Reclamă

Prima apariție a lui Jennifer Lopez după ce le-a vorbit urât fotografilor. Cum a fost pozată vedeta de această dată

Prima apariție a lui Jennifer Lopez după ce le-a vorbit urât fotografilor nu a scăpat neobservată. Artista era foarte serioasă când a fost văzută coborând din mașină în garajul unei clădiri de birouri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 iulie 2023, 7:27

Cântăreața de 53 de ani și-a ținut ochelarii de soare la ochi în timp ce era afară. Ea a fost pozată din nou la o zi după momentul tensionat din afara sălii de sport. Le-a vorbit urât fotografilor care erau pe urmele ei și fața ei nu exprima niciun regret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a lui Jennifer Lopez după ce le-a vorbit urât fotografilor

De această dată, Jennifer a fost fotografiată în pantaloni albi, cu o bluză în aceeași nuanță. Ea și-a accesorizat ținuta deschisă la culoare cu o geantă Valentino și o pereche de pantofi cu platformă.

Recent, Jennifer a fost blocată în afara sălii de sport Tracy Anderson din Los Angeles. A bătut la ușă și apoi s-a rezemat de perete până când cineva i-a deschis în sfârșit ca să poată intra. Când a ieșit după curs părea să fie într-o dispoziție destul de agitată și chiar a aruncat cuvinte grele la adresa fotografilor.

JLo, pe stradă, cu geanta și telefonul în mână, în timp ce coboară din mașină
Cântăreața de 53 de ani și-a ținut ochelarii de soare la ochi în timp ce era afară / Profimedia Images

Jennifer era greu de trecut cu vederea având în vedere ținuta sa. Ea a purtat atunci un top de antrenament galben, colanți cu imprimeu piele de șarpe galben neon, adidași și ochelari de soare aviator.

Reclamă

Pentru ieșirea de după incident, JLo era complet transformată. Ea și-a purtat părul pe spate în timp ce ieșea din mașină în pantofii stiletto de culoare crem. Sportul este parte din viața artistei și mereu și-a făcut timp să ajungă la sală după ce a înțeles importanța lui. Actrița Shotgun Wedding a vorbit cu Us Weekly despre modul în care mișcarea corpului o ajută să-și păstreze o atitudine mentală pozitivă.

„Nu este un secret pentru nimeni că fitnessul este o parte foarte importantă a vieții mele”, a spus mama gemenilor Max și Emme. Ea a mai subliniat faptul că mereu are grijă să-și modifice antrenamentul ca să-și lucreze toate părțile corpului.

Ce spune JLo despre pasiunea sa pentru sport

Reclamă

„Întotdeauna evoluez și caut lucruri care să mă țină entuziasmată și motivată”, a mai explicat ea.

„Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să mă forțesc, ceea ce fac chiar acum, în timp ce repet pentru noul meu album, [This Is Me… Now], care apare în această vară.”

„Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală”, a spus artista al cărei album, This Is Me… Now, o continuare a This Is Me… Then din 2003, se va lansa în această vară.

Afirmațiile ei despre sport au fost întărite și de antrenorul său personal Tracy Anderson. „Ea apare orice ar fi, își ia timpul în serios, își cunoaște corpul, vrea să fie ea însăși. Știe că munca grea pentru a-și antrena corpul face parte din asta.”

Tot artista a mai spus că atunci când a început cariera ei, a acordat mai puțină atenție sănătății organismului.

„A fost o perioadă în viața mea în care dormeam 3 până la 5 ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare toată ziua și în studio toată noaptea și filmam videoclipuri în weekend. Aveam 20 de ani și credeam că sunt invincibilă”, a scris ea în On the JLo în iulie 2022.

„Până când, într-o zi, stăteam în cabină și toată munca și stresul pe care le duceam cu mine, împreună cu somnul insuficient pentru a mă recupera mental, m-au prins din urmă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×