Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Ce relație are actorul cu fosta sa soție

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica. Actorul a mers să se întâlnească cu fosta sa soție pentru a discuta despre viitorul copiilor lor. Cei doi au o relație de prietenie. Ben și Jennifer au decis să se implice împreună în creșterea copiilor, în ciuda faptului că au divorțat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 mai 2023, 7:20

Ben Affleck a fosts urprins în compania fostei sale soții. Imaginile apar la scurt timp după ce în presa internațională s-a scris că Ben este dezamăgit de comportamentul soției sale. Se pare că ar exista neînțelegeri între Affleck și Jennifer Lopez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună în Santa Monica

Publicația Marca susține că există neînțelegeri între Ben Affleck și Jennifer Lopez. Actorul ar fi deranjat de comportamentul soției sale. Apropiații acestuia susțin că Affleck este afectat de atitudinea „de divă” pe care Jennifer Lopez o afișează atunci când apar în pubic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Garner și Ben Affleck în timp ce se plimbă pe străzile din Santa Monica
Ben Affleck și Jennifer Garner s-au întâlnit pentru a discuta despre copiii lor / Profimedia Images

Cu toate acestea, Lopez neagă afirmațiile potrivit cărora ar exista certuri între ea și Affleck. Diva a povestit recent despre cât de mult își iubește soțul și cum acesta o susține în toate proiectele sale. În tot acest timp, Ben Affleck a decis să meargă să-și viziteze fosta soție, scrie publicația Marca.

Reclamă

Affleck și Garner au fost pozați în timp ce se plimbau împreună și stăteau de vorbă. Garner și Affleck au decis să rămână apropiați de dragul copiilor lor. Jennifer Garner și Ben Affleck au trei copii împreună. Violet, Seraphina și Samuel se înțeleg foarte bine cu copiii lui Jennifer Lopez, Emme și Max.

Se pare că cei doi soți s-ar fi întâlnit tocmai pentru a discuta despre programul celor trei copii. Ben Affleck încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de copiii lor.

Atunci când nu sunt alături de tatăl lor, aceștia fac tot felul de activități cu mama sa. Jennifer Garner își dorește ca micuții să nu simtă lipsa tatălui lor.

Reclamă

Ce se întâmplă între Ben Affleck și Jennifer Lopez

Au existat tot mai multe zvonuri potrivit cărora Jennifer Lopez și Ben Affleck se ceartă tot mai des. Cei doi au fost surprinși la evenimente publice, iar tensiunea dintre ei a fost mereu vizibilă. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat posibilitatea unei despărțiri.

Jennifer și Ben fac tot posibilul să rezolve disputele dintre ei. De altfel, cei doi au fost văzuți recent în compania mamelor lor. JLo și actualul său soț colaborează împreună și pe plan profesional. Diva a fost pozată recent având mai multe tatuaje pe mână.

Se pare că aceasta va juca în cel mai nou film produs de Ben Affleck, Unstoppable. Jennifer are foarte mare încredere în Ben când vine vorba de cariera sa în lumea filmului. Acesta i-a oferit divei mai multe sfaturi în momentele în care aceasta a filmat pentru producția The Mother.

Jennifer a devenit tot mai activă în lumea filmului. Actrița își dorește să-și pună în valoare talentul și profită de fiecare moment pentru a putea repeta scenele pe care urmează să le interpreteze.

Deși lucrurile nu sunt ușoare într-o căsnicie, Jennifer face tot posibilul ca relația sa cu Ben Affleck să nu fie afectată de programul aglomerat pe care amândoi îl au.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×