Reclamă

Shakira a mers la a doua întâlnire cu Lewis Hamilton, de data aceasta pe un iaht. Ce scrie presa internațională despre cei doi

Cina dintre Shakira și Lewis Hamilton după Marele Premiu de F1 din Miami este unul dintre subiectele fierbinți în presa tabloidă internațională. De data aceasta s-a aflat că Shakira a mers la a doua întâlnire cu Lewis Hamilton. Ei s-au văzut recent pe un iaht.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 mai 2023, 7:39

Pe rețelele sociale a circulat un videoclip care o arată pe artista de origine columbiană la restaurantul Cipriani în compania campionului mondial de Formula 1. În plus, în timpul cursei, ea a fost văzută și discutând cu Tom Cruise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a mers la a doua întâlnire cu Lewis Hamilton

Pe 8 mai artista a îmbrăcat o rochie neagră senzuală și mulată. Ea a intrat într-o cameră privată, unde a petrecut o seară relaxantă alături de șoferul celor de la Mercedes.

Până recent, nimeni nu părea să știe dacă vedetele se cunoșteau înainte sau dacă aveau prieteni în comun. În ultimele zile se pare că situația dintre ei s-a schimbat.

S-a confirmat că Shakira l-a revăzut pe Hamilton. The Sun și Daily Mail au publicat poze în care ea este văzută urcându-se pe un iaht alături de pilot și alți prieteni ai lui.

Reclamă

Cu toate acestea, cel mai frapant este atitudinea pe care a avut-o artista, scrie marca.com. Shakira este zâmbitoare și vorbăreață, lucru care nu s-a întâmplat prea des în ultimele luni la Barcelona.

Rămâne de văzut dacă Hamilton este motivul pentru care este fericită sau este datorită lansării noului ei single, Acrostico.

Ce s-a scris după ce Shakira a avut o discuție cu Tom Cruise

Reclamă

Săptămâna aceasta, Shakira a fost asociată cu celebrul Tom Cruise, cu care a fost văzută zâmbind la GP din Miami. Potrivit unei persoane apropiate cântăreței, Shakira s-a distrat de minune cu celebrul actor duminica trecută. Chiar și așa, ea nu s-ar gândi să aibă vreo relație cu el.

„Shakira s-a distrat de minune petrecând cu Tom la F1, dar nu are niciun interes să se întâlnească cu el”, a declarat o sursă pentru US Weekly.

„El a fost foarte drăguț și i-a plăcut compania lui, dar ea nu este concentrată să se întâlnească cu el sau cu altcineva în acest moment. Are multe în plan și este concentrată pe copiii ei și pe carieră pentru moment”.

„Shakira a văzut zvonurile online conform cărora Tom a curtat-o și cum fanii își spun opiniile. Crede că este amuzant pentru că pur și simplu nu este adevărat. S-a distrat când au discutat, dar asta e tot și mai apoi au plecat fiecare cu treaba lui.”

O persoană a declarat pentru Page Six că actorul, în vârstă de 60 de ani, „este extrem de interesat să o urmărească pe Shakira, deoarece există chimie între ei”.

Cântăreața sud-americană s-a despărțit de iubitul său de multă vreme Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, vara trecută. Separarea s-a făcut pe fondul acuzațiilor că ar fi înșelat-o cu femeia cu care a ajuns să și formeze un cuplu în urma despărțirii, Clara Chia Marti, în vârstă de 24 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×