Reclamă

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami. Motivul pentru care vedeta își caută o nouă reședință

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami. Cântăreața columbiană își dorește mai multă intimitate pentru viața familiei sale. Apropiații săi susțin că a început deja căutările pentru o nouă reședință. Diva este afectată de paparazzi care se află tot timpul pe urmele sale și ale băieților săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 11:07

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a luat decizia de a se muta împreună cu băieții săi în Miami. Sasha și Milan au început p viață nouă în Statele Unite ale Americii. Cei doi băieți au avut deja parte de prima vizită din partea tatălui lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira se confruntă cu probleme noi în Miami

Gerard Pique vine în Miami în fiecare lună pentru a petrece timp cu băieții săi. Apropiații fotbalistului susțin că între el și Shakira este o relație bună. Aceștia se străduiesc să se înțeleagă de dragul copiiilor lor. Shakira îi are în Miami și pe părinții săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira alături de Sasha și Milan în aeroportul din New York
Shakira s-a mutat alături de Sasha și Milan în Miami / Profimedia Images

Aceștia au venit în Statele Unite ale Americii cu ajutorul unui avon ambulanță. De când s-a mutat în Miami, Shakira s-a confruntat cu mai multe probleme. Inițial, diva a avut câteva discuții cu fostul partener. Acestea au pornit de la faptul că Sasha și Milan apar preț de câteva secunde într-un videoclip pe care diva l-a postat.

Reclamă

Deși a reușit să-și rezolve neînțelegerile cu Pique, viața Shakirei pare să fie la fel de agitată. Sasha și Milan ar urma să plece în perioada următoare în Barcelona, ca parte a înțelegerii pe care vedeta a avut-o cu fostul partener.

Copiii au voie să-și viziteze tatăl în timpul vacanței de vară. Această fereastră îi oferă cântăreței șansa de a pune în ordine lucrurile.

Apropiații cântăreței susțin că aceasta este deranjată de prezența fotografilor în viața sa și a copiilor săi. Atunci când se afla în Barcelona, Shakira a cerut discreție și a setat câteva limite în ceea ce privește interacțiunile celor din media cu familia sa.

Reclamă

Aceasta și-a dorit ca băieții săi să nu fie așteptați tot timpul de fotografi atunci când merg la școală sau participă la activități extracurriculare. În timpul șederii lor din Barcelona erau urmăriți în permanență de grupuri de fotografi.

Istoria se repetă, iar de această dată fotografii sunt pe urmele sale și ale copiilor săi chiar și în Miami. Publicația Marca susține că artista a luat decizia de a-și căuta o nouă reședință din acest motiv.

Unde și-ar dori Shakira să se mute alături de familia sa

Când vine vorba de protejarea copiilor săi, Shakira nu face compromisuri. Aceasta își dorește ca Sasha și Milan să ducă o viață cât mai normală. În ciuda faptului că este urmărită la fiecare pas de paparazzi, Shakira crede că poate să scape de acest lucru dacă își găsește o nouă reședință.

Cântăreața columbiană ar avea câteva proprietăți pe listă. Se zvonește că aceasta ar vrea să-și ducă băieții într-un loc unde se poate ajunge doar cu ajutorul unui elicopter sau a unei bărci.

Deși decizia este una radicală, cartierul este unul dintre cele mai scumpe din lume. Cântăreața a luat în calcul posibilitatea de a se muta pe Insula Fisher.

Aceasta ar vrea să achiziționeze acolo un conac. Insula este descrisă ca fiind „cea mai scumpă zonă rezidențială din lume, unde pe metru pătrat se află cel mai mare număr de milionari”.

Fiind un loc exclusivist, insula oferă confidențialitate absolută și securitate sporită. Cântăreața este decisă să le ofere copiilor lor o viață liniștită, ferită de privirile curioșilor. Aceasta suferă din cauza faptului că nu poate avea intimitate pentru familia sa, susțin apropiații Shakirei. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×