Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck se țin de mână în timp ce fac cumpărături. Cei doi au fost fotografiați în Hamptons cu copiii

Jennifer Lopez și Ben Affleck se țin de mână în timp ce fac cumpărături. Cei doi au fost fotografiați în Hamptons cu copiii. Ce doi soți intră în spiritul verii și au purtat ținute vaporoase.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2023, 6:59

Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, și actorul, în vârstă de 50 de ani, arătau îndrăgostiți în timp ce faceau cumpărături în Hamptons Sunday. Pentru ieșirea în familie, Lopez a purtat o salopetă cu imprimeu floral. Ținuta avea un decolteu cu guler și o curea țesută, bej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck se țin de mână

Artista a combinat ținuta cu o poșetă albă, pantofi roz și cercei cerc din aur, supradimensionați, în timp ce se plimba prin locația exclusivistă.

Lopez și-a prins părul pe spate într-o coadă de cal strânsă și s-a accesorizat cu câteva inele și brățări. La rândul său, Affleck a a avut un look casual. El a purtat o pereche de blugi, cămașă închisă la culoare și pantofi sport albi.

Starul „Good Will Hunting”, care s-a căsătorit cu Lopez în 2022, avea părul ciufulit, așa cum apare de obicei în public.

Cuplului li s-au alăturat copiii lui Affleck, Violet, în vârstă de 17 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani, pe care îi are din relația cu fosta sa soție Jennifer Garner. Alături de ei a fost și Emme, fiica lui Lopez, în vârstă de 15 ani.

Reclamă
Soții Affleck, pe stradă, la cumpărături, alături de copii
Artista a combinat ținuta cu o poșetă albă, pantofi roz și cercei cerc din aur, supradimensionați, în timp ce se plimba prin locația exclusivistă / Profimedia Images

Călătoria lor de cumpărături în capitala celebrităților Long Island, NY, a avut loc la două săptămâni după ce Lopez și-a lăudat soțul de Ziua Tatălui.

Cum l-a sărbătorit Lopez pe Affleck de Ziua Tatălui

Reclamă

„Daddy Appreciation Post”, acum viral, a inclus un selfie fără cămașă al actorului. „La mulți ani de Ziua Tatălui, Papa”, a subtitrat postarea câștigătoarea Grammy.

„Și la mulți ani de Ziua Tatălui tuturor taților uimitori de acolo!! Te iubim și te apreciem mai mult decât vei ști vreodată.”

Cei doi s-au logodit pentru prima dată din 2002 până în 2004. Cu toate acestea, Affleck a căzut în genunchi pentru a doua oară aproape două decenii mai târziu.

El și artista s-au căsătorit în iulie 2022 la Las Vegas. Ulterior, au organizat rapid o ceremonie fastuoasă în Georgia, la care au participat familia și prietenii.

Affleck a fost căsătorit anterior cu Garner din 2005 până în 2018. Perechea are trei copii: Violet, Samuel și Seraphina.

Lopez, la rândul ei, îi are pe gemenii ei de 15 ani, Emme și Maximilian, cu fostul soț Marc Anthony.

Deși perechea pare să aibă o relație amiabilă cu copiii lor, fanii au subliniat că vedeta din „Marry Me” l-a omis pe Anthony, în vârstă de 54 de ani, din mesajul ei de Ziua Tatălui. Chiar dacă se spune că artista și muzicianul au o relație bună și se ocupă amândoi de educația celor doi copii, se pare că lucrurile s-au distanțat în ultimul timp. Nici Lopez, nici cei doi copii nu au participat la nunta lui Anthony cu Nadia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×