Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck locuiesc într-o casă cu o istorie întunecată. Ce evenimente nefericite au avut loc în reședința pe care au cumparat-o

Jennifer Lopez și Ben Affleck locuiesc într-o casă cu o istorie întunecată. Presa de peste hotare scrie că în reședința pe care au cumparat-o au avut loc mai multe evenimente nefericite de-a lungul timpului. Cei doi soți și-au dorit foarte mult să-și achiziționeze o casă împreună.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 noiembrie 2023, 6:55

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut multe luni în căutarea locuinței perfecte. Vedeta latino a sperat că va găsi o reședință care să-i permită să petreacă mai mult timp cu familia sa mixtă. Diva a sperat că cei trei copii ai lui Ben Affleck vor petrece mai mult timp în noua lor casă. JLo are și ea doi copii din fosta căsnicie, Emme și Max.

Jennifer Lopez și Ben Affleck locuiesc într-o casă cu o istorie întunecată

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au achiziționat o casă superbă în California. Cei doi soți au petrecut luni întregi pentru a vizita și a evalua mai multe reședințe. În cele din urmă, vedeta latino și partenerul său au decis să cumpere o reședință care a fost estimată la suma de 61 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Panoramă cu casa lui Jennifer Lopez pe timpul nopții
Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat casa cu suma de 61 de milioane de dolari / Profimedia Images

Casa celor doi s-ar afla în Benedict Canyon, Los Angeles. Reședința se află pe un teren de peste 20.000 de metri pătrați, iar proprietatea a fost pusă inițial la vânzare pentru suma de 135 de milioane de dolari. Cântăreața de peste ocean a reușit să cumpere locuința cu un preț mult mai mic, însă puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde proprietatea impresionantă.

Reclamă

Conform presei de peste hotare, proprietatea are o istorie întunecată. Presa scrie că mai multe persoane care au deținut proprietatea au avut un trecut fraudulos.

Conacul a fost obiectul rapoartelor poliției din California mai mulți ani.

Publicația TMZ scrie că Curtis D. Somoza, unul dintre foștii proprietari, ispășește în prezent o pedeapsă de 25 de ani pentru că a fraudat 64 de persoane cu faimoasa schemă Ponzi. Acesta ar fi adunat o avere de peste 60 de milioane de dolari. Presa mai scrie că el a deținut casa între 2004 și 2007.

Reclamă

Deși au fost mai mulți proprietari de-a lungul timpului, casa și-a căpătat reputația unui „trecut întunecat”.  În 2007 casa ar fi fost cumpărată de o femeie de afaceri sud-coreeană. Aceasta ar fi închiriat reședința mai multor persoane care au făcut probleme în zona.

Ce detalii se cunosc despre locuința în valoare de 61 de milioane de dolari

În anul 2015, casa i-a aparținut lui Majed Abdulaziz Al-Saud, un prinț saudit. Acesta ar fi fost arestat de poliția locală pentru că ar fi agresat o femeie. Totuși, prințul a reușit să scape deoarece nu au existat niciodată suficiente dovezi pentru a putea depune acuzații.

Jennifer Lopez a postat câteva fotografii din noua sa locuință. Vedeta este mândră de achiziția pe care a făcut-o și nu pare deranjată de lucrurile care s-ar fi întâmplat pe proprietatea pe care o deține în prezent.

Conacul luxos are 12 dormitoare, 25 de băi, un garaj care poate să găzduiască până la 12 mașini, o piscină în aer liber, o sală de sport, un ring de box, o sală de dans și una de cinema. Totodată, casa mai adăpostește și un complex spa.

Casa a fost pusă spre vânzare în anul 2018, iar prețul de început a fost cel de 135 de milioane de dolari. Presa scrie că din cauza „trecutului zbuciumat” al reședinței, Jennifer ar fi negociat prețul. Jennifer a început deja renovarea casei sale și a cumpărat mai multe piese pentru a-și decora locuința așa cum dorește.

Presa de peste hotare scrie că JLo și Ben Affleck au apelat la un agent imobiliar pentru a putea găsi locuința ideală pentru nevoile or. În trecut, aceștia au luat în considerare și o casă în valoare de 64 de milioane de dolari din Pacific Palisades.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×