Reclamă

Vincent Cassel și Narah Baptista au mers împreună la plajă. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Vincent Cassel și Narah Baptista au mers împreună la plajă. Cei doi îndrăgostiți au fost pozați în ipostaze tandre. Aceștia au ales să se relaxeze pe o plajă din Brazilia. Ulterior, aceștia s-au plimbat pe străzile aglomerate din Rio de Janeiro.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 decembrie 2023, 6:53

Vincent Cassel și Narah Baptista par extrem de fericiți împreună. Cei doi nu țin cont de gurile rele și se iubesc în văzul tuturor. Diferența de vârstă dintre Vincent și Narah nu pare să reprezinte o problemă pentru cei doi îndrăgostiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent Cassel și Narah Baptista au mers împreună la plajă

Vincent Cassel și noua sa iubită s-au relaxat la plajă. Aceștia au ales ca destinația Rio de Janeiro. Fotografii i-au pozat pe îndrăgostiți la plajă. Narah Baptista a ales să poarte un costum de baie din două piese. Aceasta a optat pentru un costum negru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vincent Cassel și Narah Baptista în timp ce se privesc unul pe altul pe plajă
Vincent Cassel și Narah Baptista au ales să se distreze în Brazilia / Profimedia Images

Partenerul ei a fost pozat într-o pereche de bermude Vincent a fost tandru și iubitor cu noua sa cucerire. Fostul partener al actriței Monica Bellucci s-a asigurat că Narah este în siguranță atunci când s-au bălăcit în apele agitate. Vincent și Narah și-au confirmat relația de iubire în urmă cu o lună.

Reclamă

De atunci aceștia sunt de nedespărțit și petrec foarte mult timp împreună. Vincent și Narah au fost pozați recent și la o sală de fitness.

Aceștia se antrenează împreună pentru a se menține în formă. Narah, în vârstă de 27 de ani, a arătat impecabil în costum de baie.

Vincent, în vârstă de 57 de ani, a părut mai fericit ca niciodată în compania iubitei sale. Actorul francez radiază de fericire ori de câte ori este pozat alături de modelul brazilian.

Reclamă

Vincent Cassel s-a despărțit recent de Tina Kunakey

Vincent Cassel are o viață amoroasă cu multe suișuri și coborâșuri. Actorul francez s-a despărțit recent de Tina Kunakey. Tina, în vârstă de 26 de ani, și Vincent au avut o relație de cinci ani. Actorul francez a postat în mediul online mai multe imagini cu noua sa iubită și a declarat public faptul că este fericit.

Vincent pare că a uitat-o complet pe Tina. El și Tina au împreună o fetiță pe nume Amazonie. Aceasta a venit pe lume în luna aprilie a anului 2019. Publicația PageSix scrie că Vincent și Tina s-ar fi despărțit imediat după ce actorul a șters toate fotografiile cu aceasta de pe contul său de Instagram.

De altfel, Vincent și Tina au fost nevoiți să treacă și printr-un divorț, întrucât cei doi au fost și căsătoriți pentru o perioadă de timp. Vincent și Tina s-au căsătorit în anul 2018, la aproape doi ani după ce au apărut primele zvonuri că au o relație.

Tina și Vincent nu au vrut să vorbească public despre perioada divorțului. Cu toate acestea, cele mai recente imagini dovedesc faptul că cei doi s-au separat definitiv și încearcă să-și refacă viața cu alte persoane. Vincet s-a afișat deja de mai multe ori cu Narah Baptista.

Imaginile cu cei doi îndrăgostiți vorbesc de la sine ori de câte ori apar în presă. Actorul francez pare că se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×