Reclamă

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport. Imaginile cu artista apar după ce ar fi ars o scrisoare de la Ben Affleck

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles. Imaginile cu artista apar la scurt timp după ce aceasta ar fi ars o scrisoare primită de la Ben Affleck. Diva se antrenează din greu în această perioadă și muncește pentru lansarea noului său album. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:40

Jennifer Lopez a fost urmărită la fiecare pas de paparazzi. Vedeta s-a antrenat la Tracy Anderson Studio. Presa internațională scrie că în această sală de sport se ține temperatura cât mai ridicată pentru a ajuta la eliberarea toxinelor mult mai ușor și la îmbunătățirea elasticității pielii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport

Jennifer Lopez este din nou în centrul atenției. Vedeta a apărut într-un tricoul alb și o pereche de colanți negri cu sclipici. Diva și-a prins părul într-un coc dezordonat și a ales să poarte o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa la vedere oboseala de pe chipul ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o pereche de colanți și un tricou alb
Jennifer Lopez s-a antrenat la o sală de dans / Profimedia Images

Jennifer, în vârstă de 54 de ani, se antrenează din greu în această perioadă. Vedeta încearcă să-și mențină forma fizică și să se asigure că are parte de o rutină de exerciții care să fie foarte bine pusă la punct. JLo nu ratează zilele de sală.

Reclamă

Chiar dacă a fost la sală, Jennifer nu a renunțat la accesoriile sale preferate. Paparazzi au surprins-o pe divă purtând într-o mână geanta ei favorită.

Geanta semnată de ermes este esimată la suma de 100 de mii de dolari. Jenniverf s-a bucurat de antrenamentul său intens. Madonna ar fi și ea o fană a acestui timp de antrenamente. Sala în care s-a antrenat este menținută la o temperatură specială.

Nivelul de umiditate este și el atent monitorizat. Vedeta latino încearcă să se asigure că are parte de cea mai bună experiență atunci când merge la sală, scrie People. Aceasta trebuie să se asigure că se mențină în formă pentru perioada această aglomerată. 

Reclamă

Jennifer Lopez va lansa un nou album muzical

Jennifer Lopez va lansa un nou album muzical. Acesta este primul album al divei din ultimii 10 ani. Cântăreața lansează albumul „This in Me…Now”.

Reprezentanții divei susțin că albumul va fi lansat pe data de 16 februarie 2024. Acesta este primul său disc din ultimii zece ani și va include unele dintre cele mai cunoscute piese ale vedetei latino, a citat PageSix. Jennifer a lansat și un scurt clip în care le arată fanilor săi despre ce va fi vorba.

Clipul o surprinde pe divă în momente emoționante. În imagini apare în timp ce stă în fața unui șemineu și se uită printre amintirile sale pe care le ține într-o cutie plină cu scrisori.

Vedeta apare în timp ce arde o scrisoare care pare a fi primită de la Ben Affleck, cu care a fost logodită în urmă cu 20 de ani. Scrisoarea pe care o ține în mână are data de 24 decembrie 2002, fiind la scurt timp după ce JLo și Ben s-au logodit în acel an. 

„Viața este grea, dar tu ești foarte dulce. Îți mulțumesc pentru cadou. Sper că îți plac florile. Mi-ai spus că niciodată nu poți avea suficiente. Cred în tine”, scria în notița ținută în mână de JLo. Scrisoarea este semnată cu ”B”, iar presa de peste hotare scrie că inimile ar putea fi de la numele lui Ben Affleck.

Jennifer privește scrisoarea și apoi o pune pe foc. Fanii s-au bucurat să vadă că vedeta se reîntoarce în studio și este pregătită să lanseze piese noi.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×