Reclamă

Salma Hayek și François-Henri Pinault au mers în vacanță în Mexic. Cei doi soți și-au petrecut timpul liber pe un iaht de lux

Salma Hayek și François-Henri Pinault au mers în vacanță în Mexic. Cei doi soți și-au petrecut timpul liber pe un iaht de lux. Aceștia s-au distrat în compania fiicelor lor. Salma și soțul lor au împreună o fată, Valentina. Soțul actriței mai are doi copii, Mathilde, 22 de ani și Francois, 25 de ani, din relația cu Dorothee Lepere.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 august 2023, 6:28

Timpul pare că nu și-a lăsat amprenta asupra actriței Salma Hayek. Vedeta se distrează de fiecare dată când merge în vacanțe cu familia sa. Aceasta are grijă să-și țină și fanii la curent. Deseori postează pe conturile sale de social media, imagini din timpul său liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek și François-Henri Pinault au mers în vacanță în Mexic

Salma Hayek și soțul său au părut mai îndrăgostiți ca niciodată. Actrița și Pinault au decis să-și ia copiii și să meargă împreună într-o vacanță de vis în Mexic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek în timp ce stă pe un iaht într-un costum de baie din două piese
Salma Hayek arată minunat în costum de baie. Actrița reușește să se mențină în fromă / Profimedia Images

Salma s-a pozat din toate unghiurile, iar la un moment dat i-a cerut ajutorul fiicei sale pentru a realiza mai multe imagini pentru contul său de Instagram. Actrița internațională a fost pozată de paparazzi într-un costum minuscul de baie.

Reclamă

Diva, în vârstă de 56 de ani, a optat pentru un costum de baie cu model, din două piese. Atunci când nu a înotat alături de fiica ei, Salma s-a relaxat pe iaht. Soțul său, François-Henri Pinault, a fost extrem de grijuliu cu nevoile ei și a avut grijă să o ajute ori de câte ori a putut, relatează Marca.

Acesta a ajutat-o pe Salma să se răcorească și a stropit-o cu apă. Cei doi soți trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar Salma pare în culmea fericirii atunci când se detașează de muncă și se distrează în familie. Actrița are în continuare o viață agitată pe platourile de filmare.

Diva nu plănuiește să se retragă prea curând din lumea filmului și pare că această pasiune este și cea care o ajută să se mențină mereu veselă și plină de viață.

Reclamă

Salma Hayek a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină mereu tânără

Salma Hayek a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină mereu tânără. Deși soțul ei „nu crede în metoda pe care o folosește”, Salma este extrem de încrezătoare în ceea ce face și este convinsă că rezultatele se pot observa imediat.

Vedeta cu origini mexicane arată incredibil la vârsta de 56 de ani și este una dintre puținele vedete care nu se sfiesc să recunoască vârsta pe care o au. Salma susține că folosește un dispozitiv special care emite anumite frecvențe. Diva ascultă aceste sunete și „le experimentează în interiorul corpului său”.

Toate aceste frecvențe creează „energie și mișcare” în interiorul sufletului său, a declarat Salma în timpul unui interviu recent. Meditația o ajută pe vedetă să-și mențină tonusul.

Actrița din House of Gucci susține că face acest tip de terapie ori de câte ori are ocazia și că petrece ore întregi pentru a medita. Actrița încearcă să se deconecteze de ceea ce este în jurul său și să nu se gândească la nimic.

Vedeta din Frida spune că meditația este de-a dreptul terapeutică pentru ea și o ajută să-și păstreze spiritul tânăr.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×