Reclamă

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique. Cântăreața vrea să se înțeleagă cu fotbalistul de dragul copiilor

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique. Cântăreața ar vrea să se înțeleagă mai bine cu fostul său partener. Vedeta depune eforturi considerabile de dragul băieților săi, Sasha și Milan. Tensiunile dintre fotbalist și fosta sa parteneră au fost tot mai evidente în ultimul timp.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 mai 2023, 6:57

La aproape un an de când au anunțat că se despart Shakira și Pique încearcă să găsească o cale de a face lucrurile să funcționeze între ei. Fotbalistul și fosta sa parteneră depun împreună eforturi, totul de dragul celor mici. Sasha și Milan se află în prezent în Miami alături de mama lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira încearcă să refacă legătura cu Gerard Pique

În ciuda faptului că au decis să se separe, Shakira și Pique încearcă să se înțeleagă de dragul copiilor. Milan și Sasha  au început o nouă viață alături de mama lor. Cei doi băieți a fost înscriși la o școală din Miami.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira și Pique, alături de copiii lor, în Spania
Recent, ea a ajuns și la un acord cu Pique în ceea ce privește mutarea în Miami / Getty Images

Tatăl lor, Gerard Pique, are dreptul să-i viziteze în fiecare lună, timp de zece zile. Pique a efectuat deja prima vizită în Miami. Acesta a fost prezent inclusiv la una dintre ședințele cu părinții de la școala băieților săi.

Reclamă

Deși are un mod diferit de a-și educa copiii față de Shakira, Pique încearcă să facă tot ce este mai bine pentru băieții lui. Acesta ia în considerare posibilitatea de a achiziționa o reședință în Miami. Apropiații  fotbalistului au declarat că acesta nu ar fi reușit să se înțeleagă cu Shakira pe perioada șederii sale în Miami.

De altfel, Gerard Pique a ales să stea cazat la un hotel, nu în casa fostei sale partenere. Shakira a luat decizia de a se muta în Miami și pentru a-și ține copiii departe de lumina reflectoarelor. Vedeta i-a exprimat frustrările atunci când au apărut imagini cu băieții ei în timpul unei transmisiuni în direct a unui meci din Kings League cu Pique, scrie Marca.

Artista a depus o plângere oficială cu privire la practica de distribuire a imaginilor copiilor săi pe rețelele de socializare. Acum, Pique este cel care și-a exprimat nemulțumirea față de un videoclip în care băieții lui apar alături de Shakira cântând la un pian.

Reclamă

Shakira a încercat să vină cu o explicația și a afirmat faptul că băieții săi au petrecut mai mult timp cu ea în studio, iar la auzul câtecului și-au exprimat dorința de a apărea în videoclip alături de ea.

Cum evoluează lucrurile între Shakira și Pique

Relația dintre Shakira și Pique pare să evolueze într-o direcție bună. Mai mult, avocata artistei, Pilar Mane, a surprins cu cea mai recentă declarație pe care a făcut-o pentru Europa Press. Foștii parteneri de cuplu își dau silința să se înțeleagă de dragul copiilor.

„Copiii sunt în continuare la Shakira, dar lucrurile merg grozav pentru ei. Nu am nicio informație privind o posibilă ceartă între Shakira și Pique. Pare că lucrurile merg bine între ei. Totul este aranjat, totul este bine. Gerard Pique va continua să-și viziteze copii, așa cum s-a stabilit inițial. Totul funcționează mai bine decât au plănuit. Acum sunt liniștiți unul cu celălalt”.

Sursele apropiate ale artistei susțin că aceasta este dispusă să facă compromisurile necesare pentru ca Sasha și Mlan să fie fericiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×