Reclamă

Jennifer Lopez s-a filmat atunci când merge la cumpărături. Ce spune vedeta despre consumul de alcool și care sunt preferințele ei

Jennifer Lopez s-a filmat atunci când merge la cumpărături. Mulți s-au întrebat recent de ce face campanie la o marcă de băuturi alcoolice, mai ales că este nu este consumatoare. Cu toate acestea, se pare că altele sunt alegerile sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iulie 2023, 13:01

Artista a vorbit recent despre preferințele ei în materie de alcool și de ce a ales să se implice într-o reclamă la băuturi. "Beau pentru a mă integra și să mă distrez. Pur și simplu o fac ca să mă relaxez și să mă eliberez puțin, dar întotdeauna în mod responsabil", a spus Jennifer Lopez într-un videoclip pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a filmat atunci când merge la cumpărături

Jennifer Lopez s-a relaxat cu un cocktail în acest weekend de vacanță. Pe 4 iulie, cântăreața a distribuit un videoclip pe Instagram care o arată în timp ce povestea că merge la un magazin de băuturi alcoolice din Sag Harbor, New York. Ea își dorea să cumpere sticle cu marca ei de băuturi, Delola. În tot acest timp, a discutat și despre relația ei sănătoasă cu alcoolul.

„M-am trezit devreme să merg pe furiș și să iau niște Delola. Avem câțiva oameni care vin în weekend și mi-am dat seama că nu avem niciuna”, a spus ea râzând. „M-am gândit că avem, dar nu aveam nimic. Așa că mă duc la magazin să iau niște Delola.”

Lopez, care s-a bucurat de weekend alături de soțul ei Ben Affleck, a înregistrat videoclipul în timp ce se afla în mașină, pe drum.

Reclamă

„Sunt atât de emoționată. Îmi plac weekendurile de vacanță. Îmi place să petrec timpul cu familia și prietenii și să iau un mic cocktail”, a spus ea în drum.

Lopez a renunțat la linia de cocktailuri fructate și cu conținut scăzut de calorii în aprilie. Cele trei spritz-uri conțin fiecare ceva diferit. Bella Berry este făcută cu vodcă, Paloma Rosa are tequila, iar L’orange are o bază amaro.

Lansarea a creat o oarecare confuzie în rândul fanilor care credeau că Lopez nu bea alcool.

Reclamă

„Știu că mulți oameni au spus că eu nici măcar nu beau și că de ce susțin o linie de cocktail-uri? Și, ca să vă spun adevărul, pentru o lungă perioadă de timp nu am băut. Cu câțiva ani în urmă, așa cum veți vedea din mai multe fotografii cu mine în ultimii 10, poate 15 ani, am băut un cocktail ocazional. Îmi place să consum un cocktail ocazional”, a spus ea.

Ce spune JLo despre consumul de alcool

Lopez a intrat apoi în mai multe detalii despre obiceiurile ei tipice de a bea.

„Eu beau în mod responsabil. Nu beau ca să mă înfrunt. Eu beau pentru a fi sociabilă și să mă distrez. Pur și simplu vreau să mă relaxez și să mă eliberez puțin, dar întotdeauna responsabil”, a adăugat ea.

Lopez a spus că cocktail-urile Delola „se potrivesc stilului de viață”, deoarece au un conținut mai scăzut de alcool, calorii și zahăr. Când vedeta Shotgun Wedding a ajuns în sfârșit la magazinul de băuturi în videoclip, ea a dezvăluit unui patron care este actualul ei spritz Delola preferat. „Sincer, îmi place foarte mult cea cu tequila”, a spus ea despre Paloma Rosa.

Lopez a fost nespus de bucuroasă să cunoască fani și clienți în timpul călătoriei sale spontane. Un cumpărător chiar a spus că va cumpăra spritz-uri Delola pentru o zi cu barca”.

Pentru a închide videoclipul, proprietara magazinului i-a făcut o surpriză specială fondatoarei Delola, în timp ce a verificat o geantă plină cu sticle: „Mi-au pus muzica. Este întotdeauna distractiv”, a spus Lopez.

Lopez a vorbit cu People în aprilie despre noua ei afacere. „Nu sunt un mare băutor de alcool, așa că trebuia să fie ceva cu un gust cu adevărat plăcut”, a spus ea la acea vreme. „Mi-a plăcut ideea de a crea ceva mai sănătos, puțin mai pe gustul meu, cu ingrediente mai sănătoase și fără gluten”.

Sticlele sunt imprimate cu un design inspirat de emblema Bronx, locul ei natal și, de asemenea, cu lei, în onoarea semnelor zodiacale ale ei și ale lui Affleck.

„Sunt un Leu. Pe sticla propriu-zisă, am pus doi lei. Ben și eu suntem amândoi Lei”, a spus Lopez. „Este foarte personalizat, cu adevărat autentic pentru mine și pentru ceea ce iubesc.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×