Reclamă

Ce și-au spus Ben Affleck și Jennifer Lopez în timpul discuției tensionate de pe covorul roșu. Un cititor pe buze a dezvăluit cuvintele pe care și le-au adresat

Mulți s-au întrebat ce și-au spus Ben Affleck și Jennifer Lopez în discuției tensionate de pe covorul roșu. Un cititor pe buze a declarat pentru Daily Mail că cuplul, care părea frustrat și iritat, dezbatea doar poziții pentru fotografiile de pe covorul roșu la evenimentul din Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 mai 2023, 11:38

Expertul a spus că în timpul schimbului de replici care a devenit viral, cântăreața pare să îl întrebe pe soțul ei dacă topul decoltat pe care îl purta „arată prea mult”. Actorul a răspuns să totul este bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce și-au spus Ben Affleck și Jennifer Lopez în discuției tensionate

După ce și-au găsit poziția de fotografii, Affleck a părut să-i spună soției sale să se apropie de el înainte de a se duce la urechea ei și a spune: „Nu-ți face griji, iubito”.

Lopez a răspuns simplu: „Vino aproape de mine”.

După fotografiile de pe covorul roșu de la premiera The Mother, regizorul „Argo” s-a îndreptat către actrița „Shotgun Wedding”. Acesta i-a spus „Asta suntem noi, gata” înainte de a o săruta și a întreba dacă este bine.

Lopez a spus „Da”, apoi l-a informat pe Affleck că trebuie „să treacă acolo”.

Reclamă

Cuplul a continuat apoi să-și arate dragostea unul față de altul. Au arătat drăguț când Affleck, în vârstă de 50 de ani, a privit cu dragoste cum Lopez, în vârstă de 53 de ani, își aplica din nou luciul de buze.

Un filmuleț cu cei doi este viral

Deși subiectul despre discuțiile lor tensionate de pe covorul roșu pare să fi fost o alarmă falsă, Lopez și Affleck s-au trezit din nou pe primele pagini. Într-un clip de pe TikTok se vede cum Affleck îi trântește ușa de la mașină actriței.

Reclamă

Imaginile au fost filmate cu o zi înainte de premiera „Mama”. Fanii cred că cei doi au avut o ceartă destul de urâtă.

„Oh, la naiba! Acesta este Ben Affleck vizibil iritat care a trântit ușa peste Jennifer Lopez”, a scris o persoană pe Twitter. „Ufff… 😬😬😬”.

„Poți să ai totul și să fii totuși nefericit”, a remarcat un altul.

Un al treilea a scris: „El își îndepărtează privirea în timp ce ea se urcă în mașină. Cu siguranță se luptă”.

Alții pur și simplu au pus totul pe seama faptului că cei doi au observat un paparazzo și s-au supărat că sunt urmăriți la fiecare pas. Actorul câștigător de Oscar are o reputație de soț iritat de când J.Lo a părut să-i atragă atenția la Premiile Grammy 2023.

Cu toate acestea, JLo a clarificat mai târziu situația, spunând pentru Hollywood Reporter că doar glumea cu soțul ei. Affleck a explicat și el imaginile spunând că atunci când și-a dat seama că echipa de filmare îi „încadrează” în fotografie, i-a spus lui Lopez: „De îndată ce încep să se vină, mă voi îndepărta de tine. O să te las lângă gazda Trevor Noe”.

„Ea mi-a spus atunci că ar fi mai bine să nu plec. Este o chestie între soț și soție”, a mai adăugat el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×