Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Garner au participat la meciul de baschet al fiului lor. Cum au fost surprinși în compania lui Samuel

Ben Affleck și Jennifer Garner au participat la meciul de baschet al fiului lor. Cei doi soți au fost surprinși în compania lui Samuel. Paparazzi au reușit să obțină câteva imagini în care Affleck și Garner zâmbeau unul la celălalt.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 noiembrie 2023, 13:44

Chiar dacă au divorțat, Jennifer Garner și Ben Affleck se implică în mod egal în viața copiilor lor. Acești au împreună trei copii minunați. Samuel, Violet și Seraphina se bucură în continuare de timpul pe care îl petrec cu părinții lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Garner au participat la meciul de baschet al fiului lor

Ben Affleck și Jennifer Garner și-au făcut timp pentru a merge împreună la un meci de baschet al fiului lor. Samuel este pasionat de sport, iar părinții îl încurajează să facă ceea ce îi place. Actualul soț al lui Jennifer Lopez a ajuns la sala de sport singur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Garner și Ben Affleck în ipostaze tandre la un meci de baschet al fiului lor
Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas apropiați chiar și după divorț / Profimedia Images

Acesta s-a întâlnit ulterior cu fosta soție. Garner a fost cea care l-a adus pe Samuel la baschet. Cei doi au intrat în sala de sport și au așteptat răbdători să se încheie antrenamentul micuțului. Paparazzi i-au surprins în timp ce zâmbeau unul la altul.

Reclamă

Discuția a evoluat, iar ulterior au apărut mai multe imagini în care Garner și Affleck râdeau copios împreună.

Imaginile apar după ce în presă s-a scris că între cei doi ar fi existat un conflict. De data aceasta imaginile vorbesc de la sine și dovedesc faptul că Affleck și fosta sa soție sunt în continuare apropiați. Samuel, în vârstă de 11 ani, s-a bucurat să-și vadă părinții împreună.

Micuțul a plecat de la antrenament cu mama sa. Cei doi soți și-au luat rămas bun, iar mai apoi au plecat cu mașini diferite.

Reclamă

Garner și Affleck au fost căsătoriți între 2005 și 2018. Cei doi au rămas apropiați de dragul copiilor lor.  Aceștia au vrut să se asigure că cei mici nu le vor simți lipsa.

Jennifer Lopez ar fi deranjată de întâlnirile dintre Ben Affleck și Jennifer Garner

Presa internațională scrie că Jennifer Lopez ar fi deranjată de apropierea dintre Ben Affleck și Jennifer Garner. Cântăreața latino ar fi purtat deja o discuție cu soțul său pe tema imaginilor care tot apar în presă.

Affleck și Garner au fost pozați în ipostaze tandre într-o mașină. Cei doi soți s-au luat în brațe, iar Jennifer nu ar fi fost de acord cu acest gest.

Apropiații cântăreței spun că aceasta își dorește ca Affleck „să înțeleagă” că Jennifer Garner este fosta sa soție „cu un motiv întemeiat”.

„JLo se înfurie atunci când este geloasă și se simte amenințată. Ben a fost ținta ei. Jennifer i-a cerut lui Ben să petreacă mai puțin timp cu Jen și să se concentreze mai mult asupra familiei pe care o are acum cu ea. Jennifer a anulat deja câteva întâlniri pe care le avea planificate cu familia mixtă”, a declarat o sursă apropiată a cântăreței.

În presă ar fi apărut și câteva fotografii cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în momente tensionate. S-a scris atunci că cei doi s-ar fi certat din cauza imaginilor apărute cu Affleck și Garner fiind apropiați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×