Reclamă

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa. Emme seamănă tot mai mult cu mama sa

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa. Emme pare că seamănă tot mai mult cu mama sa. Cele două vedete au ales să poarte ținute similare. JLo încearcă să țină pasul cu copiii ei și să aibă o relație cât mai bună cu aceștia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2023, 7:21

Jennifer Lopez a ieșit la cafea cu fiica sa. Soția lui Ben Affleck are o pereche de gemeni din căsnicia anterioară. JLo este mama lui Emme și Max. Deși Max preferă să nu fie văzut la fel de des în public, Emme iese cât de des poate cu mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica sa

Jennifer Lopez și-a schimbat stilul vestimentar atunci când a ieșit în oraș cu fiica sa. Cântăreața internațională a renunțat la rochiile cu imprimeu floral și la tocurile înalte. De data aceasta a optat pentru o ținută sport. JLo a ales să poarte un hanorac oversize și o pereche de pantaloni largi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Emme în ținute sport în fața unei cafenele din Los Angeles
Jennifer Lopez și Emme au ales să poarte ținute asemănătoare / Profimedia Images

Întreaga ținută, all white, a fost asortată cu mai multe accesorii. Diva a fost văzută ținând în mână o poșetă minusculă. Aceasta a mai ales o pălărie albă, o pereche de ochelari de soare și câteva coliere masive din aur.

Reclamă

Fiica ei, Emme, a optat și ea pentru o ținută de stradă. Adolescenta a optat pentru o pereche de blugi largi și un tricou negru. La ținută a asortat o pereche mare de căși și o pereche de ochelari. Adolescenta a fost văzută scriind mai multe mesaje în timp ce mama sa încerca să poarte o discuție cu ea.

Cele două vedete au părut să fie relaxate. Emme este obișnuită ca mama sa să fie urmărită tot timpul e paparazzi. Adolescenta a apărut în trecut și pe scenă. Emme a fost invitată să cânte la un concert alături de mama sa, scrie PageSix.

Deși nu și-a exprimat încă dorința de a-i călca pe urme, Emme pare să nu fie lafel de deranjată de lumina reflectoarelor precum este fratele său, Max.

Reclamă

Ce relație are Jennifer Lopez cu copiii ei

Jennifer Lopez încearcă să fie o mamă modernă și să țină pasul cu adolescenții săi. Aceasta a cumpărat recent o casă mai mare, totul de dragul copiilor.

Vedeta și-a dorit ca în noua sa casă să fie invitați și copiii lui Ben Affleck. Affleck are trei copii din fosta căsătorie cu Jennifer garner. Apropiații cântăreței susțin că adolescenții lui JLo au o relație foarte bună cu copiii lui Affleck.

De altfel Seraphina, Violete și Samuel sunt văzuți deseori în compania lui Emme și Max. În trecut, presa internațională a scris despre relația lui JLo cu copiii ei. Se pare că adolescenții divei sunt în căutarea identității și ar fi destul de vehemență când vine vorba de celebritatea mamei lor.

Aceștia și-au exprimat dorința de a avea o viață privată. JLo este conștientă de faptul că Emme și Max au crescut sub lumina reflectoarelor, iar acest lucru poate fi dificil pentru un adolescent.

Cântăreața încearcă să le ofere un spațiu sigur în care să crească și să se dezvolte. Artista vrea să facă totul pentru binele copiilor săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×