Reclamă

Jennifer Lopez a purtat pantaloni supradimensionați. Artista și-a accesorizat ținuta cu cea mai mică poșetă crossbody

Jennifer Lopez a purtat pantaloni supradimensionați. Artista și-a accesorizat ținuta cu cea mai mică poșetă crossbody. Cântăreața s-a jucat cu proporțiile în timpul unei plimbări recente în Los Angeles cu soțul Ben Affleck.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iulie 2023, 12:01

JLo a afișat un look elegant într-un pulover tricot negru Ralph Lauren, cu inițialele mărcii în text mare alb, pe centru. Ea a completat bluza cu pantaloni largi, supradimensionați, cu șnur, într-o nuanță de fildeș, care contrasta cu alegerea ei în ceea ce privește accesoriile: o poșetă minusculă bej atașată de o curea lungă. În partea de jos, JLo a optat pentru pantofi sport albi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat pantaloni supradimensionați

Bijuteriile au fost minimaliste pentru acest look. Actrița a purtat doar o pereche de cercei cerc, aurii, de dimensiuni reduse și inelul de logodnă.

Între timp, Ben Affleck a arătat casual, așa cum apare de obicei în public. Actorul a optat pentru o cămașă roșu cu gri, un tricou gri închis, blugi albaștri și pantofi sport.

JLo, într-o pereche de pantaloni supradimensionți și o bluză neagră, pe stradă, lângă mașină
JLo a afișat un look elegant într-un pulover tricot negru Ralph Lauren, cu inițialele mărcii în text mare alb / Profimedia Images

Cuplul s-a numărat printre participanții de prim rang la petrecerea anuală a miliardarului Michael Rubin, organizată în Hamptons pe 4 iulie. Alte celebrități văzute la petrecere au fost Beyoncé, Jay-Z, Hailey Bieber, Kim Kardashian, Kevin Hart și altele.

Reclamă

Pentru ocazie, Lopez a uimit cu un look format dintr-o rochie maxi albă, cu o fustă plisată, cu decolteu adânc și o fundă mare în zona bustului. Între timp, Affleck și el foarte bine într-un blazer alb, tricou și pantaloni. Cuplului i s-a alăturat fiica de 17 ani a lui Affleck, Violet, pe care o împarte cu fosta soție Jennifer Garner.

În cursul zilei, Lopez a publicat mai multe fotografii cu ea la piscină pe Instagram. Artista a pozat într-un costum de baie coral, întreg, dar cu spatele gol și decupaje pe decolteul în V.

Pentru a se accesoriza, diva a purtat un colier plăcuță cu nume ei, din aur, cercei groși cerc, tot din aur și o pereche de ochelari de soare Fendi.

Reclamă

JLo se bucură de compania familiei ori de câte ori are ocazia

În ultimele zile, JLo și Ben Affleck au petrecut mult timp împreună. Ei s-au distrat foarte mult împreună, chiar și alături de copii, pe care de cele mai multe ori i-au avut aproape. De când sunt împreună, ei au încercat constant să își unească familiile pentru ca adolescenții să se simtă bine.

Soția lui Ben Affleck a oferit un în trecut un interviu sincer pentru publicația Vogue. Jennifer a povestit despre complexitatea rolului de mamă. Aceasta încearcă să facă față provocărilor din carieră și încearcă să fie cât mai prezentă în viața de familie.

„Întotdeauna îți vei adora copiii, iar ei te vor iubi mereu. Există un grad de acceptare pe care ei îl au față de tine. Pe măsură ce înaintează în vârstă începi să te întrebi ce rol mai ai în viața lor, de multe ori pare că te îndepărtează. Mă întreb de multe ori de ce fac asta.”

Jennifer spune că a acceptat dorința copiilor săi de a nu apărea în lumina reflectoarelor. Gemenii Emme și Max vor să nu mai fie urmăriți de paparazzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×