Reclamă

Shakira a fost fotografiată în Miami împreună cu Milan și Sasha. Prima apariție a artistei după zvonurile legate de o poveste de dragoste cu Jimmy Butler

Shakira a fost fotografiată în Miami împreună cu Milan și Sasha. Aceasta e prima apariție a artistei după zvonurilor legate de o poveste de dragoste cu Jimmy Butler. Cântăreața columbiană, în vârstă de 46 de ani, se întorcea dintr-o excursie de vară în Europa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 iulie 2023, 7:16 / Actualizat: 19 iulie 2023, 14:15

Ea a fost văzută în Barcelona zilele trecute și pare că a decis să petreacă mult timp în preajma celor mici în timp ce aceștia se află în vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreața sud-americană, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, a fost fotografiată mergând prin aeroport într-o salopetă gri cu imprimeu peste un sutien negru. Ea a purtat o pereche de pantofi sport albi cu platformă pentru a-și completa ținuta.

Shakira a fost fotografiată în Miami împreună cu Milan și Sasha

Shakira și-a purat părul lăsat liber pe spate, cu cărare pe mijloc. S-a accesorizat cu ochelari de soare negri supradimensionați. Artista purta pe umăr o poșetă din piele neagră, cu inscripții. Cântăreața i-a avut mereu alături pe fiii ei, Milan, de nouă ani, și Sasha, de șapte ani, pe care îi are din relația cu Gerard Piqué.

Milan purta un tricou galben deschis cu imaginea unui scuter pe el, cu pantaloni scurți kaki și adidași. El ținea un teanc de hârtii care păreau să aibă probleme de matematică pe ele.

Sasha a purtat un tricou alb cu sigla Rolling Stones, cu pantaloni scurți negri și pantofi sport.

Reclamă

Ieșirea publică vine pe fondul știrilor că artista nu are nicio reținere cu privire la diferența de vârstă de 13 ani dintre ea și Butler, de șase ori NBA All-Star.

Shakira, într-o salopetă gri, cu un sutien negru pe dedesubt, alături de cei doi copii, în aeroport
Shakira a fost fotografiată în Miami împreună cu Milan și Sasha / Profimedia Images

La câteva zile după ce au fost văzuți plecând împreună la o cină la Novikov Restaurant & Bar din Londra, o persoană apropiată lor a declarat pentru Us Weekly că „Jimmy o face pe Shakira să zâmbească și se simte fericită petrecând timpul cu el”.

Reclamă

Sursa a adăugat că „au ieșit de câteva ori, dar lucrurile sunt foarte noi și este prea devreme pentru a spune dacă există potențial pe termen lung acolo”.

Shakira și Jimmy Butler se cunosc de puțin timp

Se pare că cei doi se cunosc de puțin timp și au început recent să se urmărească pe rețelele sociale. Milan și Sasha au fost „fani de multă vreme ai sportivului”, potrivit publicației.

Au existat câteva interacțiunile prietenoase online ale perechii care au făcut titluri în presă. Shakira care a postat un videoclip în care ea încurajează echipa lui, Miami Heat. Pe de altă parte, jucătorul a apreciat un videoclip cu ea cântând.

Recent, superstarul și baschetbalistul, în vârstă de 33 de ani, au făcut tot posibilul pentru a rămâne discreți. Ei au optat să sosească separat, dar la doar câteva „minute distanță”, la scurt timp după ora 22:00.

Un martor ocular a declarat pentru DailyMail.com că echipa lui de securitate a ajutat „mașina condusă de șofer” a Shakirei să treacă de ieșirea de incendiu a restaurantului.

Insiderul a remarcat că arătau „confortabil” în interiorul restaurantului în timp ce comandau sushi și cocktailuri. Pentru seara ei de ieșire, mama a doi copii a purtat o salopetă din denim, ruj roz și părul coafat în buclele cu mult volum.

Butler arăta și el bine într-un tricou negru, pantaloni și o pereche impecabilă de adidași albi. Jucătorul NBA și-a completat ansamblul casual cu un ceas auriu și o bandană roșie.

În iunie, artista l-a urmărit pe Butler jucând finala NBA din 2023 de la Kaseya Center din Miami. Echipa sa, Miami Heat, înfrunta Denver Nuggets. După ce Shakira a participat la unul dintre jocurile sale, cei doi au început să se urmărească pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×