost eliberat din închisoare pe data de 10 octombrie 2018. Acela a fost momentul în care Katie a simțit nevoia de protecție. După eliberarea atacatorului său, modelul a fost adesea surprinsă în public alături de o echipă de gărzi de corp.

Katie Piper este o învingătoare. Nimic din ce a pățit nu a doborât-o, iar cariera sa de prezentatoare tv nu a fost afectată. De-a lungul timpului, Katie a scris mai multe cărți, Beautiful, Beautiful Even After, Confidence, Things Get Better și From Mother to Daughter.

Katie Piper e o învingătoare și are o familie frumoasă

În prezent Katie Piper are o familie frumoasă. Ea trăiește o poveste de dragoste din anul 2015 alături de Richard James, un constructor renumit din Marea Britanie.

Cei doi au împreună două fetițe absolut superbe. Belle Elizabeth este primul copil al cuplului, în vârstă de 6 ani. În decembrie 2017, Katie a adus pe lume tot o fetiță, Penelope.

Katie a ales să fie extrem de deschisă și cu fiicele sale despre drama prin care a trecut. Potrivit The Sun, Belle știe povestea de viață a mamei sale. Micuța o apreciază pentru ceea ce face în fiecare zi pentru femeile din întreaga lume. Katie Piper e o învingătoare, iar oamenii din întreaga lume o apreciază zilnic pentru acest lucru.

O altă vedetă care luptă zilnic pentru drepturile femeilor este Angelina Jolie. Aceasta promovează educația, este implicată în campanii despre drepturile femeilor sau protejarea copiilor.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×