Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez au dus-o pe Violet la petrecerea lui Michael Rubin. Cum s-au distrat cei trei

Ben Affleck și Jennifer Lopez au dus-o pe Violet, în vârstă de 17 ani, la petrecerea lui Michael Rubin. Tânăra adolescentă a fost văzută împreună cu tatăl și mama ei vitregă la celebra sărbătoare anuală a mogulului Fanatics.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iulie 2023, 7:59

Violet a purtat o rochie maxi albă, sandale maro și ochelari cu ramă transparentă. Aceasta și-a purtat părul lung și castaniu în două codițe, legate cu elastice de păr de culoare neagră. Affleck a stat mereu aproape de ea. Familia a ieșit dintr-un SUV și a fost escortată de echipa de securitate la petrecere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez au dus-o pe Violet la petrecerea lui Michael Rubin

Actorul, în vârstă de 50 de ani, arăta pregătit pentru vară. El s-a îmbrăcat într-un blazer de in crem, stratificat, peste un tricou alb, pantaloni albi și pantofi albi, sport, imaculați.

Între timp, Lopez, în vârstă de 53 de ani, a optat pentru o rochie albă, legată într-o fundă la piept. Ea și-a lăsat abdomenul tonifiat să iasă în evidență printr-un decupaj al ținutei.

Vedeta pop, care și-a purtat părul prins într-o coada de cal înaltă, s-a accesorizat cu cercuri cerc. A purtat de asemenea un clutch Valentino alb cu detalii aurii. Lopez a rămas, de asemenea, aproape de Violet, care părea în largul ei în timp ce însoțea cuplul căsătorit.

JLo, într-o rochie cu decupaje în zona abdomenului
Vedeta „Hustlers” și soțul ei și-au îmbinat familiile după ce s-au căsătorit în 2022 / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta „Hustlers” și soțul ei și-au îmbinat familiile după ce s-au căsătorit în 2022. Ei au fost deschiși legat de modul în care au încercat să se apropie unul altul de copiii lor.

Affleck o are pe Violet cu fosta soție Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie. Foștii au mai au în comun pe fiica Seraphina, de 14 ani, și fiul Samuel, de 10 ani. Ei nu au fost prezenți la seara fastuoasă.

Lopez, la rândul ei, îi are pe gemenii în vârstă de 15 ani Max și Emme cu fostul soț Marc Anthony. Nici tinerii adolescenți nu au participat nici la evenimentul din Hamptons.

Reclamă

Ce alte vedete au mai fost prezente la petrecere

Printre invitații celebri s-au numărat și Kim Kardashian, Kendall Jenner, La La Anthony, Hailey Bieber și Lori Harvey, care au realizat un videoclip amuzant pe TikTok în ținuta lor albă.

Khloé Kardashian și Kylie Jenner nu păreau să fie acolo, deși fostul partener al mogulului, Travis Scott, a fost văzut la eveniment. Alte nume mari au fost Tom Brady, Jay-Z, care a purtat o pălărie albă, ochelari de soare și a condus la petrecere într-un jeep. La eveniment a venit și Emily Ratajkowski, care a purtat o rochie transparentă.

Ne-Yo și Usher au fost, de asemenea, prezenți, deoarece fiecare a cântat în timp ce oaspeții au fost tratați cu un frumos foc de artificii la sfârșitul nopții.

Rubin a organizat sărbătoarea fastuoasă a Zilei Independenței la conacul său de 50 de milioane de dolari din Bridgehampton, NY, pe care l-a achiziționat în 2021.

La petrecerea din vara trecută, iubita lui Rubin, Camille Fishel, a avut un accident nefericit și a trebuit să fie dusă la spital. Drake, Meek, Travis Scott, 21 Savage și Diplo au fost printre cei care au susținut spectacole improvizate în acel an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×