Reclamă

Jennifer Lopez a realizat un pictorial în lenjerie intimă. Ce imagini a distribuit artista în mediul online

Jennifer Lopez a realizat un pictorial în lenjerie intimă. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a reușit să pună bărbații pe jar. Imaginile, care ar fi trebuit să fie văzute doar de Ben Affleck, au ajuns să facă rapid înconjurul lumii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 octombrie 2023, 6:34

Jennifer este un exemplu pentru milioane de femei din lumea întreagă. Stilul de viață sănătos o ajută să se mențină în formă și să aibp un fizic de invidiat. Vârsta pare să fie doar un număr pentru cea care a descoperit secretul tinereții veșnice. JLo a demonstrat că totul este posibil cu muncă și determinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a realizat un pictorial în lenjerie intimă

Soția lui Ben Affleck a colaborat cu un brand celebru de lenjerie intimă. Vedeta a vrut să le arate fanilor săi cum și-a petrecut timpul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta este cunoscută pentru contractele impresionante pe care le semnează cu case de modă celebre, dar și cu branduri renumite. De data aceasta i-a lăsat pe fani fără cuvinte atunci când a apărut în mai multe seturi sexy de lenjerie intimă.

Reclamă

Imaginile au fost realizate într-o încăpere cu o lumină caldă, care să completeze bronzul perfect al divei. Jennifer Lopez a schimbat mai multe seturi de lenjerie intimă în timp ce a pozat sexy pentru fotografi. Aceasta a renunțat la inhibiții și a lăsat imaginația celorlalți să lucreze.

Tonifiantă, cu un trup de zeiță, JLo a părut că nimic nu este imposibil pentru ea. Alături de imagini a postat și un mesaj pentru fanii din mediul online. Într-un interviu pentru PageSix, Jennifer declara cât de importantă este pentru ea lenjerie intimă.

„Lenjeria reprezintă un aspect intim. Aceasta te face să te simți liberă și frumoasă. Îți oferă o putere pe care doar tu o cunoști”, spunea artista pentru publicația mai sus menționată. Soția lui Ben Affleck a reușit să impresioneze cu imaginile postate în mediul online.

Reclamă

Aceasta nu este prima dată când JLo își afișează trupul în lenjerie. Vedeta a mai postat în trecut câteva imagini rare în ipostaze sexy.

Ce crede Jennifer Lopez despre lenjeria intimă

Jennifer Lopez este una dintre femeile care adoră să se răsfețe. Vedeta are un stil de viață care îi permite să se bucure de experiențe luxuriante. În trecut, JLo a declarat că pentru ea este extrem de important să se pună pe primul loc și să se asigure că este fericită.

Când vine vorba de lenjerie, artista adoră să poarte articole sexy pe sub ținutele sale. JLo spune că lenjeria intimă poate fi „un talisman norocos” care îți oferă mai multă putere și încredere. Vedeta susține că preferă să aleagă lenjeria intimă care poate fi asociată cu lucrurile care îi plac.

Piesele sale preferate au culoarea verde, o culoare pe care soțul ei a ales-o pentru inelul de logodnă.

„Mereu am crezut că verdele este culoarea mea norocoasă. Sigur vă amintiți o anumită rochie verde pe care am purtat-o. Am realizat că au existat multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri minunate, iar eu purtam verde”, spunea Jennifer Lopez într-un interviu din trecut.

Artista le-a îndrumat pe femei să nu uite să se răsfețe și să se bucure de lucrurile care le fac cu adevărat fericite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×