Reclamă

Ce face Jennifer Lopez atunci când Ben Affleck este plecat din oraș. Soțul vedetei a fost surprins în Los Angeles alături de o blondă misterioasă

Jennifer Lopez a fost văzută recent acasă la fosta soție a lui Ben Affleck. Artista internațională încearcă să-și ocupe timpul în timp ce Affleck este plecat în Los Angeles cu proiectele pe care le desfășoară. Paparazzi au demonstrat ce face Jennifer Lopez atunci când Ben Affleck este plecat din oraș.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2023, 6:46

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot timpul în atenția presei. De când s-au împăcat, aceștia sunt urmăriți la fiecare pas. Însă cei doi îndrăgostiți nu petrec tot timpul împreună. Aceștia desfășoară proiecte individuale, motiv pentru care de multe ori au o relație la distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce face Jennifer Lopez atunci când Ben Affleck este plecat din oraș

Jennifer Lopez nu a stat pe gânduri și a ales să meargă în Los Angeles. Soțul său se află și el în același oraș, din motive profesionale. Affleck a fost pozată de paparazzi în timp ce era însoțit de o blondă misterioasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a ieșit la cafea alături de un grup de prietene
Jennifer Lopez a ieșit la cafea alături de un grup de prietene / Profimedia Images

Soțul artistei are o agendă încărcată în această perioadă. Affleck se ocupă de mai multe proiecte pe care încearcă să le ducă la bun sfârșit. Sursele internaționale susțin că blonda care se afla în preajma actorului ar lucra în echipa acestuia.

Reclamă

Affleck a mers la birou, iar ulterior a fost pozat într-o mașină. În tot acest timp, JLo a ales să se relaxeze. Vedeta latino a fost ocupată și ea din cauza proiectelor în care s-a implicat. Jennifer a decis să se relaxeze la un restaurant din Los Angeles.

Artista internațională a ieșit la cafea cu un grup de prietene. Paparazzi nu au scăpat-o din ochi și au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Jennifer și prietenele sale nu s-au arătat  fi deranjate de prezența acestora. Jennifer a fost surprinsă recent și în compania fostei soții a lui Ben Affleck.

Artista a mers să o lase pe Emme la Jennifer Garner. Emme a mers într-un parc de distracții alături de mama sa vitregă și de copiii acesteia.

Reclamă

Cum decurge căsnicia lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck reușesc să treacă cu brio peste provocările care apar în căsnicia lor. În ultima vreme presa a pus sub semnul întrebării legătura lor de iubire. Au existat multe momente tensionate între cei doi soți.

Acest lucru s-a întâmplat și din cauza programului aglomerat pe care cei doi l-au avut. Jennifer s-a aflat în turneul de promovare al filmului în care a jucat, The Mother. Însă actrița a avut suficient timp pentru a oferi un interviu sincer în care a povestit mai multe despre relația sa cu Ben Affleck.

Jennifer susține că nu există nicio neînțelegere între ea și Affleck. Cei doi lucrează la relația lor, dar și al familia pe care și-o doresc.

Aceștia își doresc foarte mult ca adolescenții lor să se înțeleagă între ei. Jennifer are doi copii din căsătoria anterioară, iar aceștia se înțeleg foarte bine cu cei trei copii ai lui Ben Affleck.

Jennifer și Ben sunt în prezent în Los Angeles. Cei doi colaborează la un nou proiect împreună. Sursele internaționale susțin că vedeta latino urmează să apare într-un film regizat de Ben Affleck. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×