Reclamă

Jennifer Lopez vrea să aibă o relație bună cu Jennifer Garner. Fosta soție a lui Ben Affleck are o influență majoră asupra acestuia

Jennifer Lopez vrea să aibă o relație bună cu Jennifer Garner. Fosta soție a lui Ben Affleck are o influență majoră asupra actorului. Astfel, JLo se vede nevoită să păstreze legătura cu una dintre cele mai importante femei din viața actualului său soț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iunie 2023, 6:11

S-a vorbit mult despre relația dintre Jennifer Lopez și Jennifer Garner. Ben Affleck continuă să se vadă cu fosta sa soție. Cei doi au decis să-și crească împreună copiii, iar Affleck vrea să fie un tată implicat. Actorul are alături de fosta parteneră trei copii: Violet, Samuel și Seraphina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez vrea să aibă o relație bună cu Jennifer Garner

Apropiații artistei Jennifer Lopez vorbesc despre o posibilă înțelegere între aceasta și fosta soție a lui Ben Affleck. Se pare că cele două femeie „și-au unit forțele” cu scopul de a salva mariajul lui JLo.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Garner se ține de mână cu iubitul ei, John Miller, amândoi purtând haine casual
Jennifer Garner petrece timp de calitate cu iubitul John Miller / Profimedia Images

Conform publicației Marca, JLo se folosește de prietenia pe care o are cu Jennifer Garner pentru a face ca lucrurile să meargă mai bine între ea și Ben Affleck.

Reclamă

„JLo a înțeles faptul că Jen va avea întotdeauna o influență majoră asupra lui Ben Affleck. Chiar dacă nu ai sunt căsătoriți, el încă o prețuiește foarte mult pe Jen și îi respectă opiniile. Ben vrea să fie un ată devotată, iar relația cu Jen trebuie menținută de dragul copiilor”.

Deși mulți au crezut că Jennifer Garner ar putea fi o sursă a tensiunilor dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, lucrurile par să stea complet diferit. JLo ar încerca să cosntruiască o relație de prietenie cu Garner.

Mulți pun prietenia dintre cele două femei pe seama dorinței lui Lopez de a-l face pe soțul său să-i fie mereu loial și apropiat. Jennifer Lopez a fost văzută recent acasă la Jennifer Garner.

Reclamă

Cântăreața i-a dus pe Emma și Max acasă la costa soție a lui Affleck. Copiii artistei s-au distrat alături de mama lor vitregă și copiii acesteia la Disneyland.

Jennifer Lopez s-ar teme pentru căsnicia cu Ben Affleck

Apropiații vedetei susțin că aceasta se teme pentru căsnicia sa. În ultima vreme au existat tensiuni vizibile între JLo și soțul său. Videoclipul recent în care Ben trântește portiera mașinii în care se afla JLo a devenit viral pe internet. Cei mai mulți susțin că Jennifer face eforturi considerabile pentru a avea o căsnicie fericită alături de soțul său.

„JLo nu-și dorește să se mai lupte cu Affleck. Aceasta își dorește pace și armonie în relația ei cu Ben. Vrea ca Ben să o iubească și să o aprecieze”.

Jennifer și Ben Affleck au pozat recent pe covorul roșu. Aceștia au participat împreună la premiera filmului The Flash. Ipostazele tandre în care au fost surprinși au reafirmat dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt.

Apropiațiii artistei spun că Jennifer a făcut tot mai multe compromisuri în relația sa cu Ben Affleck. Pe lângă prietenia pe care încearcă să o aibă cu Garner, Jennifer a acceptat inclusiv obiceiurile nesănătoase ale soțului său.

Artista își dorește ca Ben să renunțe la fumat în preajma sa și a copiilor. Actorul face și el tot ce este posibil pentru a-și mulțumi soția. Cei doi și-au cupărat recent și o locuință în valoare de 61 de milioane de dolari. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×