Reclamă

Jennifer Lopez a vorbit despre rolul de mamă. Cum se descurcă vedeta cu gemenii săi în vârstă de 15 ani

Jennifer Lopez a vorbit despre rolul său de mamă. Vedeta spune că se descurcă cu greu cu gemenii săi. Emme și Max au împlinit deja vârsta de 15 ani și se află în perioada în care își doresc mai multă independență. Cântăreața a fost sinceră despre relația pe care o are cu fiica și fiul ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 iulie 2023, 7:18

Jennifer Lopez are doi copii din relația sa cu Marc Anthony. Soția lui Ben Affleck adoră să se afle în rolul de mamă, însă recunoaște că uneori este o adevărată provocare să țină pasul cu adolescenții ei. Emme și Max au devenit tot mai independenți și sunt mult mai atenți cu ceea ce le cer mamei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a vorbit despre rolul de mamă

Soția lui Ben Affleck a oferit un interviu sincer pentru publicația Vogue. Jennifer a povestit despre complexitatea rolului de mamă. Aceasta încearcă să facă față provocărilor din viața personală și încearcă să fie cât mai prezentă în viața copiilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa Emme în New York
Jennifer Lopez și Emme s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună / Profimedia Images

„Întotdeauna îți vei adora copiii, iar ei te vor iubi mereu. Există un grad de acceptare pe care ei îl au față de tine. Pe măsură ce înaintează în vârstă începi să te întrebi ce rol mai ai în viața lor, de multe ori pare că te îndepărtează. Mă întreb de multe ori de ce fac asta.”

Reclamă

Totodată, Jennifer Lopez a povestit despre povara purtată de copiii ei. Aceștia s-au aflat încă de la naștere în lumina reflectoarelor.

Cu cât a crescut mai mari, cu atât și-au dorit mai mult să nu mai fie la fel de expuși. Cântăreața știe că adolescenții ei sunt curioși, își doresc să învețe mai multe lucruri și vor să descopere lumea cu mai multă libertate.

Jennifer spune că a acceptat dorința copiilor săi de a nu apărea la fel de des în lumina reflectoarelor. Gemenii Emme și Max vor să-și petreacă timpu liber fără a fi tot timpul urmăriți de paparazzi.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre viața în lumina reflectoarelor a copiilor săi

Jennifer Lopez știe foarte bine cît de dificil este să te afli tot timpul în lumina reflectoarelor. Vedeta își înțelege copiii în totalitate, după cum relatează publicația Hello.

„Este greu să fii judecat de oamenii care nu te cunosc. Este cu atât mai dificil pentru ei, care nu sunt obișnuiți cu asta la fel de bine ca mine. Știu foarte bine că aparatele de fotografiat sunt mereu pe urmele lor.”.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani susține că multe dintre alegerile ei au avut un impact direct asupra copiilor săi. Totuși, vedeta încearcă să se revanșeze acum față de Emme și Max. Dva latino a cumpărat o casă alături de Ben Affleck.

Copiii lui Affleck au o relație foarte bună cu gemenii lui JLo. Violet, Seraphina și Samuel vin deseori pentru a se întâlni cu Emme și Max. Familia este pe primul loc în viața artistei, iar JLo și-a dorit foarte mult ca Ben Affleck să-i aducă pe cei trei copii ai săi în vizită.

Jennifer Garner nu pare deranjată de decizia fostului soț. Astfel, copiii lui Affleck sunt văzuți tot mai des în compania copiilor lui Lopez. Artista spune că este foarte mulțumită de schimbul de energie care are loc în casa sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×