Reclamă

Suzy Cortez a vorbit despre infidelitatea lui Gerard Pique. Fotbalistul ar fi încercat în trecut să afle numărul de telefon al modelului

Suzy Cortez a vorbit despre infidelitatea lui Gerard Pique. Modelul susține că fotbalistul ar fi încercat în trecut să afle numărul de telefon al acesteia. Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care Pique avea o relație cu Shakira.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2023, 12:52

Modelul brazilian a oferit detalii noi despre adevărata personalitate a lui Pique, scrie publicația Marca. Aceasta a vrut să arate modul în care Shakira a fost înșelată. Se pare că adevărul despre relația fotbalistului cu fosta sa parteneră ascunde mult mai multe secrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suzy Cortez a vorbit despre infidelitatea lui Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique pare că nu și-au încheiat neînțelegerile. Noi dezvăluiri despre infidelitatea fotbalistului ies la iveală. Cântăreața columbiană și fotbalistul s-au văzut în luna aprilie în Miami.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acela a fost și momentul în care Pique și-ar fi făcut de rușine băieții.

Reclamă

Fotbalistul a participat la o ședință cu părinții la noua școală a fiilor săi. În ceea ce privește infidelitatea lui Pique, au ieșit la iveală noi dezvăluiri.

Modelul Suzy Cortez a dezvăluit câteva conversații pe care le-a avut cu Pique în timp ce acesta avea o relație cu Shakira.

Aceste dezvăluiri sugerează că sportivul i-ar fi fost infidel Shakirei în mai multe rânduri, nu doar cu Clara Chia Marti.

Reclamă

„Eram prietenă cu fostul președinte al echipei Barcelonei, Sandro Rosell. Atunci am aflat că Pique că Pique a încercat să obțină numărul meu de telefon pentru a-mi trimite un mesaj.”

„Mai târziu, când m-am întors în Brazilia, chiar mi-a dat un mesaj pe Instagram. M-a întrebat despre întoarcerea mea în Europa și a făcut-o într-un mod destul de nepotrivit”, a declarat Suzy Cortez în timpul unui interviu recent.

Publicația Marca scrie că Suzy s-a arătat a fi foarte deranjată de mesajul pe care fotbalistul i l-a scris. Aceasta nu i-a răspuns lui Pique, însă acum a făcut publice mai multe conversații.

Cum au arătat mesajele lui Pique pentru modelul brazilian

Suzy Cortez este decisă să rupă tăcerea și să scoată la iveală toate detaliile despre infidelitatea fotbalistului. Aceasta a explicat motivul pentru care a ales să țină secrete mesajele oferite de Pique în trecut.

„Din respect pentru Shakira, am ales să nu vorbesc despre asta înainte. Dar acum, voi împărtăși tot ce știu și prin ce am trecut din cauza acestui om. Mi-a trimis fotografii explicite, deși m-am abținut mereu să le deschid. A mers chiar până la a-mi oferi un zbor privat până la Londra ca să-mi petrec timpul cu el.”

„Cred că astfel de acțiuni sunt extrem de lipsite de respect și Shakira cu siguranță nu merita asta”.

Suzy nu a ascuns niciun detaliu. Modelul brazilian i-a uimit pe fanii fotbalistului cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

„El a fost cel care a inițiat mesajele directe. Singurii jucători ai Barcelonei care nu m-au abordat niciodată nepotrivit au fost Messi și Coutinho. Sunt soți excepționali și își respectă profund soțiile”.

Gerard pique se află într-o poziție delicată dacă se dovedește că dezvăluirile făcute de model sunt în totalitate adevărate. Reputația acestuia ar putea avea și mai mult de suferit din cauza infidelității sale.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×