Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers la un fast-food pentru a patra oară în mai puțin de o lună. Imaginile apar după ce diva a pozat în lenjerie intimă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers la un fast-food pentru a patra oară în mai puțin de o lună. Cei doi soți au decis să ia o masă rapidă în oraș. Imaginile au apărut după ce vedeta latino a postat un shooting foto în lenjerie intimă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 octombrie 2023, 6:53

Jennifer Lopez a părut extrem de încântată de oprirea pe care a făcut-o la un fast-food. Vedeta a declarat în nenumărate interviuri faptul că are o dietă strictă. Cu toate acestea, soția actorului din The Flash nu se abține de la micile plăceri nevinovate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers la un fast-food pentru a patra oară în mai puțin de o lună

Când vine vorba de un trup de zeiță. Jennifer Lopez știe foarte bine că deține un fizic de invidiat. Actrița, în vârstă de 54 de ani, reușește să arate incredibil, iar acest lucru se datorează sportului, după cum declara în interviurile din trecut.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce așteaptă în mașină în fața unui fast-food
Jennifer susține că are o alimentație echilibrată / Profimedia Images

Soția lui Ben Affleck a povestit în nenumărate rânduri că are o dietă strictă și un stil de viață sănătos. Vedeta combină alimentația sănătoasă cu sportul, iar acest lucru o ajută să arate incredibil în ciuda înaintării în vârstă.

Reclamă

Totuși, declarațiile artistei despre rutina strictă nu par să se potrivească cu cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. Atunci când s-a așteptat mai puțin, JLo a fost surprinsă pe picior greșit. Vedeta latino a așteptat în mașină în timp ce soțul său a intrat într-un magazin cunoscut de fast-food.

Diva a părut extrem de încântată de faptul că actorul a răsfățat-o cu un mic deliciu. Publicația Daily Mail susține că aceasta este a patra oară, în mai puțin de o lună, în JLo și soțul ei consumă fast-food.

Sigur, imaginile pot fi surprinzătoare pentru fanii vedetei, însă realitatea este că aceasta a găsit un echilibru și poate să-și facă poftele din când în când. Într-un interviu acordat pentru people, în anul 2016, Jennifer spunea că a ajuns să înțeleagă „importanța unui echilibru alimentar”.

Reclamă

Pe lângă echilibru aceasta a mai povestit despre cât de ușor este să fii „calculat și moderat” atunci când îți setezi obiective clare, spunea artista pentru Glamour.

Jennifer Lopez arată incredibil în lenjerie intimă

Chiar dacă cele mai recente fotografii o surprind la o întâlnire rapidă la un fast-food, Jennifer Lopez demonstrează că fizicul său este mai atrăgător ca niciodată. Vedeta a participat recent la un shooting foto.

Aceasta a colaborat cu un brand celebru de lenjerie intimă, iar mai apoi a distribuit imaginile în mediul online. Fotografiile cu vedeta în lenjerie au ajunsă să facă înconjurul lumii.

Puțini sunt cei care îi pot da vedetei vârsta de 54 de ani. Pare că JLo a descoperit de mult secretul tinereții veșnice, iar acela se ascunde în programul foarte bine pus la punct. Antrenamentele nu lipsesc din rutina vedetei, iar alimentația este primordială în obținerea aspectului impecabil.

Soția lui Ben Affleck radiază de fericire ori de câte ori pozează sexy. De altfel, vedeta a declarat că se simte „mult mai puternică” atunci când poartă pe sub haine lenjerie sexy.

Artista este un model pentru milioanele de femei din lumea întreagă, iar acest lucru se datorează realizărilor pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×