Reclamă

Ce avere are Shakira. Artista a făcut investiții diverse de-a lungul timpului

Tot mai mulți fani sunt interesați să afle ce avere are Shakira. Cântărața internațională a făcut investiții diverse de-a lungul timpului. Pe lângă câștigurile din domeniul muzical, diva s-a asigura că are și alte surse de venit. Aceasta își dorește tot ce este mai bun pentru familia sa. Sasha și Milan, băieții cântăreței, se bucură de o viață lipsită de griji.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2023, 6:04

Cântăreața are un portofoliu interesant când vine vorba de investițiile pe care le-a făcut în ultimii ani. Shakira și-a dorit să se asigure că băieții ei nu vor duce niciodată lipsă de nimic. Aceasta a muncit din greu pentru a strânge o avere care o plasează în rândul milionarilor din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Shakira

Shakira are o avere impresionantă. După aproape 30 de ani de activitate, diva a reușit să strângă sume imense în conturile sale bancare. Cântăreața s-a asigurat că va avea mai multe surse de venit. Aceasta nu a vrut să se bazeze doar pe câștigurile venite din industria muzicală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira în concert la New York
Deși a trecut prin momente negre, în care se îndoia că va mai putea cânta vreodată, Shakira s-a vindecat / Getty Images

Conform publicației Marca, Shakira are în prezent o avere de 300 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a averii sale a fost făcută în urma investițiilor din ultimii ani. Averea artistei nu provine în totalitate din activitatea ei muzicală. De-a lungul timpului Shakira a participat la mai multe emisiuni televizate. Aceasta a jucat rolul de jurat în mai multe emisiuni de talente, lucru care i-a adus câștiguri financiare semnificative.

Reclamă

Mai apoi, Shakira a colaborat cu mai multe companii producătoare de lenjerie intimă și parfumuri. Investițiile sale s-au arătat a fi profitabile, iar Shakira și-a crescut averea în mod remarcabil.

Shakira a lansat până în prezent mai mult de 12 arome diferite de parfum.

Mai mult, în anul 2015 a colaborat cu o companie producătoare de jucării pentru a-și lansa propria linie. Shakira a intrat și în lumea modei, atunci când a ales să-și lanseze o colecție de lenjerie intimă. Diva s-a alăturat mai multor branduri de nutriție și a promovat în ultimii ani gustări sănătoase. Mai mult, cântăreața deține mai multe reședințe în diferite colțuri ale lumii.

Reclamă

Diva are o vilă de lux în Bahamas. Însă în ciuda averii pe care a făcut-o, Shakira nu a uitat niciodată de unde a plecat. Acesta s-a implicat în mai multe proiecte caritabile și a făcut donații de zeci de mii de dolari de-a lungul timpului.

Cât valorează casa Shakirei din Miami

După despărțirea de Pique, Shakira a decis să deschidă un nou capitol în Miami. Aceasta a plecat din Barcelon pentru a avea parte de mai multă intimitate. Diva și-a luat băieții alături de ea și încearcă să le ofere acestora un viitor mai bun.

Vedeta trăiește în prezent în Miami alături de părinții săi și de cei doi băieți. Cântăreața stă într-unul din cele mai luxoase cartiere din Miami. Casa în care s-a mutat a fost achiziționată în anul 2001, iar în prezent valorează peste 17.5 milioane de dolari.

Casa are șase dormitoare, șate băi, un teren de joac, o piscină privată, sala de distracții și acoperă peste 2.000 de metri pătrați. Diva a adus din Barcelon și un mălin pe care l-a plantat în grădina casei sale din Miami. Apropiații acesteia susțin că Shakira nu se mulțumește cu puțin.

Aceasta ar intenționa să cumpere  nouă casă în viitorul apropiat. Aceasta pare că trece prin cea mai bună perioadă din viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×