Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o rochie din denim cu crăpături adânci. Ținuta îndrăzneață a fost aleasă pentru o sesiune de cumpărături

Jennifer Lopez a purtat o rochie din denim cu crăpături adânci. Ținuta îndrăzneață a fost aleasă pentru o sesiune de cumpărături. Artista a fost fotografiată în timp ce se uita prin magazinele cu mobilier din West Hollywood.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2023, 8:24

Starul The Hustlers, în vârstă de 53 de ani, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață VGOLD Chambray de la Valentino, vândută la prețul de 4.700 de dolari. Ținuta este considerată una îndrăzneață din cauza crăpăturilor adânci care îi scoteau în evidență picioarele tonifiate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o rochie din denim cu crăpături adânci

Cântăreața, care a cumpărat recent o casă de 60 de milioane de dolari împreună cu soțul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, după aproape un an de căutări, și-a accesorizat look-ul cu cizme din piele neagră până la genunchi și o geantă Gucci.

JLo și-a purtat părul strâns la spate într-un coc lejer și a adăugat strălucire ținutei cu cercuri mari aurii. Ea a purta de asemenea și o pereche de ochelari de soare în stilul anilor 70.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, într-o rochie din denim, pe stradă
Starul The Hustlers, în vârstă de 53 de ani, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață VGOLD Chambray de la Valentino, vândută la prețul de 4.700 de dolari / Profimedia Images
Reclamă

Mama a doi copii părea să facă cumpărături pentru noua ei locuință. Și cu siguranță are nevoie de mult mobilier. Conacul de 46.000 de metri pătrați, denumit „Moșia Wallingford”, are 12 dormitoare și 24 de băi. Lopez și-a păstrat energia pentru ieșire, ținând o ceașcă de cafea în mână, scrie DailyMail.

JLo își amenajează noua locuință

La începutul săptămânii, Lopez a fost fotografiată cumpărând un șemineu nou, probabil tot pentru noul ei conac. Atunic i s-au alăturat gemenii Emme și Max, în vârstă de 15 ani. Cei doi adolescenți sunt din relația cu fostul ei soț, Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani.

Reclamă

TMZ a scris recent că Affleck și Lopez au plătit amândoi 60,85 milioane de dolari în numerar pentru casa magnifică și spațioasă. Acordul a durat doar o săptămână, iar perechea a plătit aproape 15 milioane de dolari sub prețul cerut inițial, de 75 de milioane de dolari.

Proprietatea a apărut la vânzare pentru prima dată în 2018 pentru 135 de milioane de dolari. Acest preț a fost redus cu aproape jumătate atunci când a fost scos din nou pe piață în acest an.

Descrierea de pe site-ul de anunțuri dezvăluie că a fost „proaspăt reconstruită și extinsă”. De asemenea s-a spus că are un garaj pentru 12 mașini și parcare pentru 80.

Există, de asemenea, un complex sportiv „unic” în interior. Proprietatea dispune și de un penthouse de oaspeți de 5.000 de metri pătrați, o casă pentru personal și o casă pentru pază.

Ce spune JLo despre cum își îndeplinește Ben Affleck rolul de tată

Jennifer are acum la dispoziție o sală de sport completă, precum și terenuri pentru baschet, pickleball și un ring de box. TMZ a mai scris că există și un salon complet de coafură și unghii, un home theater, cramă, whisky lounge, precum și saună și săli de masaj.

Recent, mai multe obiecte de mobilier au fost mutate în noua locuință a lui Ben și Jennifer. Affleck și Lopez caută case de aproape un an. Ei au renunțat la escrow pentru trei case înainte de a decide să cumpere noua lor locuință din Beverly Hills.

Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, după ce și-au reluat relația la 17 ani de la prima logodnă. Înainte de a se căsători cu JLo, Ben a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, din 2005 până în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii, Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14 ani și Samuel, în vârstă de 11 ani.

La începutul lunii mai, actrița a vorbi deschis despre modul în care „are lacrimi în ochi”. Ea e bucură să vadă cum copiii se înțeleg atât de bine. Jennifer l-a numit pe Ben tipul de tată pe care l-ar dori oricine. Un „tată prezent, iubitor căruia îi pasă”.

Ea a adăugat: „Este un tată uimitor; el este sincer cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată. El este atât de implicat; mă învață cum să interacționez cu copiii uneori”.

În timpul unei apariții la Today în ianuarie, Jennifer a spus că anul trecut a fost „cel mai bun an” pe care l-a avut. Totul s-a schimbat după ce s-a mutat cu Ben și copiii lor sub același acoperiș.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×