Reclamă

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique. Cântăreața vrea să se înțeleagă cu fotbalistul de dragul copiilor

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique. Cântăreața ar vrea să se înțeleagă mai bine cu fostul său partener. Vedeta depune eforturi considerabile de dragul băieților săi, Sasha și Milan. Tensiunile dintre fotbalist și fosta sa parteneră au fost tot mai evidente în ultimul timp.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 mai 2023, 6:57

La aproape un an de când au anunțat că se despart Shakira și Pique încearcă să găsească o cale de a face lucrurile să funcționeze între ei. Fotbalistul și fosta sa parteneră depun împreună eforturi, totul de dragul celor mici. Sasha și Milan se află în prezent în Miami alături de mama lor.

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique

În ciuda faptului că au decis să se separe, Shakira și Pique încearcă să se înțeleagă de dragul copiilor. Milan și Sasha  au început o nouă viață alături de mama lor. Cei doi băieți a fost înscriși la o școală din Miami.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira și Pique, alături de copiii lor, în Spania
Recent, ea a ajuns și la un acord cu Pique în ceea ce privește mutarea în Miami / Getty Images

Tatăl lor, Gerard Pique, are dreptul să-i viziteze în fiecare lună, timp de zece zile. Pique a efectuat deja prima vizită în Miami. Acesta a fost prezent inclusiv la una dintre ședințele cu părinții de la școala băieților săi.

Reclamă

Deși are un mod diferit de a-și educa copiii față de Shakira, Pique încearcă să facă tot ce este mai bine pentru băieții lui. Acesta ia în considerare posibilitatea de a achiziționa o reședință în Miami. Apropiații  fotbalistului au declarat că acesta nu ar fi reușit să se înțeleagă cu Shakira pe perioada șederii sale în Miami.

De altfel, Gerard Pique a ales să stea cazat la un hotel, nu în casa fostei sale partenere. Shakira a luat decizia de a se muta în Miami și pentru a-și ține copiii departe de lumina reflectoarelor. Vedeta i-a exprimat frustrările atunci când au apărut imagini cu băieții ei în timpul unei transmisiuni în direct a unui meci din Kings League cu Pique, scrie Marca.

Artista a depus o plângere oficială cu privire la practica de distribuire a imaginilor copiilor săi pe rețelele de socializare. Acum, Pique este cel care și-a exprimat nemulțumirea față de un videoclip în care băieții lui apar alături de Shakira cântând la un pian.

Reclamă

Shakira a încercat să vină cu o explicația și a afirmat faptul că băieții săi au petrecut mai mult timp cu ea în studio, iar la auzul câtecului și-au exprimat dorința de a apărea în videoclip alături de ea.

Cum evoluează lucrurile între Shakira și Pique

Relația dintre Shakira și Pique pare să evolueze într-o direcție bună. Mai mult, avocata artistei, Pilar Mane, a surprins cu cea mai recentă declarație pe care a făcut-o pentru Europa Press. Foștii parteneri de cuplu își dau silința să se înțeleagă de dragul copiilor.

„Copiii sunt în continuare la Shakira, dar lucrurile merg grozav pentru ei. Nu am nicio informație privind o posibilă ceartă între Shakira și Pique. Pare că lucrurile merg bine între ei. Totul este aranjat, totul este bine. Gerard Pique va continua să-și viziteze copii, așa cum s-a stabilit inițial. Totul funcționează mai bine decât au plănuit. Acum sunt liniștiți unul cu celălalt”.

Sursele apropiate ale artistei susțin că aceasta este dispusă să facă compromisurile necesare pentru ca Sasha și Mlan să fie fericiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×