Reclamă

Jennifer Lopez a mers singură la cumpărături în Londra. Ben Affleck a ales să-și petreacă timpul cu Jennifer Garner în Florența

Jennifer Lopez a mers singură la cumpărături în Londra. Cântăreața internațională încearcă să-și ocupe timpul liber. Vedeta pare că îi duce deja lipsa soțului său. În tot acest timp, Ben Affleck a ales să petreacă câteva zile relaxante alături de fosta soție, Jennifer Garner, și cei trei copii ai lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 august 2023, 6:43

Jennifer Lopez și Ben Affleck încearcă să fie înțelegători unul cu celălalt. Actorul este nevoit să se împartă între actuala și fosta sa familie. Astfel, Ben a mers în Florența pentru a petrece câteva zile cu Samuel, Violet și Seraphina, cei trei copii ai săi pe care îi are din căsnicia cu Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a mers singură la cumpărături în Londra

Se poate spune că Jennifer Lopez nu a părut deloc încântată de alegerea soțului său. Cântăreața latino a fost pozată alături de echipa ei de securitate pe străzile din Londra. Într-o ținută casual, JLo a încercat să treacă neobservată printre vitrinele unor dintre cele mai scumpe magazine din Marea Britanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce face cumpărături în Londra
Jennifer Lopez a fost nevoită să facă singură cumpărături în Londra / Profimedia Images

Cântăreața cheltuiește sume impresionante de bani pentru a achiziționa cât mai multe lucruri pentru noua sa locuință. În trecut, Ben Affleck s-a arătat a fi deranjat de obiceiurile soției sale. Jennifer nu s-a ferit niciodată să ascundă sumele pe care le scoate din buzunar pentru a duce o viață exact așa cum a visat.

Reclamă

Ținuta casual, modestă, a ajutat-o pe JLo să treacă aproape neobservată. Paparazzi au surprins-o pe vedetă vizibil deranjată în timpul cumpărăturilor.

Publicația DailyMail scrie că Jlo a intrat în mai multe magazine cu obiecte decorative. Sesiunea de cumpărături a artistei pare că s-a încheiat fără prea mult succes. Nu este prima dată atunci când JLo iese singură la cumpărături.

Ben Affleck pare că face tot posibilul pentru a evita această activitate. Actorul a fost zărit recent în timp ce se plimba cu biciclete cu soția sa, dar atunci când a venit vorba de cumpărături, Ben a preferat să o lase pe Jennifer să aleagă tot ce este pe placul său.

Reclamă

Cum s-a distrat Ben Affleck alături de fosta sa soție

Ben Affleck a părut mai fericit ca niciodată. Paparazzi l-au surprins pe actor în timp ce mergea să-și întâmpine familia. Ben a ales să petreacă câteva zile în Europa alături de fosta soție și cei trei copii ai lor. Soțul lui Jennifer lopez a mers plin de entuziasm să-l ia pe Samuel în brațe.

Acesta este singurul fiu al lui Ben Affleck. Din vacanță nu au lipsit și cele două fiice ale acestuia, Violet și Seraphina. Adolescenții au fost însoțiți de mama lor, Jennifer Garner.

Ben Affleck în timp ce se ține în brațe cu fiul său, Samuel
Ben Affleck s-a bucurat să se revadă cu fiul său, Samuel Affleck / Profimedia Images

Actrița a fost pozată în timp ce își îmbrățișa tanrdu fostul soț. Jennifer Garner și Ben Affleck au decis să păstreze o relație bună de dragul copiilor lor.

Imaginile arată faptul că cei doi foști soți sunt în continuare foarte apropiați. Presa a scris și despre relația pe care Jennifer Garner o are în prezent cu Jennifer Lopez. Cele două femei din viața lui Ben Affleck se înțeleg foarte bine una cu cealaltă.

Apropiații lui JLo susțin că aceasta și-a dorit o relația bună cu fosta soție a lui Ben Affleck tocmai pentru a nu aduce motive de discuție în căsnicia sa. Jenifer face tot posibilul pentru a exista armonie în relația sa cu Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×