Reclamă

Jennifer Lopez a mers la cumpărături într-o rochie maxi, cu imprimeu atipic. Artista a asortat ținuta cu o pereche excentrică de pantofi cu toc

Jennifer Lopez a mers la cumpărături într-o rochie maxi, cu imprimeu atipic. Soția lui Ben Affleck a asortat întreaga ținută cu o pereche excentrică de pantofi cu toc. Ulterior, vedeta latino a mers să ia prânzul în oraș alături de gemenii săi, Max și Emme.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2023, 12:12

JLo este o mamă dedicată, dar în același timp are grijă să se bucure de momentele de relaxare singură. Paparazzi au surprins-o de această dată la cumpărături. Diva s-a întâlnit cu câteva prietene apropiate, iar ulterior și-a continuat ziua alături de copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a mers la cumpărături într-o rochie maxi, cu imprimeu atipic

Jennifer Lopez a atras toate privirile asupra sa. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles într-o rochie maxi, cu imprimeu asimetric. Rochia în nunațe de alb și orange i-a ascuns formele perfecte. Interpreta melodiei Get Right, a ales să-și asorteze ținuta cu o pereche de sandale cu toc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie maxi și o pereche de pantofi cu toc
Jennifer Lopez a ieșit la cumpărături alături de două prietene / Profimedia Images

În ciuda faptului că înălțimea tocului ar fi fost una problematică pentru multe femei, Jennifer a pășit plină de încredere în fața celor care au asteptat-o pentru a surprinde o fotografie cu ea. Cântăreața le-a zâmbit fotografilor, apoi și-a continuat drumul spre magazinele de lux.

Reclamă

Aceasta a fost pozată în timp ce admira mai multe genți expuse în vitrine. Publicația Bazar spune că Jennifer a ales să poarte o ținută lejeră, dar extravagantă.

Sandalele cu toc ale artistei au semnătura casei de modă Gucci. Jennifer și-a asortat întreaga ținută cu bijuterii masive din aur.

Cântăreței îi place să aibă o imagine cât mai spectaculoasă și se îngrijește de fiecare dată să aleagă nele dintr cele mai impresonante ținute și accesorii.

Reclamă

Atunci când nu se relaxează la cumpărături, Jennifer își dedică o parte din timp familiei sale. Gemenii Max și Emme s-au bucurat de prezența mamei lor în cadrul unui prânz inim și retras.

Jennifer Lopez își decorează noua locuință cumpărată împreună cu Ben Affleck

Presa internațională scrie că vedeta latino văzută tot mai des la cumpărături. Pe lângă achiziționarea hainelor preferate, Jennifer mai are și alte lucruri pe lista sa de dorințe. Ea și Ben Affleck au reușit în cele din urmă să-și achiziționeze casa mult visată.

Apropiații cântăreței susțin că aceasta a început deja decorarea reședinței, motiv pentru care ar fi tot mai des văzută la cumpărături.

Jennifer își dorește să facă locuința cât mai primitoare. Publicațiile internaționale susțin că vedeta latino alege personal obiectele de decor din noua sa reședință. Jennifer și Affleck au fost în căutarea unei case care să îndeplinească cerințele familiei lor. JLo și-a dorit foarte mult ca adolescenții lui Ben Affleck să se simtă ca acasă alături de ea și soțul său.

Astfel, noua reședință ar fi mult mai mare, iar Violet, Seraphina și Samuel ar putea să se bucure de timpul petrecut alături de tatăl lor și mama lor vitregă. JLo susține că se bucură de această perioadă. De când s-a căsătorit cu Ben Affleck pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața are doar motive de bucurie.

Mai mult, copiii săi au o relație foarte bună cu copiii soțului său. Familia cântăreței este una mare, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×