Reclamă

Jennifer Lopez a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje. Artista va juca în filmul Unstoppable

Jennifer Lopez a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje. Soția lui Ben Affleck a fost surprinsă pe platourile de filmare ale producției Unstoppable. Cariera de actriță a divei este în plină ascensiune. JLo tocmai ce a finalizat promovarea celui mai recent film în care a jucat The Mother.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 12:50

Jennifer Lopez este mai pregătită ca niciodată să-și pună în valoare talentul de actriță. De data aceasta va juca într-un film alături de soțul său, Ben Affleck. Paparazzi au surprins-o pe divă fiind foarte concentrată pe platourile de filmare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje

Jennifer Lopez și soțul său nu au oferit foarte mult detalii despre noul lor proiect. Actrița internațională a fost pozată pe platourile de filmare în timp ce interpreta una dintre scenele din filmul în care va apăra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje
Jennifer Lopez a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje / Profimedia Images

JLo nu a povestit foarte multe despre personajul pe care îl interpretează, însă scenariul apare unul dramatic.

Reclamă

Pe platourile de filmare, vedeta latino a fost pozată într-o pereche de blugi și un top violet. Brațul artistei era acoperit de tatuaje cu model floral. Jennifer a purtat un outfit inspirat de la începutul anilor 20000. Părul său a fost lăsat natural, iar bijuteriile aproape că nu au existat în ținuta sa.

Filmul în care va juca este produs de Ben Affleck. Producția este realizată în colaborare cu prietenul său Matt Damon. Filmul ar avea la bază o poveste scrisă de Anthony Robles.

Acesta este cel de-al doilea film produs de Ben Affleck în colaborare cu Matt. Aceasta nu este prima apariție a vedetei latino într-unul din filmele soțului său.

Reclamă

Actrița este foarte atentă la sfaturile pe care le primește de la Ben Affleck. Aceasta spune că pentru interpretarea din filmul The Mother s-a bazat cel mai mult pe experiența și indicațiile pe care Ben i le-a oferit. 

Cum decurge relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

S-a scris mult despre relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Presa internațională a speculat că ar exista tensiuni în căsnicia celor doi.

De altfel, Affleck s-a arătat a fi deranjat de anumite proiecte pe care sa le-a acceptat. JLo a ales să promoveze un brand de băuturi alcoolice, deși Ben s-a confruntat în trecut cu probleme din cauza alcoolului. În public au fost surprins certându-se destul de des.

Cu toate acestea, JLo și partenerul său reușesc să facă lucrurile să meargă între ei. Recent au fost pozați alături de mamele lor. JLo și Affleck și-au dorit să-și ducă familia la un prânz relaxant. Jennifer susține că nu există probleme în căsnicia sa.

Aceasta spune că depune eforturi considerabile alături de soțul său pentru a face lucrurile să funcționeze. Affleck și JLo își doresc ca adolescenții lor să se înțeleagă cât mai bine între ei.

Pe lângă proiectele personale, Ben și Jennifer colaborează și pe plan profesional. Vedeta latino a fost prima alegere a soțului său pentru cel mai recent film pe care urmează să-l producă.

Jennifer și Ben Affleck fac echipă pe platourile de filmare, dar și în viața de zi cu zi. Vedeta se bucură de toată susținerea pe care o primește de la soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×