Reclamă

Ben Affleck i-a dat unui valet o bancnotă de 100 de dolari. Actorul a luat prânzul cu fiica sa, Seraphina și cu fiica vitregă Emme la un restaurant din Los Angeles

Ben Affleck i-a dat unui valet o bancnotă de 100 de dolari. Actorul a luat prânzul cu fiica sa, Seraphina și cu fiica vitregă Emme la un restaurant din Los Angeles. Soțul lui JLo are reputația că lasă bacșiș mare atunci când vine vorba de a-i recompensa pe cei care îi oferă servicii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2023, 12:27

Actorul a fost văzut cu fiica sa Seraphina, în vârstă de 14 ani, și cu fiica vitregă, Emme, în vârstă de 15 ani. Ei au mers împreună la restaurantul Shutters din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck i-a dat unui valet o bancnotă de 100 de dolari

Soțul lui Jennifer Lopez a fost fotografiat în timp ce dădea o bancnotă de 100 de dolari unui bărbat care lucra ca valet la parcare. Acesta din urmă preluase mașina de lux al lui Affleck.

Fără îndoială, actorul a pus un zâmbet mare pe chipul valetului când și-a dat seama de suma pe care o primise bacșiș.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cardul de acces și bacșișul primit de un valet de la Ben Affleck
Affleck, Seraphina și Emme s-au bucurat de o masă împreună la localul popular / Profimedia Images
Reclamă

Affleck, Seraphina și Emme s-au bucurat de o masă împreună la localul popular. În tot acest timp, soția sa Jennifer Lopez, care este mama lui Emme, a petrecut ceva timp singură.

Affleck, în vârstă de 51 de ani, a purtat o ținută casual pentru masa alături de adolescente. El a fost văzut în blugi albaștri, un tricou Boston Red Sox care aduce un omagiu fostului jucător Jerry Remy și pantofi sport albi.

Ambele adolescente au optat și ele pentru o ținută casual. Seraphina a apărut în pantaloni scurți cargo, o vestă peste un tricou negru și pantofi sport albi.

Reclamă

Emme, în vârstă de 15 ani, care folosește pronumele they/them, era îmbrăcată în mod similar în pantaloni scurți negri. Ei au fost asortați cu o cămașă gri și adidași negri.

După ce au mâncat și și-au luat mașina de la valet, Affleck și copiii săi au plecat spre o altă destinație. Affleck, care are o avere netă de aproximativ 190 de milioane de dolari, potrivit Forbes, e recunoscut drept una dintre celebritățile care lasă de obicei bacșiș mare.

Care este averea lui Ben Affleck

Există multe situații în care el a dat bacșiș mare angajaților din industria serviciilor. Acestea sunt informațiile scrise de-a lungul timpului de mai multe publicații, inclusiv Animated Times și 2 Ocean Vibe News.

Se spune că Affleck câștigă aproximativ 40 de milioane de dolari pe an. Prețul lui cerut pentru un rol principal în ultima vreme este de aproximativ 15 milioane de dolari.

Soția lui, Jennifer Lopez, are o valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari, potrivit Cosmopolitan. Valoarea totală estimată a cuplului la aproximativ 590 de milioane de dolari.

Alături de Seraphina, Affleck o mai are pe fiica Violet, în vârstă de 17 ani, și pe fiul Samuel, în vârstă de 11 ani, cu fosta sa soție, actrița Jennifer Garner, în vârstă de 51 de ani.

Între timp, Lopez îi are pe Emme și Max cu fostul ei soț Marc Anthony. Affleck și-a reaprins povestea de dragoste cu Lopez, cu care s-a întâlnit la începutul anilor 2000, în mai 2021.

Affleck și artista în vârstă de 54 de ani au mai fost logodiți anterior. Ei și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc în septembrie 2003. Cei doi s-au reconectat în cele din urmă și s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022.

La începutul acestui an, Affleck și Lopez au cumpărat o proprietate de 60 de milioane de dolari în Beverly Hills, după mai bine de un an de căutări.

Cei doi s-au mutat în conacul masiv la sfârșitul lunii iulie și au organizat o petrecere fastuoasă. Evenimentul a marcat inaugurarea casei și împlinirea primului an de căsnicie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×