Reclamă

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport. Imaginile cu artista apar după ce ar fi ars o scrisoare de la Ben Affleck

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles. Imaginile cu artista apar la scurt timp după ce aceasta ar fi ars o scrisoare primită de la Ben Affleck. Diva se antrenează din greu în această perioadă și muncește pentru lansarea noului său album. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:40

Jennifer Lopez a fost urmărită la fiecare pas de paparazzi. Vedeta s-a antrenat la Tracy Anderson Studio. Presa internațională scrie că în această sală de sport se ține temperatura cât mai ridicată pentru a ajuta la eliberarea toxinelor mult mai ușor și la îmbunătățirea elasticității pielii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport

Jennifer Lopez este din nou în centrul atenției. Vedeta a apărut într-un tricoul alb și o pereche de colanți negri cu sclipici. Diva și-a prins părul într-un coc dezordonat și a ales să poarte o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa la vedere oboseala de pe chipul ei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o pereche de colanți și un tricou alb
Jennifer Lopez s-a antrenat la o sală de dans / Profimedia Images

Jennifer, în vârstă de 54 de ani, se antrenează din greu în această perioadă. Vedeta încearcă să-și mențină forma fizică și să se asigure că are parte de o rutină de exerciții care să fie foarte bine pusă la punct. JLo nu ratează zilele de sală.

Reclamă

Chiar dacă a fost la sală, Jennifer nu a renunțat la accesoriile sale preferate. Paparazzi au surprins-o pe divă purtând într-o mână geanta ei favorită.

Geanta semnată de ermes este esimată la suma de 100 de mii de dolari. Jenniverf s-a bucurat de antrenamentul său intens. Madonna ar fi și ea o fană a acestui timp de antrenamente. Sala în care s-a antrenat este menținută la o temperatură specială.

Nivelul de umiditate este și el atent monitorizat. Vedeta latino încearcă să se asigure că are parte de cea mai bună experiență atunci când merge la sală, scrie People. Aceasta trebuie să se asigure că se mențină în formă pentru perioada această aglomerată. 

Reclamă

Jennifer Lopez va lansa un nou album muzical

Jennifer Lopez va lansa un nou album muzical. Acesta este primul album al divei din ultimii 10 ani. Cântăreața lansează albumul „This in Me…Now”.

Reprezentanții divei susțin că albumul va fi lansat pe data de 16 februarie 2024. Acesta este primul său disc din ultimii zece ani și va include unele dintre cele mai cunoscute piese ale vedetei latino, a citat PageSix. Jennifer a lansat și un scurt clip în care le arată fanilor săi despre ce va fi vorba.

Clipul o surprinde pe divă în momente emoționante. În imagini apare în timp ce stă în fața unui șemineu și se uită printre amintirile sale pe care le ține într-o cutie plină cu scrisori.

Vedeta apare în timp ce arde o scrisoare care pare a fi primită de la Ben Affleck, cu care a fost logodită în urmă cu 20 de ani. Scrisoarea pe care o ține în mână are data de 24 decembrie 2002, fiind la scurt timp după ce JLo și Ben s-au logodit în acel an. 

„Viața este grea, dar tu ești foarte dulce. Îți mulțumesc pentru cadou. Sper că îți plac florile. Mi-ai spus că niciodată nu poți avea suficiente. Cred în tine”, scria în notița ținută în mână de JLo. Scrisoarea este semnată cu ”B”, iar presa de peste hotare scrie că inimile ar putea fi de la numele lui Ben Affleck.

Jennifer privește scrisoarea și apoi o pune pe foc. Fanii s-au bucurat să vadă că vedeta se reîntoarce în studio și este pregătită să lanseze piese noi.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×