Reclamă

Ben Affleck este dezamăgit de Jennifer Lopez. Care este motivul tensiunilor dintre cei doi soți

Ben Affleck este dezamăgit de Jennifer Lopez. El este nemulțumit de ea pentru că a fost de acord să aprobe și să promoveze un anumit produs. Până acum se spune că artista este cea care e nemulțumită de actor, dar se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Publicat: 30 aprilie 2023, 7:01

Există o dispută între cuplul căsătorit Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ea a ales să susțină un produs alcoolic, lucru care l-a supărat pe iubitul ei soț. Presa tabloidă a speculat de ceva timp că cei doi au mai multe certuri. Cu toate acestea, atunci când și-au făcut apariția la evenimentele, gesturile dintre ei păreau de tineri îndrăgostiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck este dezamăgit de Jennifer Lopez

Sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood. Din păcate, tânăra lor căsnicie s-a lovit ocazional de probleme, cum ar fi cât de mult le-a luat să găsească o casă de cumpărat. Și aici se presupune că a durat atât din cauza pretențiilor lui Lopez, scrie marca.com.

Cea mai recentă problemă dintre ei se referă la o băutură alcoolică numită Delola, pe care JLo o promovează. Cântăreața nu bea deloc, dar a promovat cu bucurie produsul.

Cu toate acestea, o altă problemă a apărut acasă pentru JLo. Ben nu este de acord cu ceea ce face. Potrivit revistei Heat, care a consultat mai multe surse ce au transmis sentimentele și gândurile lui Affleck cu privire la activitățile soției sale, actorul este dezamăgit.

Reclamă

„Ar prefera să nu existe alcool în casă. Dar trebuie să stea jos și să o privească pe Lopez lucrând la acest proiect. Consideră că este nepotrivit”, se spune în raport.

Problemele lui Ben cu alcoolul sunt destul de cunoscute și a avut nevoie de tratament pentru a-și depăși dependența.

„Până acum, Ben a dat dovadă de o voință remarcabilă. Dar nu are cum să nu fie dezamăgit să-și vadă soția promovând ceva care aproape i-a ruinat viața”, adaugă publicația menționată mai sus.

Reclamă

Cum a reușit Ben Affleck să renunțe la alcool

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, publicat recent, Affleck a spus că lucrul la filmul cu supereroi din 2017, Justice League, i-a lăsat un „gust monstruos” în gură.

„Și am început să beau prea mult. Eram înapoi la hotel din Londra. Ori făceam asta, ori săream pe fereastră. Și m-am gândit doar că aceasta nu este viața pe care mi-o doresc. Copiii mei nu sunt aici. Sunt nefericit.”

Din fericire însă, actorul a reușit să scape de această dependență și acum se descrie pe sine drept „băiatul de afiș pentru alcoolism și recuperare”. Fanii au venit de multe ori la el și l-au întrebat ce pot face ca să renunțe la alcool.

Se pare că momentul în care a renunțat la alcool a fost atunci când și-a dat seama cât de importantă este familia pentru el. De aceea, acum actorul refuză filme care nu sunt aproape de casă și se concentrează mai mult pe viața de familie din Los Angeles.

„Acești ani sunt prea importanți. Dacă că am lăsat să-mi fie dor de ei, voi regreta pentru tot restul vieții”, a spus Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×