Reclamă

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței și a vorbit despre intervențiile cu botox. Actrița a reflectat asupra avantajelor îmbătrânirii. 

Publicat: 9 martie 2021, 10:52 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:46

Într-un nou interviu pentru ELLE UK, Emilia Clarke a vorbit sincer despre Botox și despre produsele injectabile. Actrița a dezvăluit dacă ar lua în considerare vreodată o operațiile estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la rutina de îngrijire a feței, la cel mai prost sfat de îngrijire a pielii pe care l-a primit și până la compromisul pe care nu l-ar face pentru actorie, artista a vorbit despre toate acestea pentru publicația britanică

Emilia Clarke și-a dezvăluit rutina de îngrijire a feței

„Cel mai util sfat de îngrijire a pielii pe care l-am primit este de la mama mea. De la o vârstă foarte fragedă, ea îmi spunea mereu să curăț, să tonifiez și să hidratez.” 

Actrța a încercat și leacurile din popor care, spune ea, funcționează.

„Și apoi sunt sfaturile nebune care funcționează efectiv. Îmi amintesc când cineva mi-a spus despre trucul linguriței, în care îți pui o lingură rece pe pleoape pentru a reduce umflăturile și îmi spuneam: Îmi pare rău, ce? Dar chiar funcționează. ”

Reclamă

Cel mai prost sfat de îngrijire pe care l-a primit

„Am avut odată o cosmeticiană care mi-a spus că trebuie să mă injectez și i-am arătat ușa”. În acel moment aveam 28 de ani.

Cu toate acestea, Clarke are o abordare sănătoasă despre îmbătrânire.

Reclamă

„Există această idee despre îmbătrânire și apoi există ideea despre cum te face îmbătrânirea să arăți. La 34 de ani, sunt mai înțeleaptă, mai inteligentă, am avut mai multe experiențe, am făcut toate aceste lucruri și sunt mândră de asta. Poți face asta doar pentru că ai vârsta pe care o ai. Timpul este singurul lucru care îți permite să faci acele lucruri. Deci, dacă fața mea va reflecta timpul pe care l-am petrecut pe acest pământ, susțin asta”.

Actrița consideră procesul îmbătrânirii „elegant”. 

„Mama mea nu a avut niciodată intervenții și cred că este incredibil de frumoasă. Mă uit la femei și actori care sunt mai în vârstă decât mine, care sunt frumoși și cred că ceea ce se întâmplă cu pielea ta pe măsură ce îmbătrânești este elegant.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții

„Auzi despre toți contemporanii tăi care o fac (injectarea – n.r.) și te gândești: Asta înseamnă că trebuie să o fac și eu? Ar trebui să fac asta? Și apoi lucrezi la un film și directorul de fotografie te luminează frumos și treci peste.

Lucrez într-o industrie în care trebuie să-mi mișc fața și trebuie să fiu expresivă și nu mă pot injecta. Nu arată bine, arăți strălucitor și ciudat. Dacă slujba mea îmi cere să am ceva mai mult decât un pic de botox la 45 de ani sau orice altceva, atunci voi înceta să fac treaba.”

Emilia Clarke ar renunța la actorie dacă ar trebui să apeleze la intervenții / Getty Images

Ritualul preferat de îngrijire acasă

„O baie fierbinte. Îmi place să pun în apă săruri Epsom și poate un pic de ulei de lavandă. Aprind lumânări, îmi scot cartea, cânt muzică clasică, jazz. Apoi fac yoga în fiecare dimineață și, de când a început carantina, meditez. Meditez în fiecare seară folosind aplicația Calm. Mi se pare că a fost un instrument cu adevărat util în zilele în care mă panicam și aveam nevoie de 5 minute de respirație.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×