Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut un alt moment tensionat la premiera „The Mother”. Amândoi au fost serioși și încordați

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut un alt moment tensionat la premiera „The Mother”. Ei au fost văzuți în timp ce aveau o discuție în contradictoriu înainte de a poza la panou. Nu este primul moment de acest fel pe care cei doi l-au avut în public.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2023, 13:14

Cântăreața în vârstă de 53 de ani gesticula la soțul ei cu fața încruntată. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, dar se pare că nu este totul numai lapte și miere în relația lor. Ben Affleck a fost și el destul de ferm în timpul discuției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut un alt moment tensionat

După ce au fost surprinși în timpul conversației lor tensionate, au revenit curând la mood-ul de Hollywood, cu un zâmbet radiant și săruturi demne de marile scene.

Ben Affleck îi spune ceva la ureche soției sale, la premiera The Mother
Cântăreața în vârstă de 53 de ani gesticula la soțul ei cu fața încruntată / Profimedia Images

Apariția lor vine după ce cuplul a ținut prima pagină a tabloidelor la Premiile Grammy în februarie. Jennifer a fost surprinsă de cameră cerându-i lui Ben să pretindă că se distrează, într-un schimb jenant de replici, despre care a discutat mai târziu.

Jennifer s-a asigurat ca tensiunea lor să nu dureze mult, deoarece a intrat curând în mood-ul romantic pentru a obține fotografia perfectă pe covorul roșu. Momentul lor de la Grammy a fost cu Jennifer care i-a ordonat lui Ben să depună mai mult efort, trăgându-l brusc și cerându-i să pretindă că se distrează.

Reclamă

Cuplul, care arată frecvent încordat în timpul aparițiilor publice, a fost văzut schimbând cuvinte tensionate în timpul ceremoniei, chiar în momentul în care gazda Trevor Noah s-a așezat lângă ei.

Jennifer a spus: „Arată că ești mai prietenos. Arată că ești mai motivat”, iar Affleck a răspuns: „Aș putea”.

Ben Affleck, la masă cu JLo, la Premiile Grammy, în timp ce îi șoptește ceva la ureche
Momentul viral de la Premiile Grammy 2023 dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost decodat / Getty Images
Reclamă

Schimbul de replici al cuplului a fost transcris de un cititor pe buze, cerut de DailyMail.com. A venit după ce Ben a fost surprins de camera de filmat confruntându-se furios cu Lopez la premiera din 18 ianuarie a filmului ei, Shotgun Wedding.

Cum s-au îmbrăcat cei doi la eveniment

Jennifer joacă în The Mother ca personajul principal. Ea interpretează rolul unui fost asasin care este forțat să părăsească viața pe care și-a creat-o pentru a-și proteja fiica luată de lângă ea.

La premiera de covorul roșu, diva a arătat la fel de impecabil ca întotdeauna. Artista a purtat un crop top bej strălucitor, acoperit cu paiete, care i-a scos în evidență și abdomenul tonifiat.

Acesta a fost combinat cu o fustă maxi asortată, cu talie înaltă, care ajungea până la pământ și era, de asemenea, decorată cu paiete.

Ansamblul făcea parte dintr-un costum asortat, cu un pardesiu similar cu paiete bej. Cântăreața If You Had My Love și-a purtat părul legat la spate într-o coadă de cal lungă. Ea și-a accesorizat ținuta cu cercei cerc și un clutch bej.

Ben arăta elegant la premieră într-un costum negru, din trei piese. Actorul a contrastat costumul închis la culoare cu o cămașă clasică albă, deși a optat să nu poarte cravată.

În august anul trecut, cuplul s-a căsătorit la proprietatea lor de 8,9 milioane de dolari din Georgia.
Cei doi și-au reaprins dragostea la 20 de ani după ce s-au întâlnit au rupt prima logodnă. Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în aprilie 2022, după ce s-au împăcat cu aproximativ un an mai devreme, în mai 2021.

Împăcarea lor a venit după ce Jennifer s-a despărțit de starul MLB Alex Rodriguez, în vârstă de 47 de ani. În prezent, cei doi nu au niciun copil împreună, dar își părăsesc copiii în mod amiabil cu foștii lor parteneri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×