Reclamă

Jennifer Lopez și-a expus abdomenul într-o ținută sport. Vedeta a fost surprinsă la cumpărături în Los Angeles

Jennifer Lopez și-a expus abdomenul într-o ținută sport. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a fost surprinsă la cumpărărturi în Los Angeles. Vedeta a mers însoțită de agentul său. Ben Affleck nu i-a putut fi alături în aceste momente.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 iulie 2023, 11:58

Jlo s-a întors la programul său aglomerat. După ce și-a sărbătorit aniversarea alături de cei dragi, vedeta latino are acum o listă lungă de activități. De când s-a mutat în noua sa casă, JLo a fost văzută tot mai des la cumpărături. Aceasta a fost pozată inclusiv la un magazin cu mobilier vintage.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a expus abdomenul într-o ținută sport

Jennifer Lopez a mers la cumpărături fără soțul său. Ben Affleck nu a putut fi alături de partenera sa în timpul sesiunii sale de shopping. Vedeta latino a fost pozată pe străzile din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o ținută sport, albă
Jennifer Lopez a optat pentru o pereche comodă de papuci / Profimedia Images

Aceasta a optat pentru o ținută sport, care să-i permită să se miște în voie. Jennifer a ales un crop top și o pereche de pantaloni. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de papuci cu blană și o pereche de ochelari de soare, scrie PageSix.

Reclamă

Paparazzi au surprins pe degetul divei și inelu de logodnî pe care l-a primit de la Ben Affleck. Actorul a declarat în trecut că este deranjat de sumele mari pe care soția sa le cheltuiește la cumpărături.

Jennifer și Ben Affleck muncesc împreună pentru a finaliza organizarea reședinței pe care au achiziționat-o recent. Cântăreața latino și-a dorit foarte mult să aibă o casă mai mare.

Noua sa casă îi poate găzdui și pe copiii lui Ben Affleck, din fosta căsnicie a acestuia cu Jennifer Garner. Casa vedetei latino a fost cumpărată pentru suma impresionantă de 61 de milioane de dolari.

Reclamă

Affleck și Jennifer Lopez au căutat o proprietate pentru mai bine de un an. În cele din urmă s-au decis asupra casei din Benedict Canyon, Los Angeles.

Ce spune Jennifer Lopez despre noua sa locuință

Jennifer Lopez este încântată peste măsură de noua sa casă, susțin apropiații divei. Aceasta a postat și câteva clipulețe pe contul său de Instagram în care le arăta admiratorilor câteva imagini din interiorul reședinței. Casa artistei se află pe un teren de peste 20.000 de metri pătrați.

Proprietatea a fost pusă la vânzare pentru 135 de milioane de dolari, dar a fost negociată la 61 de milioane de dolari. Noua casă a artistei are 12 dormitoare și 24 de băi.

Pe lângă aceste încăperi, reședința are grădini, piscină, spații verzi, săli de joacă, de fitness, de cinema, un ring de box și multe altele. În interiorul reședinței va locui și echipa de securitate a divei. Doua dintre dormitoarele din casă sunt rezervate pentru securitate, spune People.

Jennifer continuă să meargă la cumpărături pentru reședința ei și a lui Ben Affleck. Apropiații cuplului susțin că Jennifer a fost cea care și-a dorit foarte mult această casă, iar cea mai mare parte a sumei totale a fost achitată chiar de divă.

Mulți dintre prietenii lui JLo susțin că vedeta a vrut să-i arate lui Ben Affleck faptul că se poate descurca singură, chiar și din punct de vedere financiar. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×