Reclamă

Jennifer Lopez și-a etalat trupul de zeiță într-o ținută foarte mulată. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce mergea la o sală dintr-un resort exclusivist

Jennifer Lopez și-a etalat trupul de zeiță într-o ținută foarte mulată pe care a ales să o îmbrace recent, când a ieșit din casă. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce mergea la o sală dintr-un resort exclusivist, iar imaginile realizate de paparazzi au fost studiate de fanii ei.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 4 august 2023, 6:57

La 54 de ani, celebra artistă a reușit „să păcălească“ timpul foarte bine. Pe lângă un stil de viață sănătos, în care sunt incluse o dietă echilibrată și multe ore de somn, J. Lo face des sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a etalat trupul de zeiță într-o ținută foarte mulată

Jennifer Lopez se numără printre celebritățile din Statele Unite ale Americii care sunt foarte atente cu felul în care arată. Din acest motiv, nu de puține ori, cântăreața a fost fotografiată de paparazzi fie în timp ce mergea la sală, fie după ce pleca dintr-un asfel de loc.

De curând, ea a fost surprinsă mergând spre un antrenament pe care și l-a programat într-un resort exclusivist din statul New York.

În imaginile realizate de fotografii se vede cum a ales Jennifer Lopez să își etaleze trupul de zeiță cu ajutorul unei ținute foarte mulată.

Soția lui Ben Affleck s-a îmbrăcat cu un hanorac gri și scurt, lăsând să i se vadă abdomenul tonifiat. Colanții în nuanțe de albastru și gri i-au evidențiat formele voluptoase.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez a fost fotografiată de paparazzi cu spatele, chiar înainte să intre la sală
Jennifer Lopez face mult sport și urmează o dietă din care lipsesc carbohidrații și zahărul / Profimedia Images

Geanta pe care vedeta a luat-o cu ea s-a potrivit cu pantofii sport albi. Atentă și la hidratare, Jennifer Lopez a băut lichidul pe care îl avea în paharul cu capac pe care îl ținea în mâna dreaptă.

Reclamă

Jennifer Lopez are o dietă fără zahăr și carbohidrați

Potrivit unor declarații făcute de bucătarul personal al cântăreței, aceasta urmează o dietă din care lipsesc carbohidrații și zahărul. Jennifer Lopez consumă multe proteine și pește, însă, nu doar somon.

„Lui Jennifer nu îi place somonul, pur și simplu nu este o fană a texturii și a gustului de somon“, a mărturisit chef Kelvin Fernandez, bucătarul personal al vedetei. În plus, soția lui Ben Affleck este fan legume, au menționat jurnaliștii publicației Hola.

Jennifer Lopez are doi copii din căsnicia cu fostul soț, Marc Anthony

În timpul mariajului pe care l-a avut cu Marc Anthony, artista a rămas însărcinată cu gemeni. Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz au împlinit 15 ani pe 23 februarie.

De ziua copiilor săi, vedeta a publicat pe Instagram un mesaj emoționant, care a fost însoțit de un clip format din numeroase clipe din viața acestora.

După divorțul de Marc Anthony, Jennifer Lopez și-a refăcut viața alături de marea ei iubire: Ben Affleck. Ei s-au căsătorit în mare secret, în vara lui 2022, în cadrul unei ceremonii organizate în Las Vegas. În vârstă de 50 de ani, Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner: Violet, Seraphina și Samuel. Căsătoria lui cu actrița americană s-a încheiat în 2018, la un deceniu de la nuntă, scrie DailyMail.

Fostul soț al lui Jennifer Lopez se află în prezent la a patra căsătorie. Celebrul artist s-a însurat în ianuarie 2023 cu Nadia Ferreira, concurentă la Miss Universe în 2021. Fericitul eveniment a avut loc în Miami.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×