Reclamă

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței și a vorbit despre intervențiile cu botox. Actrița a reflectat asupra avantajelor îmbătrânirii. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:52 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:46

Într-un nou interviu pentru ELLE UK, Emilia Clarke a vorbit sincer despre Botox și despre produsele injectabile. Actrița a dezvăluit dacă ar lua în considerare vreodată o operațiile estetice.

De la rutina de îngrijire a feței, la cel mai prost sfat de îngrijire a pielii pe care l-a primit și până la compromisul pe care nu l-ar face pentru actorie, artista a vorbit despre toate acestea pentru publicația britanică

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

„Cel mai util sfat de îngrijire a pielii pe care l-am primit este de la mama mea. De la o vârstă foarte fragedă, ea îmi spunea mereu să curăț, să tonifiez și să hidratez.” 

Actrța a încercat și leacurile din popor care, spune ea, funcționează.

„Și apoi sunt sfaturile nebune care funcționează efectiv. Îmi amintesc când cineva mi-a spus despre trucul linguriței, în care îți pui o lingură rece pe pleoape pentru a reduce umflăturile și îmi spuneam: Îmi pare rău, ce? Dar chiar funcționează. ”

Reclamă

Cel mai prost sfat de îngrijire pe care l-a primit

„Am avut odată o cosmeticiană care mi-a spus că trebuie să mă injectez și i-am arătat ușa”. În acel moment aveam 28 de ani.

Cu toate acestea, Clarke are o abordare sănătoasă despre îmbătrânire.

Reclamă

„Există această idee despre îmbătrânire și apoi există ideea despre cum te face îmbătrânirea să arăți. La 34 de ani, sunt mai înțeleaptă, mai inteligentă, am avut mai multe experiențe, am făcut toate aceste lucruri și sunt mândră de asta. Poți face asta doar pentru că ai vârsta pe care o ai. Timpul este singurul lucru care îți permite să faci acele lucruri. Deci, dacă fața mea va reflecta timpul pe care l-am petrecut pe acest pământ, susțin asta”.

Actrița consideră procesul îmbătrânirii „elegant”. 

„Mama mea nu a avut niciodată intervenții și cred că este incredibil de frumoasă. Mă uit la femei și actori care sunt mai în vârstă decât mine, care sunt frumoși și cred că ceea ce se întâmplă cu pielea ta pe măsură ce îmbătrânești este elegant.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții

„Auzi despre toți contemporanii tăi care o fac (injectarea – n.r.) și te gândești: Asta înseamnă că trebuie să o fac și eu? Ar trebui să fac asta? Și apoi lucrezi la un film și directorul de fotografie te luminează frumos și treci peste.

Lucrez într-o industrie în care trebuie să-mi mișc fața și trebuie să fiu expresivă și nu mă pot injecta. Nu arată bine, arăți strălucitor și ciudat. Dacă slujba mea îmi cere să am ceva mai mult decât un pic de botox la 45 de ani sau orice altceva, atunci voi înceta să fac treaba.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții / Getty Images

Ritualul preferat de îngrijire acasă

„O baie fierbinte. Îmi place să pun în apă săruri Epsom și poate un pic de ulei de lavandă. Aprind lumânări, îmi scot cartea, cânt muzică clasică, jazz. Apoi fac yoga în fiecare dimineață și, de când a început carantina, meditez. Meditez în fiecare seară folosind aplicația Calm. Mi se pare că a fost un instrument cu adevărat util în zilele în care mă panicam și aveam nevoie de 5 minute de respirație.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×