Reclamă

Jennifer Lopez sare pe o mașină în trailer-ul pentru filmul „The Mother”. Primele imagini cu vedeta în rolul noii producții

Jennifer Lopez sare pe o mașină în trailer-ul pentru filmul „The Mother”. Cântăreața și actrița, în vârstă de 53 de ani, e departe de ținutele ei strălucitoare de pe scenă. Imaginile o arată îmbrăcată în pantaloni cargo și o vestă în rolul pentru noul ei film.

Publicat: 13 aprilie 2023, 11:45

JLo și-a completat look-ul cu o cămașă albă descheiată, cu mânecile suflecate. Ea semăna foarte mult cu personajul fictiv al jocului video Lara Croft. Lara a fost întruchipată pe ecran de Angelina Jolie în 2001. Alicia Vikander a preluat însă rolul în cel mai recent film de acțiune din 2018, Tomb Raider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez sare pe o mașină în trailer-ul pentru filmul „The Mother”

Ținuta lui Jennifer semăna foarte mult cu versiunea Larei Croft interpretată de Alicia. Vesta și pantalonii ei cu brâu sunt însă comparați cu versiunea iconică a Angelinei, scrie DailyMail.

În timp ce Jennifer sare peste o mașină într-o secvență tensionată, ea părea să-și canalizeze tomb raiderul interior în timp ce juca rolul unui asasin hotărât să-și țină fiica în siguranță.

Jennifer joacă în filmul plin de acțiune The Mother în rolul unui asasin care iese din ascunzătoare pentru a „proteja fiica la care a renunțat cu ani în urmă, în timp ce fugea de bărbați periculoși”.

Începutul teaser-ului de două minute arată un flashback al personajului lui Jennifer întins pe un pat de spital, la scurt timp după ce a născut copilul ei, care are 12 ani în prezent.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo, alături de fiica ei, în timp ce interpretează rolul unei mame din filmul The Mother
JLo semăna foarte mult cu personajul fictiv al jocului video Lara Croft / Profimedia Images

„Sunt un criminal. Dar sunt și mamă. Și voi muri protejând-o”, spune ea într-un moment al teaser-ului.

Reclamă

După ce se naște fiica ei, încă întinsă în patul de spital și întreabă: „Unde este copilul meu?”. O femeie severă stă lângă patul ei și îi spune: „Ai pierdut timpul FBI încercând să închei un acord pentru tine și șapte agenți au fost uciși”.

„Această conversație are loc acum în condițiile noastre”, adaugă ea.

Femeia este auzită spunând: „Adrian Lovell și Hector Alvarez sunt încă acolo. Amândoi știm că singurul mod de a-l proteja pe acel copil este să dispari”.

Jennifer apoi o provoacă spunând: „Și dacă nu o fac?”

Femeia răspunde: „Te vor găsi. Amandoi.”

Jennifer i se alătură în film Omari Hardwick. Personajul lui apare și el în trailer și o întreabă: „Doar o să dispari?”

Care este punctul culminant al filmului și ce spune regizorul despre JLo

Conversația dintre cele două femei din spital continuă în timp ce telespectatorii văd imagini din viața fiicei lui Jennifer.

O scenă intensă dintr-un parc este și ea prezentată în trailer. Are loc atunci când un bărbat înarmat întrerupe un eveniment aglomerat, plin de copii, pentru a o răpi pe fiică. Haosul izbucnește înainte de a fi văzut împingând-o pe fată în spatele unei dube cu baloane.

Jennifer este apoi văzută la telefon cu o expresie tulburată pe față, în timp ce o voce sinistră la celălalt capăt al receptorului spune: „Trebuia să îți dai seama că o voi găsi”.

Protagonistul pleacă în timp ce ia o cutie cu un pistol și spune: „Secretul a fost descoperit”.

Într-un alt moment tensionat, ea este văzută dând cu pumnul într-un bărbat legat de un scaun în timp ce țipă în spaniolă: „Unde este fata?”

Personajul lui Jennifer se reîntâlnește mai târziu cu fiica ei de 12 ani. Micuța are vânătăi și sânge pe față în timp ce mama ei merge cu o motocicletă.

Într-o clipită, mama este auzită îndemnându-și fiica să fugă într-un moment disperat. În tot aceste timp Jennifer promite că își va proteja fiica.

Personajul lui Jennifer insistă apoi să-și învețe fiica cum să supraviețuiască, fata spunându-i mamei sale că „o sperie”.

Jennifer răspunde: „De fiecare dată când mă uit la tine, mi-e frică”. Conversația are loc în timp ce se țin de mână și stau la o masă dintr-un restaurant.

Lansarea este programată pe data de 12 mai. Jennifer este producătoarea executivă a filmului, care îi are în distribuție pe Gael Garcia Bernal și Joseph Fiennes.

În 2002, Jennifer a jucat un rol similar când a întruchipat o mamă care încerca să-și protejeze fiica de soțul ei abuziv.

Vorbind pentru People, regizorul Niki Caro a remarcat: „Jennifer aduce abilitățile și precizia ei legendară elementelor de acțiune, dar aduce și puterea ei de actor dramatic și experiența ei de mamă chiar în inima filmului. Știam că Jennifer este singura actriță pentru acest rol”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×