Reclamă

Ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo. Fanii presupun că actorul făcea doar o glumă

Consecințele de la Gala Met încă nu s-au terminat. Ținutele purtate de celebrități la marele eveniment au fost sub lupa tuturor. Acum a ieșit la iveală și ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo. Rochia artistei a fost destul de îndrăzneață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 mai 2023, 7:09

Vedetele care au ajuns în centrul atenției pentru ceea ce s-a întâmplat la celebrul eveniment sunt Jennifer Lopez și Ben Affleck. Spectacolul lui JLo de la Metropolitan Museum din New York a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie uimitoare Ralph Lauren decupată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo

Ea nu a fost însoțită de partenerul ei, Ben Affleck. Deși actorul nu a fost acolo, și-a dat cu părerea despre alegerea ținutelor soției sale pentru ocazie. Lopez a explicat care sunt glumele pe care le face soțul ei când acorda un interviu.

După eveniment, ea a spus: „Glumește cu mine uneori. Spune lucruri de genul unde este restul rochiei, ori exemple ca acesta. Eu atunci zic că nu are altceva de spus.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo a explicat mai târziu că ea îi cere adesea lui Affleck sfaturi în materie de modă / Profimedia Images
Reclamă

JLo a explicat mai târziu că ea îi cere adesea lui Affleck sfaturi în materie de modă. A ținut însă să menționeze că nu ia neapărat întotdeauna în considerare ceea ce crede el.

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez pare să meargă fără probleme, în ciuda faptului că există informații constante despre situația lor. De multe ori, prin intermediul rețelelor sociale, aceștia au distribuit imagini în cuplu.

Fanii sunt mereu cu ochii pe cei doi. Îi sorb din priviri ori de câte ori îți fac apariția în public. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și au mereu pe urmele lor o mulțime de fotografi.

Reclamă

Presa internațională vorbește despre tensiuni între JLo și soțul ei

JLo este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la Hollywood. Și pentru că imaginea ei este una puternică, iar de-a lungul timpului și-a văzut de carieră, contractele de imagine vin constant către ea. De data aceasta se pare că a acceptat ceva care l-a deranjat pe Ben Affleck.

Deși s-a spus de mai multe ori că artista este cea nemulțumită de soțul ei, se pare că lucrurile stau altfel. Presa internațională scrie că există o dispută între cuplul căsătorit Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ea a ales să susțină un produs alcoolic, lucru care l-a supărat pe iubitul ei soț.

Cântăreața nu consumă deloc alcool, dar a decis să promoveze cu bucurie o băutură.

„Ar prefera să nu existe alcool în casă. Dar trebuie să stea jos și să o privească pe Lopez lucrând la acest proiect. Consideră că este nepotrivit”, a scris revista Heat. Problemele lui Ben cu alcoolul sunt destul de cunoscute și a avut nevoie de tratament pentru a-și depăși dependența atunci când era în relație cu Jennifer Garner.

„Până acum, Ben a dat dovadă de o voință remarcabilă. Dar nu are cum să nu fie dezamăgit să-și vadă soția promovând ceva care aproape i-a ruinat viața”, adaugă publicația menționată mai sus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×