Reclamă

Bărbatul care i-a adus Shakirei zâmbetul pe buze. Cine este persoana care o ajută să uite de Gerard Pique

Presa internațională scrie despre bărbatul care i-a adus Shakirei zâmbetul pe buze. Cântăreața încearcă să-și refacă viața după despărțirea de Gerard Pique. Aceasta este mai dedicată ca niciodată carierei sale și face tot ce-i stă în putere pentru a lansa piese noi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2023, 7:52

Despre Shakira s-a scris că ar avea o legătură amoroasă cu Lewis Hamilton. Totuși, presa internațională susține că artista este foarte atașat de colegul său de studio, David Stewart. El este bărbatul care o face pe artistă fericită pe plan profesional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul care i-a adus Shakirei zâmbetul pe buze

Shakira se află în această perioadă în Londra. Arista columbiană își dorește să evolueze pe plan profesional. Aceasta a zburat din Miami în Londra pentru o colaborare cu producătorul muzical David Stewart.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cei doi lucrează împreună la un nou proiect muzical. Artista a postat tot mai multe imagini pe conturile de social media. Fanii au remarcat imediat o schimbare în atitudinea sa. Shakira este extrem de zâmbitoare și pare mai fericită ca niciodată.

Reclamă

Cântăreața s-a postat din studio, iar caruselul de imagini demonstrează că este foarte încântată de modul în care evoluează cariera sa. Alături de imaginile pe care le-a postat, Shakira a postat și un mesaj pentru fanii săi: „Sunt în londra și lucrez cu @iamdavidsteart la ceea ce ar putea fi următorul meu single”. Recent artista a lansat cântecul Copa Vacia, cu Manuel Turizo.

Cântăreața s-a aflat într-un adevărat turneu prin Europa. După lansarea melodiei, aceasta a plecat în Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Presa internațională scrie că Shakira a călătorit prin Europa alături de fotograful Nicolas Gerardin.

Artista l-a angajat pentru a surprinde esența muncii sale din ultimele luni. Cântăreața columbiană a ales să-și pună cariera pe primul loc și să lase uitării dramele cauzate de fostul său partener, Gerard Pique.

Reclamă

Ce spune Shakira despre fostul partener

Shakira a făcut declarații despre relația sa cu Gerard Pique. La aproape un an de când s-au separat, artista a făcut noi dezvăluiri despre modul în care au arătat clipele sale alături de fostul partener.

Cântăreața columbiană susține că Gerard Pique a trăit-o în cele mai grele clipe din viața sa. Artista trecea prin momente dificile, iar tatăl său se afla internat la acel moment la terapie intensivă. Shakira și-a petrecut multe momente în spital, fiind îngrijorată pentru tatăl său.

În tot acest timp, Gerard Pique avea o aventură cu Clara Chia. Shakira spune că s-a simțit pusă la pământ de știrile scrise de presa internațională și de lucrurile pe care le-a aflat despre infidelitatea partenerului său.

A fost un moment greu pentru artistă, dar acest lucru a făcut-o să fie sigură pe decizia sa de a rupe definitiv legătura cu cel alături de care are doi copii.

Sasha și Milan, băieții artistei, trăiesc acum alături de mama lor în Miami. Cei doi sunt vizitați în fiecare lună de tatăl lor și au voie să-și petreacă o parte din vacanța de vară în Spania. Shakira a decis să păstreze o relație bună cu Gerard Pique, totul de dragul copiilor ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×