Reclamă

Salma Hayek se mândrește cu un fizic de invidiat la 57 de ani. Actrița a postat câteva poze în costum de baie

Salma Hayek se mândrește cu un fizic de invidiat la 57 de ani. Actrița a postat câteva imagini în costum  de baie. Fotografiile au fost puse pe contul personal de Instagram al vedetei. În doar câteva minute a reușit să strângă milioane de aprecieri de la admiratorii săi din mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 decembrie 2023, 7:53

Salma Hayek se bucură de timpul liber și își petrece perioada sărbătorilor de iarnă în vacanțe exotice. Actrița s-a relaxat la plajă și a încercat să obțină bronzul perfect într-un costum minuscul de baie. Costumul cu imprimeu floral i-a adus Salmei mii de aprecieri de la cei care o urmăresc pe conturile de social media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek se mândrește cu un fizic de invidiat la 57 de ani

Salma Hayek a fost toată un zâmbet în timpul ședinței foto. Peste 27 de milioane de admiratori au văzut imaginea postată de actrița din Frida. Vedeta a optat pentru un costum de baie minuscul. Costumul de baie cu imprimeu floral a fost completat de o pereche de ochelari de soare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma se bucură de o vacanță minunată alături de soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault.  Alături de imaginea pe care a postat-o în mediul online, Salma a lăsat și mesajul „#zideduminică”. Salma  este foarte activă în mediul online.

Reclamă

Acolo își ține fanii la curent cu cele mai recente proiecte, dar și cu locurile exotice pe care le vizitează. Actrița se bucură de fiecare moment liber pe care îl poate petrece alături de prieteni și familie. Recent actrița a participat la Academy Museum Gala.

Acolo a pozat pe covorul roșu într-o rochie albă. Ținuta mulată i-a pus în valoare bustul generos și silueta fără cusur.

La fel ca Jennifer Lopez și multe alte vedete care au un stil de viață activ, Salam se mândrește cu un corp impecabil. Actrița a dezvăluit în trecut care este secretul său pentru a avea o siluetă perfectă.

Reclamă

La ce secret apelează Salma Hayek pentru a rămâne mereu tânără

Salma Hayek spune că are câteva secrete când vine vorba de rutina sa de frumusețe și rutina sa de exerciții fizice. Soțul actriței, Henri, susține că „nu crede în puterea trucului” folosit de vedetă. Salma spun că folosește un dispozitiv special care emite anumite frecvențe în timp ce ea ascultă „diferite sentimente și senzații” pe care le și experimentează în interiorul corpului său.

„Din cauza multor lucruri din cpurl meu și a problemelor de sănătate am dezvoltat această meditație specială. Continui să exersez și să dezvolt această practică”.

„Terapia o pot face ore întregi. Atunci când practici această meditație nu simți timpul. Este ceva foarte distractiv, stai acolo și nu te gândești la nimic. Funcționează mai bine la mine decât la alte persoane. Mă simt mult mai tânără după ce fac aceste ședințe”, a declarat Salma într-un interviu din trecut.

Salma nu este adepta operațiilor estetice. Vedeta susține că nu a apelat la operațiile de înfrumusețare pentru a rămâne tânără. Actrițe se teme de faptul că lucrurile ar putea merge greșit și ar putea să-și piardă frumusețea naturală.

În schimb, Salma susține că încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos și să îmbrățișeze procesul natural de îmbătrânire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×