Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței și a vorbit despre intervențiile cu botox. Actrița a reflectat asupra avantajelor îmbătrânirii. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:52 / Actualizat: 25 mai 2021, 11:46

Într-un nou interviu pentru ELLE UK, Emilia Clarke a vorbit sincer despre Botox și despre produsele injectabile. Actrița a dezvăluit dacă ar lua în considerare vreodată o operațiile estetice.

De la rutina de îngrijire a feței, la cel mai prost sfat de îngrijire a pielii pe care l-a primit și până la compromisul pe care nu l-ar face pentru actorie, artista a vorbit despre toate acestea pentru publicația britanică

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

„Cel mai util sfat de îngrijire a pielii pe care l-am primit este de la mama mea. De la o vârstă foarte fragedă, ea îmi spunea mereu să curăț, să tonifiez și să hidratez.” 

Actrța a încercat și leacurile din popor care, spune ea, funcționează.

„Și apoi sunt sfaturile nebune care funcționează efectiv. Îmi amintesc când cineva mi-a spus despre trucul linguriței, în care îți pui o lingură rece pe pleoape pentru a reduce umflăturile și îmi spuneam: Îmi pare rău, ce? Dar chiar funcționează. ”

Cel mai prost sfat de îngrijire pe care l-a primit

„Am avut odată o cosmeticiană care mi-a spus că trebuie să mă injectez și i-am arătat ușa”. În acel moment aveam 28 de ani.

Cu toate acestea, Clarke are o abordare sănătoasă despre îmbătrânire.

„Există această idee despre îmbătrânire și apoi există ideea despre cum te face îmbătrânirea să arăți. La 34 de ani, sunt mai înțeleaptă, mai inteligentă, am avut mai multe experiențe, am făcut toate aceste lucruri și sunt mândră de asta. Poți face asta doar pentru că ai vârsta pe care o ai. Timpul este singurul lucru care îți permite să faci acele lucruri. Deci, dacă fața mea va reflecta timpul pe care l-am petrecut pe acest pământ, susțin asta”.

Actrița consideră procesul îmbătrânirii „elegant”. 

„Mama mea nu a avut niciodată intervenții și cred că este incredibil de frumoasă. Mă uit la femei și actori care sunt mai în vârstă decât mine, care sunt frumoși și cred că ceea ce se întâmplă cu pielea ta pe măsură ce îmbătrânești este elegant.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții

„Auzi despre toți contemporanii tăi care o fac (injectarea – n.r.) și te gândești: Asta înseamnă că trebuie să o fac și eu? Ar trebui să fac asta? Și apoi lucrezi la un film și directorul de fotografie te luminează frumos și treci peste.

Lucrez într-o industrie în care trebuie să-mi mișc fața și trebuie să fiu expresivă și nu mă pot injecta. Nu arată bine, arăți strălucitor și ciudat. Dacă slujba mea îmi cere să am ceva mai mult decât un pic de botox la 45 de ani sau orice altceva, atunci voi înceta să fac treaba.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții / Getty Images

Ritualul preferat de îngrijire acasă

„O baie fierbinte. Îmi place să pun în apă săruri Epsom și poate un pic de ulei de lavandă. Aprind lumânări, îmi scot cartea, cânt muzică clasică, jazz. Apoi fac yoga în fiecare dimineață și, de când a început carantina, meditez. Meditez în fiecare seară folosind aplicația Calm. Mi se pare că a fost un instrument cu adevărat util în zilele în care mă panicam și aveam nevoie de 5 minute de respirație.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×