Reclamă

Ben Affleck este îngrijorat de sumele pe care soția sa le cheltuie. Jennifer Lopez își petrece tot mai mult timpul la cumpărături

Ben Affleck este îngrijorat de sumele pe care soția sa le cheltuie. Jennifer Lopez îți petrece tot mai mult timpul liber la cumpărături. Vedeta este preocupată cu achiziționarea de noi obiecte pentru casa în care s-a mutat recent alături de soțul său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iunie 2023, 6:03

Relația amoroasă dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost încă de la început în atenția presei internaționale. Cei doi îndrăgostiți scapă cu greu de comentariile celor din jur. Puțini cunosc ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise. Totuși, apropiații cuplului oferă de multe ori detalii pe care cei doi ar vrea, probabil, să le păstreze secrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck este îngrijorat de sumele pe care soția sa le cheltuie

Conform publicației The Mirror, Jennifer Lopez și Ben Affleck au intrat în conflict în ultimele săptămâni din cauza banilor. Cei doi soți și-au achiziționat recent o casă împreună. Locuința impresionantă are 12 băi și 24 de dormitoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie maxi și o pereche de pantofi cu toc
Jennifer Lopez a ieșit la cumpărături alături de două prietene / Profimedia Images

Casa a fost cumpărată cu suma impresionantă de 61 de milioane de dolari. La aproape un an de la căsătorie, JLo și Affleck au găsit o locuință care să fie pe gusturile artistei.

Reclamă

Sursele apropiate cuplului au declarat pentru The Mirror, faptul că Jennifer ar fi acoperit cea mai mare parte a sumei oferite pentru casa lor.

Artista ar fi de părere că este un preț mic pentru viitoarea fericire a familie sale. Sursele susțin că Jennifer s-ar fi oferit să plătească cea mai mare a sumei pentru casă din cauza certurilor care s-au iscat în familie. Se pare că Affleck ar fi fost tot mai deranjat de banii pe care artista îi cheltuie frecvent la cumpărături.

Apropiații cuplului susțin că Jennifer a vrut să-i demonstreze lui Affleck faptul că își poate achiziționa singură casa și faptul că deține mai multă putere în relație.

Reclamă

Însă lucrurile nu par să fie așa, cel puțin din perspectiva apropiaților lui Affleck. Aceștia susțin că Affleck adoră să-și răsfețe soția.

Ce avere are Jennifer Lopez și soțul său

Apropiații cuplului susțin că Jennifer adoră un stil de viață extravagant, în timp ce Affleck ar fi complet indiferent la locurile luxoase. Publicațiile internaționale scriu că Jennifer și Affleck s-ar certa deseori din cauza perspectivei diferite asupra banilor.

De altfel, JLo a fost pozată recent la cumpărături pentru casă. Într-un articol din 2021, jurnaliștii listau 10 motive pentru care căsnicia lui Affleck cu JLo s-ar putea încheia cu un divorț. Problemele ce țin de bani ar fi fost pe locul al doilea al listei.

Articolul susține că există o incompatibilitate vizibilă din punct de vedere financiar între cei doi soți. Lopez are o avere de 440 de milioane de dolari în prezent. Soțul său are la acest moment o avere de 150 de milioane de dolari.

Publicația OK, specula faptul că între JLo și Ben Affleck ar exista un acord prenupțial, deși cuplul ar fi negat faptul că au luat decizia de a semna un astfel de act.

Apropiații celor doi soți susțin că au existat discuții în familia lor din cauza modului diferit de a gestiona banii. Mai mult, sursele apropiate lui Affleck susțin că fosta soție a acestuia continuă să aibă o influență majoră asupra sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×