Reclamă

Ben Affleck nu a renunțat la vicii în relația cu JLo. Cum a fost fotografiat actorul în timp ce își lua copiii de la skateboarding

Ben Affleck nu a renunțat la vicii în relația cu JLo. Cum a fost fotografiat actorul în timp ce își lua copiii de la skateboarding. Chiar dacă are o relație de iubire pe care trebuie să o mențină, actorul își îndeplinește cu succes îndatoririle de tată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 noiembrie 2023, 7:46

În fotografiile obținute de Page Six, starul „Justice League” a fost văzut ținând în mână o cutie de țigări în timp ce căuta în interiorul unui rucsac negru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck nu a renunțat la vicii în relația cu JLo

Affleck era îmbrăcat lejer pentru această ieșire în public, așa cu o face de altfel de obicei. El a fost văzut purtând un tricou gri și blugi asortați.

Actorul „Good Will Hunting”, în vârstă de 51 de ani, a purtat și pantofi sport multicolori. El părea foarte relaxat în timp ce mergea alături de fiica Seraphina și de fiul Samuel.

Cel mai mic dintre copiii lui Affleck, pe care îl are din relația cu fosta soție, Jennifer Garner, avea un bandaj peste unul dintre degete.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ben Affleck, alături de unul dintre copiii săi, în parcare
Chiar dacă are o relație de iubire pe care trebuie să o mențină, actorul își îndeplinește cu succes îndatoririle de tată / Profimedia Images

Tatăl a trei copii este adesea văzut la activitățile copiilor săi, uneori și cu soția Jennifer Lopez.

Cântăreața a mai spus anterior că în familia lor soțul ei este demn de toată lauda. Vedeta a spus că de când s-au reîmpăcat, ei au încercat să dezvolte o relație foarte bună între cei cinci copii ai lor. Se pare că amândoi își doresc ca adolescenții să crească împreună și să vadă un sprijin în ei.

Reclamă

Sunt mulți cei care s-au întrebat dacă cei doi soți vor mai face un copil împreună. O sursă din cercul lor apropiat de prieteni a spus pentru presa internațională care sunt gândurile lor.

„Nu își mai doresc un copil împreună. Amândoi au trecut de această parte din viața lor”, a spus sursa menționată mai sus.

„Legătura dintre JLo și copiii lui îl face pe Ben să creadă că așa a vrut destinul. Încearcă să aibă o familie închegată, iar Jennifer Garner este împăcată și mulțumită cu această decizie. Aceasta este de acord când copiii ei și ai lui Ben merg să petreacă timp în casa cântăreței. Actrița se poate bucura de puțin timp singură, lucru care este rar pentru ea”, a mai adăugat aceeași sursă.

Ben Affleck și Jennifer Garner se ajută reciproc la creșterea celor trei copii

Potrivit lui Lopez, care are doi copii ai ei, Affleck și Garner, în vârstă de 51 de ani, „lucrează bine împreună” când vine vorba de creșterea celor trei copii ai lor.

De fapt, cei doi foști parteneri care au renunțat la relația lor în 2015, au fost văzuți înțelegându-se de minune. Săptămâna trecută, Affleck și Garner au fost fotografiați râzând și zâmbind în timp ce îl priveau pe Samuel jucând baschet.

Între timp, Jennifer Garner se află și ea într-o relație din nou cu omul de afaceri John Miller. Cei doi sunt împreună din 2018.

Ben Affleck a spus în trecut că atunci când neînțelegerile din fosta sa căsnicie au atins punctul culminant, el a căzut pradă alcoolului. Cu toate acestea, se pare că actorul a scăpat de acest viciu, dar nu a renunțat și la fumat. Deși se spune că JLo duce un stil de viață sănătos și e văzută adesea la sală, nu a reușit să-l convingă și pe soțul ei să facă același lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×