Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos mamele în oraș. Imagini rare cu întreaga familie a celor doi îndrăgostiți

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos mamele în oraș. Paparazzi au surprins câteva imagini rare cu întreaga familie a celor doi îndrăgostiți. Mama artistei, Guadalupe Rodriguez, a optat pentru o ținută elegantă. Familia întreagă a celebrat momentul cu un prânz la un restaurant de lux.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2023, 6:39

Ben Affleck a fost și el însoțit de mama sa. Christopher Anne Boldt a fost văzută în compania fiului său. De la masa din oraș nu au lipsit nici copiii. Alături de JLo și Ben au fost gemenii artistei, Emme și Max. Copiii lui Ben Affleck nu au fost prezenți la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos mamele în oraș

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să-și arate dragostea față de mamele lor. Cei doi îndrăgostiți le-au adus împreună pe Guadalupe și Anne. Cele două femei au fost surprinse în timp ce stăteau la povești. Jennifer a avut un program încărcat în ultima vreme și și-a dorit să se relaxeze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Familia artistei Jennifer Lopez și familia lui Ben Affleck în timp ce intră într-o mașină albă
Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să-și arate dragostea față de mamele lor / Profimedia Images

Artista a fost prezentă la turneul de promovare a filmului în care joacă, The Mother. Eforturile sale au fost răsplătite. Cântăreața care a asistat la premiera filmului The Mother a primit multe felicitări pentru interpretarea sa.

Reclamă

Affleck și-a susținut soția în fiecare zi, deși acesta a făcut nenumărate comentarii cu privire la ținutele alese de soția sa.

Pentru că a avut parte de un program solicitant, Jennifer a deci să sărbătorească timpul liber alături de femeile importante din viața sa. Cântăreața a fost surprinsă alături de mama și soacra sa. Guadalupe și Anne au ales ținute elegante.

Emme și Max, gemenii artistei, au optat pentru ținute casual. Copiii lui Ben Affleck nu au putut fi prezenți la eveniment. Singura care a fost zărită alături de familia sa a fost Seraphina. Fiica actorului a fost cea care a stat tot timpul alături de bunica sa.

Reclamă

Ceilalți doi copii ai artistului, Violet și Samuel au fost acasă alături de Jennifer Garner. Jennifer și Ben se străduiesc să le ofere copiilor lor cele mai frumoase amintiri.

Ce spune Jennifer Lopez despre relația cu soțul său

Imaginile cu întreaga familie a celor doi îndrăgostiți apar la scurt timp după ce paparazzi au surprins tensiuni între Ben și JLo. S-a speculat că între cei doi ar exista tot mai multe neînțelegeri. Jennifer și Ben fac tot posibilul să-și găsească timp pentru întreaga familie.

Artista a vorbit recent despre relația pe care o are cu soțul său. Aceasta susține că se simte foarte bine alături de Ben, în ciuda imaginilor cu cei doi care par să se certe. Vedeta latino neagă posibilitatea unei despărțiri. Ca în orice familie, între JLo și soțul său mai apar din când în când mici certuri.

Cântăreața nu lasă zvonurile din presă să o afecteze. Ben Affleck ar fi fost deranjat de unul dintre proiectele soției sale, susțin apropiații cuplului.

Cântăreața n consumă alcool, dar a ales să promoveze o băutură alcoolică, lucru care l-ar fi deranjat pe soțul său.

Ben Affleck a povestit în trecut despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de alcool. Apropiații celor doi susțin că Ben a dat dovadă de multă înțelegere în relația sa cu Jennifer Lopez. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×