Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au participat la premiera filmului The Flash. Cuplul a fost surprins în ipostaze tandre

Jennifer Lopez și Ben Affleck au participat la premiera filmului The Flash. Cuplul a fost surprins pe covorul roșu în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți și-au reafirmat iubirea unul față de celălalt și au pus capăt zvonurilor privind posibilele tensiuni dintre cei doi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2023, 12:25

JLo a strălucit de fericire în brațele partenerului său. Vedeta latino a avut o apariție elegantă alături de Ben Affleck. Ea și soțul său s-au ținut tot timpul de mână și au încercat să fie cât mai iubitori în fața camerelor de fotografiat. Imaginile apar la scurt timp după ce aceștia au reușit să-și achiziționeze o casă în valoare de 61 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au participat la premiera filmului The Flash

Se pare că lucrurile revin la normal pentru Jennifer Lopez și partenerul său. După ce au existat zvonuri potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege la fel de bine, Jennifer a fost din nou tandră cu partenerul său. Presa internațională a scris despre apariția celor doi la premiera The Flash.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce se sărută la premiera The Flash
JLo a strălucit de fericire în brațele partenerului său / Profimedia Images

Evenimentul a avut loc în Los Angeles, California. Jennifer a optat pentru o ținută plină de rafinament, în timp ce soțul său a avut și el o apariție elegantă.

Reclamă

Vedeta a optat pentru o rochie atipică. În partea de sus a ales să poarte o vestă neagră cu un decolteu adânc. Bustul generos i-a fost pus în valoare de decolteul amplu. În partea de jos, rochia s-a continuat cu o trenă impresionantă într-o nuanță de crem.

Accesoriile au fost finuțe și discrete. Jennifer nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra acestora. Părul l-a prins într-o coadă de cal simplă, iar machiajul a fost unul discret. Soțul său a venit la eveniment într-un costum negru. Ben a fost afectuos și și-a sărutat tot timpul partenera.

Deși există uneori tensiuni între cei doi, aceștia sunt dispuși să treacă împreună peste micile impedimente. Publicația Daily Mail scrie că Jennifer și Ben Affleck au fost de nedespărțit la evenimentul din Los Angeles.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au cumpărat o casă împreună

Programul aglomerat al celor doi soți i-a pus pe aceștia de multe ori în dificultate. Jennifer și Ben Affleck s-au văzut nevoiți în multe momente să stea departe unul de celălalt.

Artista a fost surprinsă singură la cmpărături, în timp ce soțul său se afla la birou pentru a pune la punct viitoarele proiecte. În ciuda programului haotic, cei doi reușesc să-și facă timp unul pentru altul.

Recent a devenit viral un videoclip în care Ben Affleck țipă la soția sa și trântește portiera mașinii. Imaginile au arătat faptul că între cei doi au existat multe tensiuni. Ben Affleck este pus în dificultate atunci când trebuie să-și facă soția fericită și împlinită.

Totuși, actorul încearcă să-i facă tot timpul pe plac. Dovadă este și noua reședință pe care cei doi și-au cumpărat-o îpreună. După aproape doi ani de căutări, Jennifer s-a hotărât asupra casei pe care și-o dorește.

Proprietatea impresionantă a fost achiziționată pentru suma de 61 de milioane de dolari. Reședința vedetei are 12 dormitoare, 24 de băi și mai multe săli de distracții. Locul dispune de spații verzi și o piscină unde vedeta se poate relaxa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×