Reclamă

Jennifer Lopez a fost surprinsă nervoasă în plină stradă. Artista le-a adresat cuvinte urâte fotografilor

Jennifer Lopez a fost surprinsă nervoasă în plină stradă. Artista a fost surprinsă pe picior greșit de fotografi. Starea ei a pornit de la faptul că nu a primit acces la studioul de fitness pe care îl frecventează.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iulie 2023, 6:21

Artista de 53 de ani a fost văzută bătând la ușa colorată în negru a sălii sale preferate Tracy Anderson din Los Angeles. Ea nu a reușit să intre din prima în sală. JLo s-a rezemat de perete în timp ce aștepta accesul. În cele din urmă, a fost lăsată să intre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost surprinsă nervoasă în plină stradă

Când a ieșit după curs ceva timp mai târziu, părea să fie într-o dispoziție destul de agitată. Chiar le-a adresat cuvinte nepotrivite fotografilor înainte de a se urca în mașină.

Soția lui Ben Affleck a fost greu de ratat, deoarece purta o ținută foarte strălucitoare. Cântăreața Jenny From The Block purta un top galben neon, care îi scotea în evidență brațele sculptate și talia minusculă. Dar adevărata atracție au fost colanții ei. Aveau un imprimeu de piele de șarpe în nuanțe de verde și galben.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, a adăugat ținutei ochelari de soare aviator cu nuanțe aurii pentru a-și acoperi fața fără machiaj. În ceea ce privește părul ei, aceasta l-a purtat într-un coc lejer, coafură pe care o alege frecvent pentru antrenamente.

Jennifer Lopez, într-o ținută sport, cu imprimeu de șarpe, în nuanțe neon
Reclamă

Ieșirea ei vine după ce actrița Shotgun Wedding a vorbit cu UsWeekly despre modul în care mișcarea o ajută să păstreze o atitudine mentală pozitivă.

„Nu este un secret pentru nimeni că fitnessul este o parte foarte importantă a vieții mele”, a spus mama gemenilor Max și Emme. Ea a mai subliniat faptul că mereu are grijă să-și modifice antrenamentul ca să-și lucreze toate părțile corpului.

„Întotdeauna evoluez și caut lucruri care să mă țină entuziasmată și motivată”, a mai explicat ea.

Reclamă

„Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să mă forțesc, ceea ce fac chiar acum, în timp ce repet pentru noul meu album, [This Is Me… Now], care apare în această vară.”

JLo este foarte atentă la nevoile corpului ei

De-a lungul timpului, JLo a făcut kickboxing, antrenament în circuit, antrenamente de rezistență.

„Ea apare orice ar fi, își ia timpul în serios, își cunoaște corpul, vrea să fie ea însăși. Știe că munca grea pentru a-și antrena corpul face parte din asta”, a spus antrenorul ei Tracy Anderson.

Tot artista a mai spus că atunci când a început cariera ei, a acordat mai puțină atenție sănătății organismului.

„A fost o perioadă în viața mea în care dormeam 3 până la 5 ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare toată ziua și în studio toată noaptea și filmam videoclipuri în weekend. Aveam 20 de ani și credeam că sunt invincibilă”, a scris ea în On the JLo în iulie 2022.

„Până când, într-o zi, stăteam în cabină și toată munca și stresul pe care le duceam cu mine, împreună cu somnul insuficient pentru a mă recupera mental, m-au prins din urmă”.

„Am crezut că îmi pierd mințile. Acum știu că a fost un atac de panică clasic provocat de epuizare. Nici măcar nu auzisem termenul la acea vreme”, a mai spus JLo.

După ce a consultat un medic, artista a spus că și-a dat seama cât de grave ar putea fi consecințele ignorării a ceea ce au nevoie corpul și mintea pentru a fi sănătoase: „De aici a început călătoria mea către bunăstare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×