Reclamă

Priscilla Presley a făcut dezvăluiri noi despre cariera lui Elvis Presley. S-au împlinit 45 de ani de la moartea artistului

Priscilla Presley a făcut dezvăluiri noi despre cariera lui Elvis Presley. Detalii mai puțin cunoscute despre viața artistului au ieșit la iveală la 45 de ani de când s-a stins din viață. Elvis a fost găsit fără suflare la reședința sa, Graceland, din Memphis, Tennessee.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 august 2022, 13:46

Elvis și Priscilla au trăit una din cele mai frumoase povești de dragoste. În ciuda suișurilor și coborâșilor prin care au trecut împreună, aceștia și-au găsit întotdeauna drumul unul către celălalt. Actrița îl poartă în suflet pe fostul său soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este prima dată când Priscilla face dezvăluiri din viața sa intimă și a fostului său soț. Actrița a povestit despre începuturile căsniciei sale cu Elvis, dar și despre modul în care presiunea publică a devenit nocivă pentru fostul soț.

Priscilla Presley a făcut dezvăluiri noi despre cariera lui Elvis Presley

Priscilla Presley a declarat în trecut că îl va iubi întotdeauna pe fostul său soț, Elvis Presley. La 77 de ani, aceasta a luat parte la un interviu emoționant în cadrul căruia le-a povestit fanilor detalii mai puțin cunoscute despre cariera fostului soț.

Vezi mai multe imagini cu Priscilla Presley și Elvis Presley în Galeria Foto!

Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley / Profimedia Images
Reclamă

Lucrurile din spatele culiselor au fost aduse la lumină de cea care i-a fost alături la bine și la greu. De altfel, Priscilla a plâns minute în șir la premiera filmului Elvis. Data de 16 august 2022 a marcat 45 de ani de la moartea Regelui Muzicii Rock and Roll.

Fosta soție a regretatului artist a fost invitată la postul de televiziune NBC. Priscilla le-a dezvăluit fanilor că Elvis ”și-a dorit întotdeauna să joace în filme serioase”.

”Parker, fostul manager al lui Elvis, nu l-a dus acolo unde el și-ar fi dorit. Acest lucru a fost foarte greu, pentru că eu am fost lângă el și am trăit acele emoții cu el. Am trăit fiecare ceartă pe care au avut-o.”

Reclamă

”Am încercat să-i explic lui Elvis că în adâncul sufletului nu-și dorește să facă toate acele filme cu fete de pe plajă. Revâzând filmul Elvis mi-au venit în minte multe amintiri. Elvis și-a dorit ca implicarea lui în cinematografie să fie alta. Nu și-a dorit o clipă o carieră superficială”.

Priscilla a povestit mai apoi despre relația sa cu managerul lui Elvis și despre modul în care acesta i-a schimbat viața artistului. Deși recunoaște că nu l-a plăcut din prima, Priscilla a învățat să-l accepte de dragul soțului său. 

Ce a declarat Priscilla Presley despre managerul lui Elvis Presley

Filmul Elvis s-a lansat pe data de 23 iunie 2022 și continuă să țină primele pagini. Mulți critici l-au primit cu un semn de scepticism la început. Cu toate acestea, Priscilla spune că este de departe ”cel mai bun film” pe care l-a văzut despre viața soțului său. Actrița este de părere că filmul a reușit să surprindă foarte bine viața Regelui Muzicii Rock and Roll.

”Am fost îngrijorată la început, mai ales când am auzit că Buz Luhrmann face acest film. L-am invitat la mine acasă și am petrecut cel puțin patru ore. Nu mi-a povestit foarte multe, prin urmare filmul a fost o surpriză și pentru mine. L-am văzut în privat înainte să fie lansat. La sfârșitul vizionării nu-mi venea să cred. Acela era Elvis, Elvis cel adevărat”

Priscilla spune că în cele din urmă producția a surprins perfect viața artistului și relația pe care a avut-o cu managerul său. Priscilla spune că sufletul său este împăcat acum.

”A existat un Colonel care avea două fețe. O față a Colonelului era aceea de manager a lui Elvis. Celaaltă față era a unui om dulce și cald. Era un om de afaceri care i-a promis lui Elvis că o să-l facă să câștige milioane de dolari. A făcut tot ce a făcut crezând că o să-l ajute pe Elvis. A vrut să-și țină acea promisiune față de Elvis”.

Priscilla nu are resentimente față de Colonelul Parker, managerul care a fost acuzat că ar fi fost responsabil pentru moartea artistului. Cântărețul trăiește în continuare în sufletul său. La 45 de ani de la moartea sa, Priscilla încearcă să-i îndeplinească lui Elvis cele mai mari dorințe pe care le-a avut atunci când încă era în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×