Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o bluză cu un decolteu amplu. Cântăreața a întors toate privirile asupra sa în timp ce se afla în Los Angeles

Jennifer Lopez a purtat o bluză cu un decolteu amplu. Cântăreața internațională a întors toate privirile asupra sa în timp ce se afla în Los Angeles. Soția lui Ben Affleck a avut un program încărcat. Presa de peste hotare scrie că aceasta ar fi mers la un studio de înregistrări audio.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 noiembrie 2023, 13:10

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Cântăreața latino pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în valoare trăsăturile naturale. Soția lui Ben Affleck este un exemplu de eleganță și stil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o bluză cu un decolteu amplu

JLo continuă să fie un model pentru milioane de femei din lumea întreagă. Artista, în vârstă de 54 de ani, reușește să impresioneze ori de câte ori apare pe stradă. Fie că poartă o ținută elegantă sau un casual, JLo pare întotdeauna plină de energie, veselă și gata de treabă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez cu un palton gri și cu decolteul lăsat la vedere pe străzile din Los Angeles
Jennifer Lopez și-a impresionat fanii cu bluza pe care a purtat-o / Profimedia Images

Când vine vorba de cariera sa, Jennifer dă întotdeauna dovadă de profesionalism. De data aceasta paparazzi au pozat-o în timp ce se îndrepta spre un studio de înregistrare. Cântăreața a mers singură, însă nu a părut deranjată de acest lucru.

Reclamă

Jennifer a întors toate privirile asupra ținutei pe care a ales să o poarte. Vedeta latino a purtat un palton cu paiete, o pereche de pantaloni largi, tocuri și un colier cu o cruciuliță.

Soția lui Ben Affleck și-a expus bustul și a preferat să poarte un top transparent din plasă, cu un decolteu care să-i lase la vedere bustul generos.

Ținuta ei a fost completată de una dintre perechiile sale preferate de ochelari de soare. Cântăreața i-a salutat pe fotografii prezenți, apoi și-a continuat drumul.

Reclamă

Presa de peste hotare scrie că JLo ar avea un program destul de încărcat în această perioadă. Ea și Ben Affleck nu au mai apărut la fel de des împreună, iar acest lucru s-ar putea datora și responsabilităților pe care le au pe plan profesional.

Ben Affleck s-a întâlnit cu fosta sa soție

În timp ce Jennifer Lopez se ocupă de proiectele sale muzicale, Ben Affleck își face timp pentru familia pe care o are cu fosta sa soție.

Paparazzi l-au surprins pe actor la un meci de baschet. Acesta a mers împreună cu Jennifer Garner să-l ducă la antrenament pe Samuel.

Tânărul, în vârstă de 10 ani, s-a bucurat să petreacă timpul cu mama și tatăl său. Fotografii i-au urmărit pe cei doi foști parteneri al fiecare pas și au reușit să surprindă câteva imagini care vor aduce nemulțumirea cântăreței latino. Affleck a fost pozat în timp ce zâmbea la fost sa soție.

Pare că cei doi s-au distrat copios în timp ce și-au așteptat fiul să iasă de la baschet. Apropiații lui JLo au declarat în trecut că Jennifer ar fi deranjată de legătura mult prea strânsă dintre Ben și Garner.

Vedeta latino i-ar fi cerut soțului său să fie mai atent la modul în care se raportează la relația pe care o are cu fosta sa soție. Presa internațională scrie că Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck „să facă ajustări” în relația pe care o are cu actrița Jennifer Garner.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×