Reclamă

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami. Motivul pentru care vedeta își caută o nouă reședință

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami. Cântăreața columbiană își dorește mai multă intimitate pentru viața familiei sale. Apropiații săi susțin că a început deja căutările pentru o nouă reședință. Diva este afectată de paparazzi care se află tot timpul pe urmele sale și ale băieților săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 11:07

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a luat decizia de a se muta împreună cu băieții săi în Miami. Sasha și Milan au început p viață nouă în Statele Unite ale Americii. Cei doi băieți au avut deja parte de prima vizită din partea tatălui lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami

Gerard Pique vine în Miami în fiecare lună pentru a petrece timp cu băieții săi. Apropiații fotbalistului susțin că între el și Shakira este o relație bună. Aceștia se străduiesc să se înțeleagă de dragul copiiilor lor. Shakira îi are în Miami și pe părinții săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira alături de Sasha și Milan în aeroportul din New York
Shakira s-a mutat alături de Sasha și Milan în Miami / Profimedia Images

Aceștia au venit în Statele Unite ale Americii cu ajutorul unui avon ambulanță. De când s-a mutat în Miami, Shakira s-a confruntat cu mai multe probleme. Inițial, diva a avut câteva discuții cu fostul partener. Acestea au pornit de la faptul că Sasha și Milan apar preț de câteva secunde într-un videoclip pe care diva l-a postat.

Reclamă

Deși a reușit să-și rezolve neînțelegerile cu Pique, viața Shakirei pare să fie la fel de agitată. Sasha și Milan ar urma să plece în perioada următoare în Barcelona, ca parte a înțelegerii pe care vedeta a avut-o cu fostul partener.

Copiii au voie să-și viziteze tatăl în timpul vacanței de vară. Această fereastră îi oferă cântăreței șansa de a pune în ordine lucrurile.

Apropiații cântăreței susțin că aceasta este deranjată de prezența fotografilor în viața sa și a copiilor săi. Atunci când se afla în Barcelona, Shakira a cerut discreție și a setat câteva limite în ceea ce privește interacțiunile celor din media cu familia sa.

Reclamă

Aceasta și-a dorit ca băieții săi să nu fie așteptați tot timpul de fotografi atunci când merg la școală sau participă la activități extracurriculare. În timpul șederii lor din Barcelona erau urmăriți în permanență de grupuri de fotografi.

Istoria se repetă, iar de această dată fotografii sunt pe urmele sale și ale copiilor săi chiar și în Miami. Publicația Marca susține că artista a luat decizia de a-și căuta o nouă reședință din acest motiv.

Unde și-ar dori Shakira să se mute alături de familia sa

Când vine vorba de protejarea copiilor săi, Shakira nu face compromisuri. Aceasta își dorește ca Sasha și Milan să ducă o viață cât mai normală. În ciuda faptului că este urmărită la fiecare pas de paparazzi, Shakira crede că poate să scape de acest lucru dacă își găsește o nouă reședință.

Cântăreața columbiană ar avea câteva proprietăți pe listă. Se zvonește că aceasta ar vrea să-și ducă băieții într-un loc unde se poate ajunge doar cu ajutorul unui elicopter sau a unei bărci.

Deși decizia este una radicală, cartierul este unul dintre cele mai scumpe din lume. Cântăreața a luat în calcul posibilitatea de a se muta pe Insula Fisher.

Aceasta ar vrea să achiziționeze acolo un conac. Insula este descrisă ca fiind „cea mai scumpă zonă rezidențială din lume, unde pe metru pătrat se află cel mai mare număr de milionari”.

Fiind un loc exclusivist, insula oferă confidențialitate absolută și securitate sporită. Cântăreața este decisă să le ofere copiilor lor o viață liniștită, ferită de privirile curioșilor. Aceasta suferă din cauza faptului că nu poate avea intimitate pentru familia sa, susțin apropiații Shakirei. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×