Reclamă

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Jennifer Garner. Cum se înțeleg cele două femei din viața lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și Jennifer Garner sunt două dintre cele mai importante femei din viața lui Ben Affleck. Actuala soție a actorului și fosta parteneră de viață a acestuia încearcă să păstreze o legătură de dragul familiei. Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Jennifer Garner a ieșit în cele din urmă la iveală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 6:10 / Actualizat: 14 iunie 2023, 10:23

Jennifer Lopez și Jennifer Garner seamănă mai mult decât își pot da seama, spun aproiații celor două. Pe lângă faptul că au în comun relația cu Ben Affleck, cele două femeie sunt la fel de dedicate când vine vorba de copiilor. O sursă apropiată actorului a dezvăluit mai multe detalii despre femeile din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Jennifer Garner

Apropiații lui Ben Affleck susțin că Jennifer Lopez și Jennifer Garner au o relație cordială. Cele două femeie încearcă să se înțeleagă de dragul copiilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez alături de Ben Affleck și gemenii vedetei pe o stradă din Malibu costumați de Hallowen
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit cu Jennifer Garner și copiii săi / Profimedia Images

Jennifer Garner are trei copii alături de fostul soț. Lopez și Garner au o „relație sănătoasă și funcțională”, după cum relatează publicația ET Online. Copiii celor două se înțeleg foarte bine și „cresc și învață împreună ca o nouă familie extinsă”.

Reclamă

Gemenii lui Lopez, Emme și Max, sunt văzuți deseori acasă la Jennifer Garner. De altfel, actrița i-a dus pe aceștia și pe copii ei de mai multe ori la parcuri de distracții. Emme și Max au în prezent 15 ani. Copii lui Affleck sunt și ei la fel de mari. Violet are 11 ani, Seraphina 14 ani și Samuel 11 ani.

Deși Affleck și Garner au divorțat în anul 2018, aceștia au continuat să aibă o relație bună de dragul copiilor lor. Cei doi au ales să-și crească adolescenții împreună, în armonie și fără certuri. Deși au divorțat, au păstrat o relație sănătoasă și armonioasă.

Între Jennifer Lopez și Jennifer Garner există, de asemenea, o relație bună când vine vorba de comunicare și înțelegere. Cele două femeie fac eforturi considerabile pentru a le oferi copiilor lor tot ce au mai bun și pentru a face ca lucrurile să fie cât mai ușoare pentru aceștia.

Reclamă

Jennifer Garner este în general rezervată când vine vorba de declarațiile pe care le face față de fostul soț. Totuși, aceasta a declarat în repetate rânduri că este fericită pentru Affleck și pentru Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au mutat într-o casă nouă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reușit în cele din urmă să se mute într-o casă nouă. După aproape doi ani de căutări, cei doi au găsit reședința care să întrunească toate nevoile familiei lor extinse. Aceștia au achiziționat o proprietate impresionantă pentru suma de 61 de milioane de dolari.

Casa are 12 dormitoare și 24 de băi. Aceasta a fost aleasă special pentru a putea fi pe placul copiilor lui Lopez și cei ai lui Affleck.

Terenul include mai multe spații verzi, teren de baschet, sală de box, sală de sport, o sală de cinema și o piscină.

Copiii lui Jennifer Garner sunt deja așteptați la nouă reședință a actorului și a actualei sale soții. Apropiații lui Jennifer Garner susțin că adolescenții s-au adaptat destul de repede la dinamica noii lor familii.

Totodată, Lopez și Affleck sunt la fel de încântați să-și vadă copii distrându-se împreună în noua lor casă. Cei doi soți își doresc ca adolescenții să se înțeleagă cât mai bine unii cu ceilalți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×